המלצות - WORLD REGGAE

eviaman

New member
המלצות - WORLD REGGAE

אהלן , אז היום אני יביא לכם בהמלצות של רגאיי מכול קצוות עולם.... מתוך האוסף של PUTUMAYO ...! WORLD REGGAE אז הראשונה זה להקה מאלג'יר שעושה היפ הופ וגם קצת רגאיי שם הלהקה: INTIK הטיון המומלץ : Notre Devoir ENJOYD האומן הבא מגיע מניגריה, המלצתי לכם בעבר על שיר שלו העונה לשם PROMIS LAND שיר רוטס חזק ששם הוא מביא אותה ברוטס רגאייי של 7 דקות! הנאה מובטחת.. שם האומן: MAJEK FASHEK הטיון המומלץ : African Unity ENJOYD האומן הבא מגיע מיונייטד קינגדום בריטניה... עושה רגאיי רוטס שנוטה קצת למוסיקת עולם אבל יש לו FLOW יפיפייה... משתמש בכלים אתניים בשירים שלו . שם האומן : APACHE INDIAN הטיון המומלץ : Om Numah Shivaya ENJOYD ההרכב הבא גם בא מאלג'יר, משתמש בכלים אתניים ועושה רוטס ממש אבל ממש טוב , השירה היא בערבית בלבד שווה בדיקה ! שם האומן: GNAWA DIFFUSION הטיון המומלץ : Ya Laymi ENJOYD האומן הבא לא הצלחתי למצוא עליו הרבה חומר - לפי השפה נדמה לי שאו שהוא מפורטוגל או שהוא בא מברזיל אבל הוא עושה אחלה רוטס.. שם האומן : AL MUNIZ טיון מומלץ : Maguinha Do Sá Viana ENJOYD עוד שמות שהיו על האלבום אבל לא הצלחתי ממש למצוא עליהם מידע , או שהצלחתי וזה היה כתוב בשפת האם שלהם ... BERNARD UEDRU CHRIS COMETTE MARIA DE BAROS

Carcass

New member
המלצות.

Rae Riddim 2007 its a dancehall ting... ft: anthony b,tok,sizzla,vybz kartel,richie feelings,ward 21,lady saw...הא ואחד שנקרא ראס פיתה חח( ras ptah) ועוד ועוד... הטיון הבא מיועד לבעלי אוזניים לא רגישות לרעש ,לא מיועד לנשים בהריון,ילדים מתחת לגיל 12 ואנשים שרגישים לאגוזים: Elephant Man - Touch לא ברור לי על הוא כל כך עצבני,כאילו יאק טיבטי אנס אותו באוזן דקה לפני זה,בכל מקרה,הטיון עצמו לא רע,הבעיה שהוא לא שר,טוב הוא שר,אבל לא כרגיל חח,קיצר הוא צועק ועצבני ,רידים עצמו על הכיפאק לגמרי. הטיון האחרון הוא טיון קלאסי שהופיע גם באוסף הלהיטים האולטימטיבי משנות התשעים - היטמן 7. Mr.President - Coco Jumbo תענוג לאוזן,באימא. שיהיה המשך אחלה שבוע...

למעלה