המלצות על ציוד

rubber duck

New member
המלצות על ציוד

רכיבה ראשונה שעברה דיי חלק חוצמבעיה אחת שהעיבה מעט על היום המוצלח ואעכשיו לשאלות מחפש המלצה לספר או אוגדן מפות שבילים מהסוג הנוח לשימוש לרוכבי אופניים האם יש תיקי גב יעודיים לרכיבה ואם יש היכן ניתן להשיג ומשאבה : אחרי שניקעתי עם משאבה שמוצאיה אויר ולא מצליחה ללחוץ על הונטיל עלתה השאלה מהי המשאבה המומצת ( בתקציב סביר ) המון תודה שרון

יורם חן

New member
כמה עצות ../images/Emo26.gif

לגבי מפות- ההמלצה היא 1:50,000 עם סימון שבילים של החברה להגנת הטבע . תקפיד לקנות מנוילנות. ספרי טיולים יש של אלי סט (שניים) ושל עומר יגאל- שניהם מרכזים מסלולים ספציפיים לטיולי אופניים. כמו כן יש מסלולים מומלצים בלוח המאמרים כאן בפורום . לגבי תיק המגוון רחב - אני מרוצה מתיק של דיוטר (חב גרמנית) מדגם X AIR שהוא נוח לטיולים בני יום אחד- ניתן להשיג ברוב החנויות (אינו מגיע עם שקית שתייה) משאבה- כדאי להשקיע סביב ה 70 ש"ח ע"מ לקבל משהוא טוב, שים לב להתאמה לשני סוגי הונטילים הקיימים וכדאי- אם ניתן- לבצע עימה תירגול קצר בחנות ע"מ לוודא שהיא נוחה לך לשימוש ומנפחת ביעילות. אני רכשתי לאחרונה אחת של חב' SKS וניראה לי שהיא בסדר גמור.

schwinnie

New member
חייב לדחוף את ההמלצה הקבועה שלי

על תיקי NERG (מותג של קל-גב). מחירים מצחיקים לעומת כל החברות הזרות ואיכות מצויינת. רק תחליף את פיית השתייה למשהו טוב יותר (אני החלפתי ל-camelback). אם תרצה עוד פרטים שלח לי מסר אישי.

aFish

New member
אני כרגיל מחזק את schwinnie ../images/Emo45.gif

זה כשהוא לא מחזק אותי...מצטרף להמלצה, מנסיון אישי.

schwinnie

New member
אולי תבוא לחזק אותי

אני היום מושבת עקב צלע שבורה, אבל אני מתכנן לנחות על טימון עוד שבועיים שלושה כשאחזור לכשירות (עוד לא ביררתי בכלל אם הוא יכול לארח את הרכיבה). יהיה נחמד אם תוכל לתזמן את עצמך (ועוד כמה אייקוני פורום שכמותך) לרגל המאורע.

aFish

New member
איך...מה...למה...כמה ../images/Emo2.gif

רק תמול שילשום היית שלם ובריא....מה זה? מרדף כושל במשא"ז, סוס בועט בשביל צר...או סתם אפכה בסינגל טורדני? שבועיים שלושה....אמנם הרבה זמן בעולמנו הבלתי מתוכנן...אבל למה לא? טנטטיבית כבר מזמן אני מתכנן לראות מי זה הר חורשן או שכמותו שם בסביבה. רק שבסוף אני תמיד מגלה שביום היעוד יש לדודה של האחות של האמא מצד חמותי איזה ארוע משפחתי משבית רכיבה....כאמור, קודם תבריא אח"כ נשבור אותך שוב. יהיה איזה סינגלה?

BikingViking

New member
הוא פרץ את גבולות המעטפת../images/Emo3.gif

אבל באמת הגיע הזמן לבקר את טימון.

schwinnie

New member
תשובה ג' נכונה

ודווקא אני מדבר על ביקור בחצר האחורית של טימון (הגלבוע וסביבתו) ולא בחצר האחורית שלי (חורשן והסביבה). תיאומים יבוצעו במועד.

udrt

New member
גם אני בעד ואפילו הפייה לא מטפטפת,

עדיין לא. פיש&רשף מה אתם עושים עם הצינורית? אצלי אחרי שהיא עוברת ברצועת הכתף עוד נשאר איזה 40 צנטי של צינור מידלדל אז אני מעביר אותה בתופסן הסקוצ' ברצועה השניה אבל זה לא פתרון מי יודע מה?

