המלצות

ilona_g2

New member
המלצות

למרות שאני משתתפת מאוד מאוד פסיבית, יצא לי לרשום הודעה או שתיים ואפילו להשתתף במפגש שהתקיים (אני אפילו לא זוכרת בדיוק מתי זה היה!). בכל אופן, אני כבר נשואה שבוע ורציתי בכל זאת לספר על החוויה ולהמליץ. בפברואר השנה החלטנו להתחתן, ומאז ועד הערב המיוחל (14 באוקטובר) התארגנו לאט לאט וממש בכיף ובלי לחץ. המקום: החלטנו על ´ליד הנחל´ - בגלל יופי המקום ובעיקר בגלל האוכל המעולה (´טעם וצבע´). כל מי שדיבר איתנו מאז החתונה רק שיבח (ובהתלהבות) את האוכל ואת המקום. מבחינתנו הם היו פשוט מעולים. מהפגישה הראשונה ועד סוף הערב כולם היו מאוד נחמדים ונדיבים. אפילו על הברמנים והמלצרים שמענו רק מחמאות. הדי ג´יי - היה ירון ווייצמן מפפריקה (מחיפה) - היה מצויין. גם צעירים וגם מבוגרים נהנו מאוד ורחבת הריקודים היתה מלאה מתחילת הערב ועד סופו. עצמת המוסיקה היתה כזו שאיפשרה לאנשים שלא שהו ברחבת הריקודים לדבר ביניהם בלי להרים את קולם ומצד שני ברחבת הריקודים עצמת המוסיקה היתה בסדר גמור. צלם - ניצן גרץ - תרם המון לאווירה הטובה !!! לעת עתה קיבלנו את התמונות הדיגיטליות ובהמשך נקבל את שאר התמונות. העבודות שלו שראינו - יפות מאוד ועדינות מאוד - באמת מקצוען!!! צלמי וידאו - אייל ואבי מ -´בעיין ציבורית´ (´רק אייל´). זכינו ליחס אישי וחם לאורך כל הדרך ואת חומר הגלם נקבל ביום רביעי הקרוב - ובכל אופן, שניהם תרמו מאוד לאווירה המעולה והמוזמנים נהנו מאוד מהראיונות שעשו להם. אתי אלבכרי איפרה אותי ועשתה עבודה מצויינת !!! (אפילו את הפצעים שצצו לי פתאום על הפנים היא הצליחה להחביא). הסתפרתי והסתרקתי אצל רונן וענונו מכפר שמריהו וגם משם יצאתי מרוצה. שמלה תפרתי אצל תמי ראובני מבית חירות - שמלה עדינה ,מקורית ומחמיאה - וגם עליה קיבלתי המון מחמאות. אי אפשר בלי להגיד כמה מילים על הרב (וויס מכפר הרא"ה), שעשה מלאכתו נאמנה - טקס קצר ויפה ומטובל במעט הומור.

shelycat

New member
הצלחת כבר בפעם הראשונה- ../images/Emo68.gif

גם עם התמונה, גם עם השמלה, גם עם החתן, גם עם הצלם, ובעיקרון המון מזל טוב.

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo47.gif

טוב לראות אותך פה מידי פעם...

למעלה