המלצות

המלצות

אז זהו זה כבר השלב האחרון רק עוד 7 ימים ונפרדים לשלום, אז שאלתי על מקומות אזורים שאסור לפספס, אני יהיה ב: תאילדד הודו נפאל וייטנם. תודה רבה

kogawa

New member
מחוץ לתוכניותך, כדאי להיות גם:

תאילנד: מקדשי פימאי נפאל: בהקטפור ויאטנם: מחילות קו-צ'י ומוזאון המלחמה בסייגון הודו: קג'וראהו, מקדשי קונראק, מקדשי מאונט-אבו, הלביד ובילאור, סרוונהבלגולה, מקדשי האלפי, ארמון של מייסור, רכבת קיטור לדארג'ילינג, רחצה בקירגאנגה, הפלגה בתעלות קראלה, טרק לקרחון קולהוי בקשמיר, עמק המרגניות צפונית לרישיקש (עם תישאר עד הקייץ), לראות את הריקוד הקאטאקאלי בהרנאקולם, לבקר בבוליבוד של מומביי, לראות את עיר הררי הזבל ליד מומביי, לשתות את המאקאייאנה לאסי בשוק בג'ודפור, ועוד מליון דברים אחרים שקצרה היריעה מלכתוב כאן. וחשוב, תשקול ברצינות לבקר גם במלכה של המזרח - בורמה. ותשמור על עצמך פרטים נוספים באתר שלי

oketz1

New member
צפון תאילנד - עיירה מקסימה בשם פאי

אסור אבל אסור לפספס

מריושי

New member
בויטנאם

יש את הוי-אן איר עתיקה שמורה נחמד להסתובב שם השוק בבאקה- הרבה מדלגים עליו, אבל חובה אם אתה רוצה לראות שוק שעוד נשאר ממנו משהו אותנטי נפתח לתיירים ב8 שנים האחרונות, וולא הספיק להתקלקל

walkabout

New member
אתה בטח כבר סגור ואני לא רוצה

לבלבל אותך, אבל אם כבר אתה שם, אתה יכול לקפוץ לקמבודיה ל- angkor wat (מתאילנד) ובכלל הייתי שוקל מעבר מתאילנד לוויאטנם דרך היבשה --> קמבודיה. אם אין לך זמן אפשר בהחלט פשוט לחצות את קמבודיה בשייט. סיפור של גג שבועיים עם עצירה במקדשים בסיאם ריאפ ועצירה נוספת בפנום פן הבירה. (ויזה בתאילנד אורכת 1-2 ימים) ועוד הצעה: אם אתה כבר בוויאטנם בצפון, שקול מעבר ליונאן שבסין. מקום מדהים!!! אם בכלל יש על מה לדבר, פשוט תכתוב לי ואתן לך עוד מידע. (אגב, ויזה בתאילנד לסין לוקח מעל שבוע וגם די יקר...) בוויאטנם לא לפספס את המאכלים המקומיים המגוונים, ואת הקפה המקומי. וייאטנם מקסימה והטיול בה הוא בעזרת חברות התיירות שמפעילות קווי אוטובוסים לאורך המדינה, כך שאני מאמין שתהיה ברוב המקומות היפים בה. מבחינתי וויאטנם וסין היו המקומות הכי כייפיים ויפים במזרח.

מריושי

New member
ויזה לסין מויטנאם לעומת תאילנד

לוקחת 3 ימי עבודה וסין היא יעד לטיול שלם (אני הייתי שם 3.5 חודשים ועברתי בקושי חצי...)

walkabout

New member
אולי נכון, אבל...

בפעם הראשונה שהייתי בסין, בכלל לא היה בטוח שישראלים יקבלו ויזה בתאילנד, והיה די בטוח שבוויאטנם לא תקבל. כנראה המצב השתנה היום... ואכן סין היא סיפור בפני עצמו, הייתי שם כמעט חצי שנה וטיילתי כמעט ורק ביונאן, מן הסתם כי ברור שאני חוזר לטייל שם שוב

למעלה