המלצות?

n rain

New member
המלצות?

מישהו מכיר להקות אחרות, בסגנון לימפ ביזקיט, שיש להן שירים ששווה לשמוע?

n rain

New member
מה הקשר?

איך אתה יכול להגדיר את קורן כהלהקה בסגנון לימפ ביזקיט? אין להם טיפת ראפ בשירים, ואין להם את השינויים בקצב שיש ללימפ ביזקיט.

HandsomeDevil

New member
reveille, nonpoint,

ויש גם את ה spin doctors שהם לא הכי בסגנון של לימפ, אבל דיי קרוב. (זוכרים את שיר הסיום של הקומדי סטור עם כל הלפידים האלה?!- זה שלהם)

HandsomeDevil

New member
באמת, למרות ששתיהם לא משהוא..

קצת כבוד ללימפ! למה אתה משווה אותם לפי או די ?

SuperBeast

New member
נקודה מעניינת, אתם חושבים...

נקודה מעניינת, אתם חושבים שפי.או.די מזכירים את לימפ ?

n rain

New member
לא כל

מה שהוא שילוב של ראפ ורוק הוא בסגנון לימפ ביקיט, תראה את קרייזיטאון.

SuperBeast

New member
קרייזי טאוון היו להקה של שיר אחד !

הם ממש היו להקה גרועה, הם היו חיקוי רע לניו-מטאל, הם היו נראים כמו חבורה של ברביות, דווקא לזמר היה כישרון, חבל עליו, כישרון מבוזבז..

תעשה טובה, הם להקה מעולה

הראפ והרוק מתחלק בדיוק חצי חצי בשירים שלהם להקה של שיר אחד אעלק, מה אתה מדבר על Butterfly? זה לא שיר בכלל זה סתם חרא, דווקא הם להקה של כל השירים חוץ מהשיר המסריח הזה.

n rain

New member
הם להקה של כל השירים?

כל השירים שלהם אותו הדבר! כולם בדיוק כמו בטארפליי, חוץ מטוקסיק.

כולם בדיוק כמו באטרפליי??????????

בואנה אתה מדבר שטויות בוא תסביר לי מה הקשר בין באטרפליי ל DarkSide\Think Fast למשל!

Yodel

New member
Disturbed

הם לא הכי בסגנון לימפ ביזקיט, דיי מזכירים אותם, ונורא שווה לשמוע להם

HandsomeDevil

New member
פפפפפ....

אתם דפוקים פה כולכם. ראפ ורוק, לימפ ביזקיט, פי או די, דיסטרבד, קרייזי טאון? איך הכל מתקשר ביחד? לימפ ביזקיט נקראים להקת ניו מטאל- אם אתם רוצים להיות מדוייקים- סקייט פאנק מטאל, בטוח שלא רוק (ויש הבדל ענקי). פי או די נורא מנסים להיות ניו מטאל, ביינתים הייתי מגדיר אותם אלטרנטיב, אבל אני לא יודע כי עוד לא שמעתי את האלבום אלא רק את יוז אוף נישון ואת הלהיט הראשון שלהם, ואותו דבר בקשר לקרייזי טאון. דיסטרבד זה ניו מטאל שונה לגמריי מלימפ ביזקיט, אני לא יודע את ההגדרה הכי מדויקת אבל זה משהו עם אלקטרו בטח. המטרה לא הייתה לכתוב את כל הלהקות שאתם מכירים, אלא את אלה שנמעות כמו לימפ ביזקיט. כדאי לכם מאוד לנסות את reveille אחלה להקה.

n rain

New member
אל תדהים אותי בשמות...

אני לא מבין גדול בשמות של סגנונות. מצטער על הבורות. אבל, כל שילוב של ראפ עם מטאל (או רוק או מה שלא תקרא לזה...) מתאים לי! חוץ מזה- על סמך מה אתה מסווג את פי. או. די. כאלטרנטיב?!

HandsomeDevil

New member
טוב נו, פופ.

אבל ניו מטאל בטוח לא
כבר אמרתי, אני מסווג אותם כאלטרנטיב רק ע"פ אלייב ויוז אוף נישון כי עוד לא שמעתי את האלבום שלהם. אבל אני בטוח שהוא גרוע, בדיוק כמו שתי הלהיטים הללו. גם אני עושה שוק עם גיל חובב, ואתם?

למעלה