המלצות !

nunit the best

New member
היי אני בת ולא בן...החלפתי שם

בקיצור אם אתה יכול לעזור לי אוליי יש לך רשימת טראקים של 2004 מהתוכניות של גורדון גוטמן וחממי? תודההההה רבהההההה...

nunit the best

New member
תודה קובי...

מצאתי את השיר כבר אבל תודה בכל מיקרה אין עליך...ואם יש לך טראקים טובים אז תשלח לי הודעה לכאן...

המממ.. חח

עזבי אותך ארתור גורדון! תשמעי רוברט ! תותח על! וארתור גורדון אני מניח ניגן את ההמלצות שרשמתי וטראקים ישנים בקשר לחממיקס אני חושב הוא מנגן פסיכודלי אז קבלי כמה דברים שאני אישית אוהב melicia_-_grip astrix_and_highguy_-_chaos Astrix - Disco Valley eskimo_-_party_pooper eskimo_-_voodoo_people space_buddha_-_storm_reaction infected_mushroom_-_hush_mail_(eskimo_remix) mekkanikka - the dr.is in infected_mushroom-cities_of_the_future infected_mushroom_-_i_wish_(skazi_remix) תהני

המלצות !

neves-turbulence__original_mix neves-turbulence__tribal_tech_mix טק טראנס מטורף dumonde-kalt__original_mix דומונדה החדש הארד טראנס חמוד לאללה axel_coon-lamenting_city__club_mix טראק חמוד מלודיה קליטה! לא מתוחכם מדיי קליל מאוד bass_enchanters-golden_moment__mat_silver_and_tony_burt_remix bass_enchanters-golden_moment__original_mix מלודי טראנס עם מלודיה חמודה ביותר אהבתי יותר את הרמיקס polartraxx_vs._unicorn-hero_wavetraxx_remix polartraxx_vs._unicorn-hero_original_mix הארד טראנס מטורף ! הראשון יותר טוב לדעתי מלודיה יותר יפה! גם השני מומלץ bobina_-_russian_dream_(passiva_remix) טראק מדהים מלודיה מהממת מומלץ בטירוף aalto-taurine__original_mix aalto-taurine__super_8_remix טראקים יפים מאוד 2 מדהימים! מומלץ מאוד united_djs_aka_dj_hypnotic_and_synthetic_-_taifun הארד טראנס מטורף ביותר חבל שהוא רק 2:48 ממש אדיר cyber_x_feat._jody_watley_-_waves_of_love__green_court_remix cyber_x_feat._jody_watley_-_waves_of_love__svenson_and_gielen_vocal_mix חמוד לאללה ציפיתי ליותר האמתי מ-2 ההרכבים האלה נחמד לא יןתר מזה ben_weston_-_a_new_beginning_rocco_vs._dogma_remix טראק מטורף מלודיה מטורפת שווה מאוד bubble_fish_-_sushi_lovers_dave_joy_remix בזמן האחרון דייב ג'וי מפגיז טראק מומלץ שלו רמיקס שווה combi-nation-combi-nation__trance_mix זומביניישן בגירסה ראשונה רצינית ולא סתם חרטוט טק טראנס מטורף חחח johan_kivi-clouds__kaveh_azizi_remix טראק חמוד לאללה מלודיה סבבית כזאת קטע אורגן יפה נחמד מאוד pervading_call-destiny_original_mix pervading_call-destiny_skydiver_mix לפי מה שהבנתי אם אני לא טועה זה מאט סילבר 2 גירסאות יפות לאללה לטראק הזה מומלץ מאוד evanuisance-more_immortal טראק מומלץ מאוד מלודיה יפה blank_and_jones-stars_shine_bright__sam_sharp_remix טראק מטורף לגמרי סאם שארפ מפגיז emphasysts-let_me_be_your_energy_original_mix טראק מבולגן כזה מלודיה יפה לאללה angels_and_wippenberg-angels_theme_g-aria_clokx_remix טראק מטורף angels_and_wippenberg-angels_theme_g-aria_clokx_inst_dub לקחו יצירה קלאסית ועשו ממנה טראנס נחמד מאוד sam_sharp-twister__radio_edit sam_sharp-twister__ron_van_den_beuken_mix 2 טראקים מטורפים סאם שארפ VS רון ואן דיוקן אין צורך להרחיב 2 יוצרים מטורפים מומלץ בטירוף תהנו

sagi zulta

New member
יש לי תרשימה של דאבל דיגיי האחרון

ואמרי חממי חלק ורשימה מהסט של רוברט גיטלמן יום שלישי 283566625 ICQ מי שרוצה

michael989

New member
תעזור לי בקשה.../מאת יולית...

אני צריכה שם של טראק כזה ששרים אותו כושים ניראה לי ותמיד שמים אותו בווזאנה זון זה הולך כזה משהו כמו COME ON הכושים צועקים כזה וזה דומה ל-DENZEL-PUMP IT UP אתה חייב לעזור לי זה גם עם המילים ON THE BEAT משהו כזה...והם סופרים לאחור גם יש כזה קטע שאחד מהכושים(ניראה לי שזה כושים)אומר 10,9,8,7,6,5....משהו כזה ואחרי זה ARE YOU READY ...הם צועקים את זה...משהו כזה בקיצור אני מאוד יודה לך אם תעזור לי ותגיד לי ת'שם של הטראק הזה...

כנסי אליי לאיי סי קי ו אני ינסה

לעזור לך 160445824 אני לא מבטיח שאני יצליח אבל ננסה

michael989

New member
תודה רבה רבה...

היי מה המצב? מצאתי את מה שחיפשתי אבל אם תוכל לתת לי רשימה של טראקים חדשים כמו שנתת לי עכשיו ככה אז אני ממש יודה לך תודה רבה ושוב תודה המון תודה...

michael989

New member
אוי אל תישאל.../מאת יולית...

נתת לי כאן שמות של טראקים טובים אבל...אני לא מצליחה למצוא אותם בקאזה...מה עושים? כי קאזה זו התוכנה היחידה שיש לי כאן שיכולה להוריד שירים כמו שצריך...תעזור לי צריכה תשובה דחופה ומיידית...

למעלה