המלצות

osher002

New member
לפי דעתי מלאך והשיר שלנו אבל יש עוד

מלא שירים יפים..

Fall Out Moriel

New member
לפי דעתי השירים המומלצים שלו הם..

לילות לבנים האם להיות בך מאוהב עורי עור שנינו שווים אתה פה חסר לי יש לך אותי אותם אני אוהבת בכל אופן :)

Hosh17

New member
ממש מעט

כי אין לי כוח לחפור בתיקיה מתים משיעמום לילות לבנים סוף העולם חדר קטן תבלע את הכדור קרן אור חושך שיר תקווה קומץ באמת קטן כל השירים שלו מדהימים

galush29

New member
אני אנסה../images/Emo3.gif

לילות לבנים מצטערים סוף העולם לילה חלומות גדולים אמש יומן מסע אלימות אני עוצרת פה..לא כדאי שאמשיךP:

R h o n e

New member
אוקיי

המלחמה הבאה בוקר טוב איראן חלולים בום בום תבלע את הכדור עליסה חלומות גדולים לילה מתים משעמום תצא מהמחשב סופרסטאר חדר קטן יש עוד אין לי כוח להיזכר.. =)

TairAtias

New member
ננסה

אמש שנינו שווים שלכת הכל מתפורר כל האלבום "אביב גפן III" אבדון מצטערים יש לך אותי עצוב בלעדייך חלומות גדולים לילה משהו בין שנינו לילות לבנים צלקות מגיע לך יותר הרואין מלח הדמעות זוהרים בשבילך התפשרתי על שני שירים מכל אלבום =)

LostSoul1

New member
נמנמנמ

מגיע לך יותר השיר שלנו משוררים למיואשים יש רק גורל הסתכלו לשמיים חצר המלך עונות כוכבי בלילה מחר כבר לא יבוא במילים אחרות ועוד ועוד ועוד

אלינה מ

New member
בגלל שמאוד משעמם אז..

אני יעשה את זה ממש קצר כי יש ממש מלאא... גן החטאים מתים משעמום רגעים אור הירח שנינו שווים סוף העולם סופרסטאר עורי עור השיר שלנו שומקום מסיבת מתגייסים משוררים אלפי אנשים

מעיין51

New member
לא ראיתי שכתבו..

מצטערים- באמת אחד המשמעותיים ביותר של אביב.. חוץ מזה.. קרן אור סוף העולם [למרות שכבר נמאב לשמוע אותו.. אבל המילים..] אבדון המלחמה הבאה מתים משעמום

למעלה