המלצות anyone?

Blossom

New member
המלצות anyone? ../images/Emo108.gif

במוזיקה נטו הורידו מחירים של כל מיני אמנים שכמעט ולא מביאים לארץ ואני לא ממש מכירה אותם.. חשבתי שאם מישהו פה מכיר תוכלו להמליץ לי גראסיאס!

קזאר

New member
אלה טובים לדעתי:

http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=10818 Flotation toy warning - Bluffer's guide to the flight deck אלבום מופק להפליא מלא במלודיות קצרות וממכרות שהולכות במעגלים. http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=12201 16 Horsepower - Folklore שילוב בין כלים מסורתיים לכלי קאנטרי עם אסטטיקת הארדקור פאנק וסולן עם קול עמוק כמו באר. ואם זה לא מספיק הוא גם נוצרי ומשוגע לגמרי. http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=8869 Jens Lekman - When I said I wanted to be your dog יינס לקמן הוא שבדי. הוא שבדי והוא עצוב. האם הוא עצוב כי הוא שבדי? לא, הוא עצוב כי בחורות לא אוהבות אותו. האם בחורות לא אוהבות אותו כי הוא שבדי? סביר להניח שלא. האם זה בגלל שהוא כותב שירים כל כך כיפיים עם מילים שנונות, מרגשות (עם נטייה לרגשניות) ולחנים שפוגעים מתחת לחגורה? גם סביר להניח שלא.

moe7

New member
פולקלור של 16 הורספאוור אלוהי.

כעת ארכוש אותו ואת "סיקרט סאות'" כדת וכדין. גם אנתוני והיונסונים (יונסונים!! טוב, זה מצחיק רק אותי) נחמדים, אבל לעת עתה אסתפק בהשלמת פרקים בדיסקוגרפיה של ה-16 הורספאוור. בכל זאת, 70 ש"ח עדיין לא הולכים ברגל. ... "האם הוא עצוב כי הוא שבדי? לא, הוא עצוב כי בחורות לא אוהבות אותו. האם בחורות לא אוהבות אותו כי הוא שבדי? סביר להניח שלא". ...ואם הבחורות היו שבדיות, האם אז היו אוהבות את יינס? ואם בחורות שבדיות היו אוהבות את יינס, האם יינס היה אוהב בחורות שבדיות? והאם בחורות שבדיות, חובבות מסז' שוודי אינן אוהבות את יינס, האם יינס אוהב מסז' שבד? לואיס קרול היה מנסח את המשפט האחרון בצורה משכנעת יותר.

Esmena

New member
:D עתידות:

עד גיל 41 תעבוד בחיבור שאלות לפסיכומטרי. (ותשובות גם).

שביסטית

New member
האם עומרי רומז לנו שבחורות לא אוהבו

ת אותו ושכל המעוניינות מוזמנת להתקשר ל05480 בעצם לכולנו יש אותו בחיוג המקוצר? אולי

Esmena

New member
יופי,עכשיו זה יהפוך לשרשור אנשים

שאין/יש להם את עומרי בחיוג המקוצר.

Esmena

New member
הממ,

אנתוני די טוב,גם ג'ולי דוירון מהמעט (מעט ,וזה גם לא היה מהאלבום הזה) ששמעתי.אבל המחיר מבצע הזה,אה, לא כזה אטרקטיבי?

Esmena

New member
לא יודעת מה הסטנדרטים שלך למחירים ,

אני פשוט זועפת משהו על הורדה של 30 שקל ממחיר מופקע למחיר נו-סביר ולקרוא לה" מבצע אטרקטיבי", (ולא,מוכרים חביבים. אין צורך בהסברים על למה מחיר ייבוא הוא כ"כ יקר),למשל,באוזן השלישית הורידו את המחירים המפוקעים של הדיסקים של בלונד רדהד ל40-50- כזה כמדומני לרגל ביטול הופעתם-זה באמת אטרקטיבי.אם המחיר רגיל וסביר בעינייך, אני בהחלט מציעה לך לבדוק את המוזיקה של האמנים שהזכרתי.

moe7

New member
אם מדובר היה בהרכבים שעושים לי את

זה רק בערך, הייתי מתאפקת (הולכת לחנויות יד שנייה ומשלימה אלבומים ישנים (יותר) ב-35 ש"חים). 70 זה בשום אופן לא כזה שוס. יבוא שמבוא.

smat

New member
אני אהבתי את

I Love You But I've Chosen Darkness Fear Is on Our Side

mr wainwright

New member
frida hyvonen-until death comes

אם הייתי יכול לנסח את החיבור על ינץ שוב הייתי עושה את זה .... אבל אני עדיין מנסה לפתור את התרגיל. היא שבדית וכוסית ומדברת פסנתרית שוטף. מומלץ

למעלה