המלצות שלכם לברים באמסטרדם!

maxfain

New member
המלצות שלכם לברים באמסטרדם!

אני יודע שאני אהיה מעושן רוב הזמן.. אבל עדיין צריך לפנות זמן לאלכוהול! או לשלב.. מי היה? איפה? כמה? סוף החודש, או תחילת החודש הבא אני שם.. תמליצו. אגב, איך הדיוטי שלהם?

maxfain

New member
כן אני יודע שזה לא מומלץ

אבל עד היום זה היה בסדר..

maxfain

New member
בכל אופן, מישהו היה? יש המלצות?

מחירי הדיוטי שלהם?

nunimon

New member
מקווה שלא מאוחר מדי...

ואתה לא מעושן מת באמסטרדם כבר...
אז ככה: יש את הקופי שופס של הBULLDOG. תזהר מ"האלמנה הלבנה.." שם... מומלץ בחום יום טיול לSIX FLAGS. פארק שעשועים ענק... לבוא מעושן מת, ובתור לרכבת הרים לעשן עוד קצת....
לגבי ברים הבשורות הטובות: יש את הESCAPE , הIT (מגה בר, יש שם מסיבות גייז אז תהיה ערני), UTOPIA - דאנס בר מוזיקה שחורה, ויש את הUNDERGROUND שזה בר אירופאי קלאסי. הבשורות הטובות - הייתי שם לפני שנתיים. בקצב החיים המהיר - הכל יכול להשתנות. יש את פלאפל מעוז בפינה (לא בקיוסק ליד הרכבת, אלא למטה יותר) - על מנת פלאפל הם נותנים אחלה טיפים לבליניים ישראלים. תהנה

maxfain

New member
קודם כל - אורי נעלמת!

דבר שני, עדיין בארץ, ועדיין מחפש דיל.

nunimon

New member
אני כאן כל הזמן... ../images/Emo8.gif

קררררררררררררר.....
עכשיו שם... נו מילא, המחיר הנמוך יחמם אותך...
יש חברה חדשה שנכנסה לארץ, easyfly.com נדמה לי , שזה טיסות במחירים מצחיקים. אתה לא מקבל שם כלום בטיסה ועל כוס מים אתה צריך לשלם, כמו גם על אוזניות \שמיכות\צפיה בסרט\טלפון\שקע למחשב ולא לדבר על אוכל. חבר טוב שלי טס בפחות מ20 יורו (שזה פחות מ100 שקל
) מברלין לאסטרדם. הם ממלאים טיסה, ואתה מגיע לדלפק שלהם שהוא כמו תחנת אוטובוס - על מטוס שיוצא אוטוטו (יחסית ללחץ שדה התעופה) אם נשארו מקומות אתה תשלם מחיר מגוחך... אתה מוזמן לראות בעצמך אבל אחחח, אוי אמסטרדם.. .

למעלה