המלצות..

המלצות.. ../images/Emo62.gif../images/Emo17.gif

כמידי כמה זמן, שרשור המלצות נפתח... כאן המקום שלכם להמליץ על דברים שלכם.. שירים, דיסקים, ספרים, מקומות בילוי, אוכל או כל דבר שעולה על רוחכם..
רק לזכור כמה כללים
* חל איסור לפרסם כתובות/טלפונים של מקומות שהם. * נא לשמור על שרשור תרבות בו נוכל להתפתח אחד מהשני, להכיר דברים חדשים מבלי לקטול או לשלול דיעות ואמרות של אחרים. * נא לא להפוך את השרשור לשרשור
בו ייפתחו שיחות פרטיות ואישיות.. תוכן השיחה יישמר עפ"י הנושא של השרשור והוא המלצותיכם על דברים שאתם אוהבים..
קדימה להשכיל.

המלצה 1 שלי ../images/Emo26.gif

ספר מדהים שאני קוראת כבר בפעם השנייה. ספר שהוא משל ומדריך רוחני להגשמת חלומות ולמימוש הייעוד בחיים.. לי אישית הוא נתן כמה טיפים מדהימים, ועכשיו אני קוראת אותו בשנית ע"מ להשכיל עוד יותר. הנזיר שמכר את הפרארי שלו/ רובין סי שארמה
מומלץ לכולם

גוטשה

New member
הו, אני רוצה!

טוב, אם נמש המליצה על ספרים גם לי יש! אולי שמעתם על הסרט "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"? בכל מקרה, כתב את הספר [שהפך לסרט] סופר [ועוד הרבה דברים] בשם דאגלס אדמס, ולצערנו הוא נפטר מאירוע לב לפני שנה [אם אני לא טועה]. הספר האחרון שיצא הוא בעצם אוסף של כתבות, סיפורים ומאמרים שהוא כתב והוא נקרא "סלמון הספק". מקסים. כדאי המון. האהא! פסטיבל סרטי נשים ברחובות [אני מרגישה חכמה] :) יש אחלה סרטים, באמת. טום וויטס? שמעתם על בנאדם? אין, גאון מוזיקלי. לכו תקשיבו לו!

פרקשון

New member
ממליץ על להקת מחתרת

לפני כחודשיים הייתי בהופעה של המג'יקל ואחריהם הופיעו להקה בשם "חראשואו" דיברנו איתם לפני ההופעה והם בני 16-18 והם מוכרים דיסקים שלהם בהופעות ב10 שקל לפני ששמעתי אותם קניתי...כי זה רק 10 שקל! כל השירים בעצם כתובים על הבית ספר שלהם (על האחות, המנהל, הפקאצות, הערסים, ג'ינג'י אחד, האולם ספורט הישן ועוד..) דיסקים שלהם אין בחנויות הם מוכרים רק צרובים עוד תשמעו עליהם

yardenbm

New member
ממליצה על שיר

perfectcure של my second suprise ושל שי נובלמן girlfriend

אממ יש לי המלצה

קניתי את הדיסק של "בית הבובות" שקוראחם לו "מדפים" והוא פשוט מעולה...

•No¥a•

New member
:)

הדיסק מדפים של בית הבובות פשוט
דיסק כה טוב, אני שומעת אותו כל הזמן

keeeren

New member
טוב המלצות..

הדיסק החדש-ישן של עברי זה לא אותו דבר ביחד עם המהדורה המוגבלת.. הוא פשוט שולט
השטן והעלמה פרים ספר פשוט מהמם.. שכחתי את השם של הסופר אבל זה הספר הכי יפה שאי פעם קראתי. הסרט דוני דארקו, הוא לא הגיע לארץ לצערי.. הוא פשוט סרט מהמם.. חובה!! יום שבת יש הופעה של להקת זבל שלא כל כך מוכרת (עדיין), ההופעה היא הופקת השקה לדיסק הבכורה ללהקה שעוד נשמע עליה הרבה.. ההופעה בבארבי.. יהיה שווה!! זה הכל=]

../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif המלצה שלי ח

2 שירים מדהימים! intwine- happy lifehouse- everything שירים פשוט מדהימים
ואת הסרט קונסטנטין!! אין עליו פשוט אין מיליםםםםםםםם!!

dsol

New member
בלעע אני צריך להכין עליו עבודה

לבית ספר בא לך להכין לי ?

המלצה

אל תצאו מהבית בלי פלאפון ובלי שאמא שלכם תדע ותחזרו ב10 בלילה ... ועכשיו להמלצות הנורמליות חח Slipknot - Left Behind -...כל כך טווובבב Megadeth - Die Dead Enough ובכלל, כל הדיסק יפה .. (The System Has Failed) The Killers - Under the Gun שיר חזק

למעלה