המלצות על עגלות

k_rami

New member
המלצות על עגלות

גלגלים קבועים מלפנים/מאחור? יצרנים, איפה לקנות וכו' המלצות יתקבלו בברכה. חג שמח

הנה אתר מצויין בנושא ../images/Emo13.gif

ש"נמצא" (בהשראת האפיקומן...
) בפורום הריון ולידה
כל סוגי העגלות לבחירתך

dafgol

New member
אני יכולה להמליץ על מה שלנו יש

צ'יקו ! אמבטייה + סלקל + טיולון. קנינו בשילב עלתה בסביבות 2000 ש"ח . לנו היא מאוד נוחה , במיוחד עכשיו שכבר לא צריך ת'אמבטיה ( שכבר קטנה לנו ).... שמה את בר בסלקל את הסלקל על הטיולון ויוצאים.... הסלקל גם לרכב כמובן , עכשיו אנחנו מחכים כבר לעבור לטיולון ואז בכלל יהיה קל מאוד ! הטיולון מתקפל לבאגז' ואנחנו מסודרים !

Vicky H

New member
ולי יש אינגליזינה דגם בראבו

ממש עגלה מצויינת! בהתחלה היא עגלת שכיבה (175 מעלות), עם כיסויים מכותנה רכה ונעימה. עכשיו הפכנו אותה לטיולון. העגלה נוחה מאוד, עם גלגלים גדולים שנוסעים על הכל בקלות, מתקפלת לגודל קטן ונכנסת לכל חור, שוקלת 7.5 ק"ג (לפי מה ששילב אומרים). סלקל קנינו של אוונפלו, סל קל נוח יחסית (כמה שסל קל יכול להיות נוח
), עם בסיס, ואפשרות לקשור אותו לרכב גם ללא בסיס (מה שמאפשר לנו לנסוע גם באוטו של סבא/סבתא).

mili999

New member
גם אנחנו ממליצים עליה בחום!

אנחנו קוראים לה ג'יפ, נורא כיף להסיע אותה, היא נוסעת בלי שום מאמץ על כל משטח - אבא של טוהר מתלהב קשות ובודק אותה גם על דשא וכאלה, וטוהר נראה מאד מרוצה בה.

ממליצה בחום על פג אטלנטיקו

גם גדולה ומרווחת, גם קלה, גם גלגלים גדולים, גימור מושלם. החיסרון היחיד - הידית לא מתהפכת, אז מידי פעם אני מתכופפת קדימה לראות מה שלום מיכאל שלי.

טלאפ

New member
לא ממליצה על פג ונציה

אמנם יש לה יתרונות שאין לאחרים כמו ידית מתהפכת, אבל לעומת זאת, גלגלים קטנים, קשיים בהיגוי בשטח שאינו כביש ישר וסלול. קושי בעליית מדרכות מסתבכת גם באבן הכי קטנה על הכביש

למעלה