המלצות...

The_ScorpioN

New member
המלצות...

אנשים מחר אני הולך לקנות סקייטבורד חדש ואני צריך שתמליצו לי על גלגלים צירים קרשים לאגרים וכו´.... הגובה שלי מטר חמישים והמשקל 39 בתודה The_ScorpioN =[
<><//////>

manic_subsidal

New member
משקל 39 גובה מטר חמישים?!?!?!

משקל 39 גובה מטר חמישים?!?!?! א)אתה הסקייטר הזה בלי רגליים... ב)אתה ילד קטןטן בכתה ו´ ג)אתה גמד ד)כל התשובות נכונות דנינו תעשה עליו סקר... אני הולך על ד´

The_ScorpioN

New member
כן כן תתפלא אבל

יש כאלה שהם לא בני 18 שאין להם חיים ונוסעים על סקייטבורד אתה יודע איך צוחקים על האנשים האלה... יש גם ילדים שנוסעים על סקייטבורד ואני לא כזה בטוח שאני עוד מטר 50 כי מטר חמישים מדדו אותנו בבית ספר בתחילת השנה...

BAM

New member
סליחה סליחה

אני גם בכיתה ו´ אני שוקל 32 אני גובה 1.58 ואני בכל זאת סקייטר מה הקשר למשקל ולגובה? ובמיוחד לגיל

המלצה

קרש: מידייה (אופס אין בארץ) אתה יכול ליקנות פאוול גלגלים: רק ספיט פייר לאגרים: בוונס: סיויש או צייניז צירים: תחפש אינדפנדנט... אבל שלא יהיו כבדים מידי!!!

Destructo

New member
קומפלט

קרש: בלק לייבל אחלה קרש הרבה אהבו אותו. גלגלים: ספיט פייר. צירים: דיסטרקטו או גרינד קינג. לאגרים: בוונס סיויש או צייניז או של בלק פנתר.

Nagasaky

New member
To the_scorpion

אני לא חושב שהמישקל והגובה לא חשובים בקשר לאיזה סקייט ליקנות כי יכול להיות שתיקנה סקייט והוא ישבר לך תוך יום ויכול להיות גם שהוא ישבר לך תוך שנה מה שקובע כן זה איך אתה נוחת על הסקייט . בכל מיקרה לפי דעתי תיקנה קרש די רחב עם מידת הנעליים שלך גדולה כי אם למשל תהיה מידת נעליים שלך 50 ותקנה קרש ברוחב 7.5 איינץ´ אז אהיה לך קשה מאד לעשות תרגילים כי הרגל שלך בקושי תיכנס בסקייט.

הטוב

New member
לNAGASAKY

איזה מידת אינץ´ אני צריך עם המידה שלי בנעלים היא 40

Nagasaky

New member
אני חושב משהוא כ7.5 וחצי

משהוא בסביבות 7.5 - 7.6 והכי חשוב שאתה הולך לחנות תבדוק שרוחב הקרש הוא בערך שלושת רבעים מהנעל שלך , אלא אם כן נוח לך לינסוע על קרשים צרים שזה משהוא אחר , אני מיתייחס פה גם לפי מה שהיה לי שהתחלתי לינסוע

The_ScorpioN

New member
יש עוד שיטה לבדוק

תעמיד את הקרש ותראה אם הוא עובר לך קצת את הביצים אבל קצת אבל נגיד יש כאלה שאוהבים שזה קטן....אז תנסה לפחות לבדוק את השיטה הזאת

manic_subsidal

New member
לכו להיזדיין אחד אחד יא הומואים

מישהוא דיבר על זה שהוא לא יכול לנסוע או שלא כדאי לו לתחיל לנסוע? חבורה של מסכנים... כולה הופתעתי מהגודל ככה סצם בלי שהוא אמר גיל בגלל שזה סקייטרים בארץ בכתה ו´ זה לא משהוא ששומעים עליו כל יום אז תעזבו אותי בשקט butt munchers

למעלה