המלצות NBA לשישי

• פותח הנושא kmis
  • פורסם בתאריך

kmis

New member
המלצות NBA לשישי

סאן אנטוניו ספרס - דטרויט פיסטונס (+6) 1 המשחק של היום, כאשר סאן אנטוניו החזקה פוגשת את דטרויט, סאן אנטוניו תארח את דטרויט בביתה כאשר היא מנצחת בביתה את אינדיאנה החשה ב - 18 הפרש עם משחק מצויין של טים דאנקן שקלע במשחק הזה 27 נקודות, מולה תשחק דטרויט שבתקופה לא רעה כרגע באה לאחר הפסד הלילה ליוסטון החזקה, דטרויט הפסידה בחוץ ליוסטון 91-85 לדעתי במשחק הזה סאן אנטוניו תנצח בסביבות 10 נקודות והליין לא ישפיע וסאן אנטוניו תיצא מביתה עם ניצחון נוסף, הפעם על דטרויט. אנדר / אובר (176) סאן אנטוניו ספרס/ דטרויט פיסטונס 2 176 סלים זה ממש קשה וההתקפה של סאן משתפרת ולדעתי תעבור את ה- 90 נקודות ויהיה אובר ודטרויט תגיד בערך ל 85 +- ויהיה פה אובר של 184 סלים בערך. אורלנדו מג'יק - ניו ג'רזי נטס (+3) 2 אורלנדו תשחק בביתה מול ניו ג'רסי המשתפרת, אורלנדו באה לאחר הפסד חוץ לטורונטו עם משחק חלש מצדה של אורלנדו, ניו ג'רסי באה למשחק מול אורלנדו כאשר הפסידה בביתה במשחק האחרון לדנבר החזקה 94-90 עם משחק מצויין לקארטר שקלע 29 נקודות, ניו ג'רסי ללא ספק קבוצה טובה יותר מאורלנדו, לדעתי ניו ג'רסי תחזור לעניינים לאחר שהפסידה לדנבר ותוציא ניצחון חוץ מול אורלנדו בהפרש של בערך 7 נקודות לדעתי. פילדלפיה 76 - שארלוט בובקאטס (+6) 1 משחק נחמד הולך להיות כאן, כאשר פילדלפיה תארח את שארלוט, פילדלפיה בכושר לא רע יחסית, למרות ההפסד מול דטרויט בחוץ ב- 21 הפרש, היא ניראת לא רע, שארלוט בכושר בינוני, ניצחה במשחק האחרון את בוסטון 92-84 בניצחון לא כל כך מרשים, עם יכולת בינונית מינוס, פילדלפיה קבוצה טובה ומחוברת יותר מאשר שארלוט, ואני חושב שפילדלפיה תוציא ניצחון ביתי נוסף והפעם מול שארלוט בהפרש של כ- 10 נקודות. אינדיאנה פייסרס (+2) - מיאמי היט 2 אינדיאנה בתקופה רעה, כאשר בשבעה משחקיה האחרונים היא מנצחת פעם אחת בלבד את אטלנטה החלשה, במשחק האחרון היא הפסידה לסאן אנטוניו בחוץ ב- 18 הפרש עם משחק בינוני ומטה. מולה תשחק מיאמי כשנמצאה בכושר בינוני, באה לאחר ניצחון על אטלנטה כאשר שיחקה ממש גרוע נגדה חוץ מווילאמס שקלע 21 נקודות וניראה בכושר בכלל לא רע מאז שוויד ניפצע. מיאמי קבוצה טוב יותר ואמורה לנצח את משחק החוץ הזה מול אינדיאנה החלשה ולצאת עם ניצחון חוץ נוסף, הפעם מול אינדיאנה בתקווה ששאקיל אולי יתן משחק טוב לאחר המשחק הגרוע מול אטלנטה. ניו אורלינס הורנטס - לוס אנג'לס לייקרס (+2) 2 ניו אורלינס תשחק בביתה מול הלייקרס וקובי בראיינט, ניו אורלינס בכושר טוב יחסית, משתפרת ממשחק למשחק, ניו אורלינס באה לאחר ניצחון חוץ מול ממפיס החלשה עם משחק מצויין של דייויד ווסט שקלע 26 נקודות מול ממפיס, מולה תשחק לייקרס או יותר נכון קובי, כי מלבד קובי בראיינט אף שחקן לא מציג יכולת טוב, קובי בראיינט