רֶשֶף

New member
הפתרון דוקא בסדר

הסקוץ', מאידך, לא משהו (אנחנו מדברים על הלולאה הצהובה המעפנה, כן?). החלק הקשה (לולאות הפלסטיק הזעירות) של הסקוטץ' הזה "אוכל" לאט לאט את החלק הצמרי שלו ואני מניח שבקרוב הוא כבר לא יתפוס ואז אני אצטרך לאלתר משהו. אבל אצלי הסקוטץ' הוא לא ברצועה השניה. אני העברתי את הצינור דרך כתף שמאל (ככה נוח לי), דרך תפס הקליפס הקטן, סיבוב 180 מעלות וחזרה לסקוץ' ברצועת הכתף השמאלית.

גם אצלי הייתה בעייה של עודף

צינורית, אמנם לא אותו תיק אבל זה אותו מטרד. בסופו של דבר לקחתי סיכון וקיצרתי אותה קצת ומאז המטרד נעלם.

schwinnie

New member
ואני לעומת זאת....

מעביר את הצינורית דרך ה"מינהרה" שברצועה על כתף שמאל, עד מתחת לתופסן הפלסטיק העגול, משם ימינה לרוחב החזה (הרחב, השעיר והשרירי) עד לתופסן הפלסטיק כנ"ל ברצועת ימין ולמעלה לאורך הרצועה דרך תופסן הסקוץ' הצהוב. אפשר אולי לוותר על התופסן הפלסטי ברצועת ימין ולהעביר ישר דרך הסקוץ' הצהוב.

רֶשֶף

New member
משהו חשוד פה...

אם אתה מצליח לעשות סיבוב מלא, דרך מנהרה אחת, שני תופסני פלסטיק, מתחת לסקוץ' הצהוב בואך המנהרה השניה אז: א. החזה שלך כנראה לא כל כך רחב כמו שהיית רוצה להאמין. או ב. יש לך צינור באורך מטר וחצי.

schwinnie

New member
תודה על המחמאה בסעיף ב'

בטח התכוונת לצינורית. אבל איפה ראית כאן מינהרה שנייה? (או שהתכוונת "בואך", כלומר בסמוך לפתח). אם נניח צינורית באורך אחיד + חזה רחב מהממוצע, פיתרון הפרדוקס יכול להיות בהיות הרצועות מקורבות קימעא באמצעות החיבור שביניהן באזור החזה. בגלל "ביזבוז" אורך הצינורית, אני נאלץ טיפה להרכין את הראש כשאני יונק. כדי להקל על העניין ולשמור על זקיפות הקומה ניתן לוותר על התפס הפלסטי הימני כפי שכתבתי (ואז הצינורית עולה באלכסון משמאל לימין עליון).

רֶשֶף

New member
גם נהגתי פעם להרכין ראש כשינקתי

עד ששמתי לב, מזוית העין, שאני גורם לכל מיני בעלי חיים לברוח ממסלול הנסיעה שלי בצווחות אימה. אה כן, אליעזר, גם אני כבר איבדתי אותנו.

schwinnie

New member
כדי להוכיח את חפותי

אתה מוזמן להציץ בתמונה שבכרטיס האישי שלי (צילום והפקה: אלונה).

איתי נ

New member
חשבתי שזה היה צלע שבורה

ובתמונה רואים ברך מדממת. מסוכן במשמר האזרחי!

קלוזו

New member
מצטרף להמלצה...לגבי הפיה אחרי

שלומדים שוב למצוץ וחוזרים לינקות זה עובד טוב מאוד. האיכות מצויינת וכך הנוחות ובעיקר...המחיר.

למעלה