המלצות על ראש פינה

laronpilot

New member
המלצות על ראש פינה../images/Emo108.gif

אשמח לקבל המלצות על ראש פינה. מסעדות, מקומות בילוי, מוזיאונים וכד´ כל מה שאפשר לעשות בראש פינה מבחינת כיף ותרבות. תודה מראש יפתח לרון

מתחכמת

New member
ראש פינה -מקום מדהים

אז למי שלא ביקר בראש פינה יש כמה "אתרי חובה"..... מבחינת טיול כדאי לבקר בראש פינה הישנה-בכניסה הראשית עולים במעלה הרחוב עד הסוף. כדאי מאוד לבקר ב"גן הברון" ,"רחוב הראשונים" (והמשכו) וכל האתרים ההסטורים שטומנים בתוכם המון סיפורים מאוד מענינים על ראשיתה של גיא אוני הלא היא ראש פינה. בכל מקרה מי שלא יקח איתו מידע כתוב, על הבתים יש הסברים וגם זה מספיק לפעמים.... ממליצה לבקר ב"בית השוקולד"- מקום ממש חמוד בין הסמטאות של ראש פינה הישנה (ליד רחוב הראשונים)- בית קפה חביב ומעניין שבו מיני שוקולדים טעימים מאוד ומיוחדים מאוד. יש גם את "ג´אוני"- בית קפה מסעדה שנמצא בכביש היורד מצפת. מקום מקסים ממש עם תרבות מקורית (בזמן שמחכים לאוכל, מקבלים משחקי מחשבה מאתגרים), יש מקום שנקרא "אמ-בורגר"- סטייל מקדונלד אבל מקורי וטעים בהרבה יותר והרבה פחות "מסחרי"(נמצא ליד המרכז של ראש פינה, על הכביש הראשי שנכנסים לראש פינה), . לכל אוהבי האומנות...ישנה חנות בשם "חרוזולה"- מקום מקסים עם המון המון חרוזים. באים ומכינים במקום שרשראות, צמידים, מוביילים ועוד.(נמצא מול המרכז של ראש פינה)... זהו ,יש עוד מלא מקומות אבל אלו הנבחרים בעיני......

גדי הבר

New member
אני ממליץ לך על בלקסטיר מסעדת

בשרים. יש להם מנת צלעות (בהנחה שאתה לא בעיניני כשרות. שווה.

laronpilot

New member
תודה על ההמלצות.

אני דווקא כן בעניני כשרות וזו גם הסיבה שלא באתי למפגש במגידו בשבת. אבל אשמח לכל תוספת, אפילו אתרים מומלצים בדרך (במידה ולא מגיעים בטיסה) ולמתוחכמת, אשמח לקבל המלצות על כל המקומות שאת מכירה. תודה ולילה טוב יפתח לרון

זיו מ

New member
עוד המלצה

מסעדת אחוזת שולמית. לא הכי זול אמנם אבל טעים ונוף משגע. לשם אגב אנחנו מטיסים את הזוגות בטיסות הרומנטיקה. במקום גם 4 חדרי אירוח.

יש הבדל תהומי בין

בין בלקסטיר לאחוזת שולמית האוכלכפי שנאמר באחוזת שולמית הוא מאוד טוב, והם גם באים לקחת ומחזירים לשדה תעופה. מצטער שברגע זה אין לי תטלפון שלהם עלי, אבל144 ישמחו לענות תמורת 8 שיחות מקומיות. גם פינה בראש, או כמו שאנחנו מכנים אותה , מכה בראש, אוכל לא רע בכלל.

מספרי טלפון בר"פ

אחוזת שולמית - 6931494-04 (אבל ממש לא זכור לי שכשר שם) מספרי טלפון של מוניות (הם גם יוכלו להמליץ על מקומות בראש-פינה): כרמלה: 478375-04, יוסי - 831824-052 מספר נוסף למוניות: 9635735-04 מסעדה נחמדה (אותה ניסיתי גם לארוחת צהריים וגם לארוחת בוקר - והיה נפלא, אבל - שוב - אני לא יודעת בקשר לכשרות) היא "פינה בראש". ויש עןד מסעדה שלא ניסיתי, אבל קיבלתי המלצות חמות - עמ-בורגר.

דור לוי

New member
פעמוני רוח...../images/Emo79.gif

יש שם יצרן של פעמוני רוח ממש איכותיים... צליל של פעמון ולא חתיכות מתכת... רק לוודא מה מייצור שלהם - כי הם מחזיקים גם יבוא. בשבת פתוח - אבל הוא לא מוכר... אפשר רק לבוא ולהתרשם מהצליל. כך שזה יהיה מאוד חסכוני... דור

למעלה