המלצות על צלמי ודילים?

שירי71

New member
המלצות על צלמי ודילים?

טוב אז אנחנו אוטוטו מתקרבים ליום בו נוכל לומר שנותרו רק עוד חושיים. ואולי הגיע הזמן לבדוק כמה צלמים. עד כה בדקנו את עושים צילום. וזהו. אשמח לשמוע עוד המלצות בעיקר על כאלה שמצלמים בלי שירגישו אותם ולא עושים פוזות ומצד שני מספיק רגישים לא לגמור את כל הפילמים על הרחבת ריקודים אלא לצלם גם בני משפחה וכאלה שלא רוקים. ובעיקר שיהיה זה אדם נחמד ישר הגון ולא עם מחירים מופצצים... יש דבר כזה?!

*שיר

New member
אני יכולה להגיד לך מי לא!!

אל תלכו בשום פנים ואופן לאבנר צרפתי. הוא טיפוס מגעיל ודוחה ולא מגיע לו שיגיעו אליו לקוחות. (וסליחה על השליליות אבל הוא באמת בן אדם לא נחמד)

שירי71

New member
כן חשוב גם לדעת למי לא ללכת כי חבל

על הזמן שלנו. ועל העצבים. תגידי, אם יש איש מקצוע שהתחזה למישהו שהתחתן וכעת נותן לי עצה על איש מקצוע אחר ולא אומר שהוא איש מקצוע (צילום) האם זה נכון לפסול אותו?!

*שיר

New member
אם הוא עצמו לא הצלם, לא הייתי פוסלת

אבל הייתי בודקת לראות שיש עוד המלצות על אותו צלם חוץ ממנו.

שירי71

New member
הוא עצמו הצלמת, שהתחזתה לבחורה שה

שהתחתנה וקיבלה שירות מאיזה מישהו שעליו היא מליצה, ואז הסתבר לי בכלל שזו היא הצלמת ושאותו נותן שירות המליץ לי עליה וזה עשה לי גועל.

אגב, היה פה מקרה כזה בשבוע שעבר

מעין הודעת "היזהרו ממה שקרה לאחי ואשתו".. אני חושבת שאנחנו כאן למדנו לזהות את "הסמויים" למינהם למרות שהם היו יכולים להיות צלמים מעולים, בכל זאת מתפתח איזשהו חשש באשר לאמינותם.

הדסים

New member
שירי - צלם

אני לא כל כך יודעת אם זה מקובל ובסדר מבחינת הפורום , אז אם לא, אני לא אמליץ בעתיד אבל... אמיר (בעלי) הוא צלם סטילס שמצלם גם חתונות , כמובן שאני לא ממש אובייקטיבית אבל בכל זאת , הוא מאוד רגיש לדברים מיוחדים וגם מבין את הצורך בצילומי משפחות וכמובן ומעל הכל אדם ישר הגון ומקסים והוא לא לוקח מחירים מפוצצים. אם אתם צריכים גם וידאו אז יש כמה שהוא עובד איתם שעושים גם כן עבודה מאוד יפה . בכל מקרה יש לו אלבום עם דברים שהוא עשה ותוכלו לתאם. אם את רוצה תגידי לי ואני אקשר בינכם.
בכל מקרה...

שירי71

New member
למה לא? כל עוד את מזדהה ואומרת שיש

לך קשר אליו זה בסיידר. אשמח אם תשלחי לי את הטל שלו.

אני מאד ממליצה על הסטודיו של אמיר

הם מקסימים ומקוריים וקצת משוגעים מגניבים מבחינת סגנון הצילום. אם תרצי אני אבדוק בבית את מספר הטלפון שלהם.

שירי71

New member
כי גם אני ירושלמית (הייתי פעם)

וחשבתי שמכירה את המשפחה הזו. אבל לא.

hagit1

New member
צלם מעולה

חנן שועלי ביונה הנביא 8 ת"א 052-569937 03-5108023

למעלה