המלצות

bogoio

New member
המלצות

הי, כנראה שנה הבאה אני אלמד כלכלה-חשבונאות באונ' ורציתי לקבל טיפים מה כדי להכין ולדעת על האוניברסיטה בכלל וכלכלה חשבונאות בפרט,על מנת לבוא קצת פחות פעור וצעיר
. מומלץ לקנות ציוד מיוחד?מחשבון מדעי צריך? איזה תיק כדאי? מה עוד כדי לרכוש וחשוב? מה רמת האנגלית בכלכלה-חשבונאות? הקורס קיץ קשה? בד"כ כל מי שהולך ללמוד נרשם? ניתן לשלב עבודה בזמן התואר? בכלליות יש משהו שחשוב ליהיות מוכן לו באוניברסיטה? יש חד"כ (מה המחיר?)? יש שיעורי התעמלות (כמו בטכניון?)? אני יודע שהפצצתי במלא שאלות,שאולי לחלקכם נשמעות דבליות... תודה רבה מראש

עונה על כלכלה בלבד

עוד מעט יענו לך החבר'ה של חשבונאות. ציוד מיוחד? לא. מחשבון מדעי? לא. תיק? מה שנוח לך. מה עוד לקנות? לא עולה לי שום דבר. רמת אנגלית? סבירה ביותר. אם יש מאמרים אז יש תרגומים באגודה, חוץ מזה יש ספרים בעברית. קורס קיץ אתה מתכוון למבוא א'? לא קל. חשוב מאוד לתרגל הרבה ובהחלט אפשר לעבור אותו עם ציון טוב. כל מי שהולך ללמוד נרשם? לא הבנתי את השאלה לשלב עבודה בהחלט אפשר, אני עובדת בכמה עבודות עם משמרות מאוד גמישות. למה להיות מוכן? לא משהו מיוחד. בגדול כולם שם במצב שלך, מבולבלים. תהיה נחמד למרצים, אם לא, תשכח מערעורים
חדר כושר קיים, מחיר 490 ש"ח לשנה קלנדרית, לא אקדמאית. שיעורי התעמלות היו, כרגע לא יודעת מה קורה עם זה, תברר.

bogoio

New member
התכוונתי

לקורס בחשבונאות בסיסית שניתן לעשות לפני מבחן הקבלה,האם הרבה נרשמים לקורס זה או שמעדיפים לעשות את המבחן ללא הקורס?. דרך אגב,איך החד"כ כושר מבחינת רמת המכשירים/ציוד? הוא עמוס? נדפקנו,בטכניון חד"כ כולל בריכה בפחות מ200
תודה רבה על התשובות.

אה...אז...

בקשר לקורס הזה אני לא יודעת. חדר הכושר מאוד נחמד. לא הייתי במקומות אחרים ככה שאני לא יכולה להשוות, אבל מבחינתי בתמורה למחיר הזה הוא היה פשוט מעולה. לפעמים עמוס, לפעמים ריק, תלוי בשעות ובימים. ואני שמחה לעזור, כל דבר העיקר לא ללמוד למבחן

stkachov

New member
אני מוסיף

הרוב המוחלט נרשמים לקורס הקיץ בהנהלת החשבונות... אלא אם יש לך רקע(כלומר למדת הנהלת חשבונות בעבר), אני ממליץ להרשם לקורס ולא לקחת סיכונים. החד"כ הוא בינוני גם מבחינת המקום וגם מבחינת המכשירים. אם אתה מכיר את החד"כ הישן של הטכניון(לפני השיפוץ), אז זה משהו בסגנון הזה. מה שכן, לרוב הוא ממש לא עמוס, לי עוד לא קרה מקרה שבאתי להתאמן ומכשיר כלשהו שרציתי היה תפוס. כסטודנט באונ' חיפה אתה יכול לעשות מנוי מוזל לבריכת הטכניון או לקנות כרטיסיה מוזלת(כרטיסיה של 11 כניסות עולה 350 שקל, ומנוי שנתי עולה בערך אלף שלוש מאות משהו כזה). כמו שאמרו לך אין צורך לעשות הכנות מיוחדות לפני הלימודים. עבודה ניתן לשלב. אצלנו למשל סמסטר ראשון למדנו 3 ימים בשבוע, ובסמסטר ב' גם יש לנו בערך 3 ימים בשבוע, תלוי לאיזה שיעורים הולכים. אפשר, ואף מומלץ לשלב עבודה. אם יש עוד שאלות, תשאל. ברוך הבא

bogoio

New member
תודה רבה גם לך וגם לאירנה

על התגובות. אחלה פורום

מנצל"ש בקשר לחשבונאות...

כמה עולה הקורס הכנה הזה וכמה זמן הוא נמשך? פעם ראשונה שאני שומע עליו. ומה זאת אומרת מבחן קבלה? אם אני עומד בנתונים של הפסיכומטרי והבגרות אני צריך לעבור עוד משהו בשביל להתקבל??? ועוד משהו ששמעתי אתמול, שהמסלול חשבונאות של המכללה למנהל ושל רופין נחשב ליותר יוקרתי מבאונ' חיפה. הכצעקתה? תודה

ועוד שאלה, סורי :)

מה רמת המתמטיקה בחוג? משהו מפחיד? יש לי 98 ב-4 יחידות אמנם אבל אני לא מרגיש חזק בצורה מיוחדת במתמטיקה.

stkachov

New member
רמת המתמטיקה

לא גבוהה. לא אמורה להיות לך עם זה בעיה מיוחדת.

bogoio

New member
מנסה לענות

לפי הטופס ששלחו בזמן הקבלה, הקורס כולל המבחן עולה 1650 ש"ח ויש חובה לעבור לפחות בציון 60 את המבחן על מנת להתקבל למסלול חשבונאות (הקורס לפי המכתב מתחיל ב29.7). כל מי שרוצה להתקבל צריך לעשות את המבחן בקיץ (ללא קשר לציון בגרות או פסיכומטרי). לפי מה שידוע לי חשבונאות באונ' חיפה נחשב מסלול יוקרתי יותר מבמכללות...

למעלה