המלצות?

cleowanten

New member
המלצות?

אני מתלבטת כרגע בין כמה נגנים- אייריבר E100, סנסה פיוז,ואייאודיו איי7 .. כולם בנפח של 4 GB שזה מה שאני רוצה, החסרון באחרון זה שאין לו אפשרות הרחבה.. למישהו יש המלצמה מסויימת?משהו שלא כדאי לקנות?או בכללי חוות דעת?אשמח להכל:) תודה

יאיר B

New member
ה-E100 קיבל ביקורת פושרות מאוד ברשת.

נאמר שהוא מאוד פלסטיקי ואיכות ההרכבה לא משהו בכלל. לצערי לא יצא לי לראות אותו בפועל ואני לא יכול להעיד אם זה נכון או לא. את הפיוז יצא לי לראות ומאוד התלהבתי. נוח לשימוש. צריך לזכור שהוא עובד על בסיס תגיות ולא תיקיות. יש עברית ברמת הממשק + שירים. I7 יש לי - אוהב מאוד. סוללה חזקה (יתרון גדול עבור שכחן כמוני שעלול עם נגן אחר להישאר באמצע היום בלי סוללה). עוד ייתרון שהוא עובד על בסיס תיקיות (חוסך את הצורך לטפל בתגיות אם אין סדר בהן). יש עברית לשמות השירים. לדעתי - אם כרטיס הרחבה מאוד חשוב לך - לכי על הפיוז. אם פחות - ה-I7.

cleowanten

New member
סליחה על הבורות..

אבל מה ההבדל בין תגיות ותיקיות? ודווקא לפי מה שראיתי הE700 קיבל אחלה ביקורות..יש אתר ספציפי שאתה רואה בו? תודה רבה על התגובה אגב:)

יאיר B

New member
מה זה E700? זה נמכר בארץ?

אני קורא ביקורות של ABI בדך כלל. תסתכל על הביקורת המצולמת שלהם לספין (השוו בינו לבין ה-E100).

cleowanten

New member
טעות,התכוונתי E100

מצאתי את האתר ABI, אבל לא מצאתי שום ביקורות על הנגן.אתה יכול לכוון קצת יותר? כי אתר הבית שלהם מאוד מתקדם. אני מכירה את האנדיסק,ואחת הבעיות שלי איתו זה באמת איך לארגן את השירים-יש את זה למישהו שאני מכיר אותו והוא מאוד לא מסתדר. גם העובדה שאי אפשר לשנות שם שיר לאחר שמעלים אותו לנגן מעצבנת. בגלל זה אני נוטה להתרחק ממנו. יש לי שאלה, האם לאייאודיו יש מסך גדול יחסית או קטן כמו MP3 רגיל?אי אפשר להבין מהתמונות..

יאיר B

New member

cleowanten

New member
תודה רבה!!

תודה רבה!!עזרת לי מאוד. אני חושב שאולי אלך בכל זאת על הE100,היות ואני לא מחפש משהו ברמה גבוהה מדי ואני צריך פשוט משהו שמנגן מוזיקה במחיר נמוך. תודה רבה על התגובות!:)

יאיר B

New member
ולגבי תגיות מול תיקיות:

תיקיות זה כמו במחשב: בונים תיקיה על הנגן ושמים בתוכה מה שרוצים. המכשיר מנווט כמו במחשב. תגית (יחיד של תגיות) היא אזור בקובץ השמע שבו יש מידע עם השיר: שם השיר, האמן, האלבום, שנה ועוד כל מני שדות מסוג זה יש. הנגנים שעובדים לפי סידור בשיטה הזאת יודעים לקרא את המידע שיש בתגית ומסדרים לפי המידע הזה את השירים בנגן. ככה אפשר לעשות חיפוש לפי שם אמן או שם אלבום למשל. הבעיה היא שאם התגיות לא עקביות ולא מסודרות כמו שצריך - נוצר בלאגן גדול בנגן. כיום כמעט כל החברות הגדולות עובודת בשיטה הזאת (שני הגדולות הן אפל וסנדיסק). איאודיו וגם איריבר עדיין עובדות בשיטה של תיקיות (באיאודיו זה עובד ממש יפה).

למעלה