המלצות

נ ע ה1

New member
תודה רבה

יעל , קודם כל תודה רבה. 1. מי אחראית על מחלקת צעמועים בסניף ירושלים-מלחה, ובסניף קריניצי-ר"ג? 2. את המובייל חובה לתלות במרחק שלא תוכל לגעת בו, נכון? 3. מדוע את ממליצה על 2-3 רעשנים ראשונים (ולא אחד שמשלב הכל: קולות, צבעים,מרקמים וכו') - מה צריך להיות השוני בין הרעשנים השונים? 4. את יכולה להמליץ על ספרי דקלומים (לגבי שירים אני מניחה ש- 100 שירים ראשונים טוב למטרה הזו)? 5. לגבי הזיכוי - לא התכוונתי לשאול מתי פיזית לקנות, אלא לאיזה גיל לקנות... האם יש צעצוע "טוב" (ששווה להשקיע בו הרבה כסף) שאולי משלב כמה דברים ואשר ישמש אותי החל מעוד כמה חודשים ולמשך זמן רב (קבלתי את הבימבה המשולבת עם הנדנדה של צ'יקו, אז אולי דברים שיתאימו להתפתחויות אחרות) 6. אחדד את התלבטותי לגבי קלטות הוידאו - נראה לי שבקלטות וידאו העולם מוגש לתינוק על מגש של כסף והתינוק הוא פסיבי, לעומת צעצועים אחרים שבהם הוא חוקר, מתאמץ ולומד באופן עצמאי. כפסיכולוגית, האם הרגלת התינוק לצפות בוידאו לא תעודד אותו לפסיביות ולעצלנות ? שוב תודה, נעה.

נ ע ה1

New member
המלצות

שלום יעל, אני חדשה בפורום. הבת שלי בת 11 שבועות. ואני כבר מבולבלת... יש לי הרבה שאלות: יש לנו את הגימיני-גן-חיות, נשכן שהוא גם רעשן, קשת לעגלה, קלטות וכו'. 1. האם רצוי לא לתת לה יותר מידי גירויים בו זמנית? או שאין בעיה להשכיב אותה בגימיני נון-סטופ + קלטת וכו'. 2. האם רצוי לחזור על קלטת כמה פעמים כדי שהיא "תתרגל" אליה או להחליף ביניהן בתדירות גבוהה ? 3. מה דעתך על קלטות הוידאו/DVD - אני חושבת שכדאי שהיא לא תתרגל לבהות במסך... נראה לי שזה לא כ"כ תורם להתפתחות. זה הגיוני? ואם כן, אז למה יש בשוק היצע כה גדול של וידאו כבר בגיל כזה? 4. מה ההבדל בין גימיני לאוניברסיטה? 5. האם בגיל הזה היא רק אמורה להסתכל על החיות בגימיני? 6. אני רוצה לקנות לה פעלולון חושים. איזה מהם מומלץ? 7. יש לי זיכוי "גדול" בשילב. כדאי לקנות לה עוד משחקים לגיל הזה (אם כן - מה ?) או לחכות לגיל מאוחר יותר (כמה? 6 חודשים?) תודה רבה, נעה.

למעלה