בא לאחר שלושה משחקים מצויינים, של 65 נקודות, 50 נקודות ואתמול מול ממפיס 60 נקודות בניצחון על ממפיס בחוץ ב- 2 נקודות, לדעתי אף שחקן כרגע לא מגיע לרמה של קובי מבחינת קליעות, הוא פשוט בלי ניתן לעצירה, לדעתי לייקרס צריכה לנצח את ניו אורלינס אפילו כשמדובר במשחק חוץ, בזמן האחרון לייקרס לא מרבה לנצח ביתרון דו ספרתי, אבל מצליחה לנצח ביתרון קטן יחסית, הפעם הליין הולך לכיוון לייקרס ועם הליין גם אני הולך על הלייקרס שניראה הימור מצויין. קליבלנד קבלירס - ניו יורק ניקס (11+) 1 קליבלנד תארח בביתה את ניו יורק, קליבלנד בכושר טוב, במיוחד לברון ג'יימס, קליבלנד באה לאחר הפסד בבית לדאלאס החזקה, שם לברון ניראה רע במחצית הראשונה וסיים עם 9 נקודות בלבד, אבל במחצית השנייה היה בלתי ניתן לעצירה ונתן עוד 22 נקודות במחצית השנייה, שברבע הרביעי הוא קלע 11 נקודות רצוף לקליבלנד. ניו יורק בכושר רע והפסידה במשחק האחרון בביתה לפורטלנד החלשה, לדעתי בבית קליבלנד תביס את ניו יורק בהפרש של יותר מ- 15 נקודות לדעתי. סיאטל סופרסוניקס - מינסוטה טימברוולבס (3+) 1 סיאטל בכושר מצויין תארח את מינסוטה, סיאטל באה לאחר הפסד בביתה לוושינגטון 108-106 עם משחק מצויין של כריס ווילקוקס שקלע 27 נקודות, מינסוטה באה לאחר ניצחון על סקרמנטו בחוץ, זה לא משחק קריטי עבור שני הקבוצות אבל לדעת ריי אלן וחבורתו ירצו לנצח בביתם ולהראות למיסוטה מה הם שווים. סיאטל לדעתי תיצא עם ניצחון והליין לא ישפיע על ההימור. גולדן סטייט ווריורס - וושינגטון וויזארדס (5+) 1 משחק טוב יהיה פה, בין גולדן סטייט שתארח את וושינגטון, גולדן סטייט כרגע בכושר מעולה וניראת מחוברת, וושינגטון בזמן האחרון לא ניראת טוב לאור היכולת הרעה של ארינס, אבל במשחק האחרון הוא שיחק טוב וקלע 42 נקודות מול סיאטל. אני מעריך שבבית של גולדן סטייט היא תצליח לנצח, אבל יהיה קרב צמוד מאוד שבסופו גולדן סטייט המצויינת והמחוברת ינצחו בהפרש של כ - 10 נקודות. בהצלחה לכולם!

soccerstand

New member
פירס כנראה גמר את העונה בוסטון

כנראה יהיו בשר תותחים עד הסוף

אורלנדו מנצחת,הם חמים על הפלייאוף

ג'רזי חבורה של לוזרים, לא מסוגלים להחזיק ייתרון הרבה פעמים קורה להם שהם שומטים יתרון

nizuq

New member
תודה גבר!

חלק מהמשחקים כאן הולכים נגד הטור שלי אבל בהצלחה לשנינו!

BarcaBoy2

New member
תודה רבה!!

יש פה כמה דברים שלקחתי לטורים שלי היום יאלה שיהיה שישי שבת זהבבבב לכולם

BarcaBoy2

New member
ואיזה קטע מוזר אני קם היום בבוקר..

בודק משחקים רואה אינדיאנה-מיאמי ואומר חחח אבל מיאמי ניצחו אותם אתמול קרעו להם תצורה איך שוב המשחק היום ואז קלטתי שבטח זה היה בחלום שלי או משו אבל לא היה לי מושג שהן משחקות היום.. נקווה שזה באמת יהיה ככה ומיאמי ישחטו

astro151

New member
יאללה...הלוואי ינצחו

גם אני שמתי על מיאמי היום נקווה שנביא משהו

למעלה