המלצת החג

Uri T

New member
המלצת החג ../images/Emo155.gif

אני ממליץ בחום רב על DJANGO REINHARDT הוא היה מחלוצי הגיטרה בג´אז וניגן עם הטובים ביותר. הוא היה ממשפחה צוענית ונולד בבלגיה, הוא נשרף בידו בגיל צעיר ולימד את עצמו לנגן רק עם 3 אצבעות באחת מידיו. ניתן לשמוע את המוסיקה הצוענית בניגנתו. תקליט מומלץ: DJANGO REINHARDT and the american Jazz Giants. התקליט כולל הקלטות מהשנים 1935-38. וניתן לשמוע אותו מנגן עם קולמן הוקינס, בני קארטר, ביל קולמן, גארנט קלאירק ועוד. (הוצאת PRESTIGE) מומלץ!

mocko

New member
אמן

ג´נגו הוא אושיה רצינית ביותר . אפשר להוסיף המלצה גם על הבן שלו Babik Reinhardt ?

mocko

New member
Babik

נולד אי שם בשנות ה 40 ( ונפטר לפני כשנה בגיל יחסית צעיר .... ) . הבעיה הכי גדולה שלו הייתה כמובן הצל של אבא ג´נגו - בלי "זה" הוא היה קרוב לוודאי מוכר ומוערך יותר . כמו ג´נגו , גם באביק שייך לאסכולת הג´יפסי\ג´ז\סווינג גיטרה . הוא היה משתתף קבוע בפסטיבלי ג´נגו למיניהם אבל עשה גם לא מעט דברים מקוריים יפים כמו התקליט Nuances , שם הוא משתף פעולה עם סטפן גראפלי ( שניגן כמובן יותר מפעם אחת עם ג´נגו .... ) בכמה קטעים יפים מאוד .

Uri T

New member
תודה רבה על הפרטים

אני יחפש תקליט שלו, נשמע מאוד מעניין. אני אוהב את הקטעים של אביו עם גראפלי אז זה יהיה נחמד לשמוע את בביק איתו שוב תודה רבה! ואני יגיד לך אם אהבתי אותו -אורי

למעלה