המלצת היום

warrior hippie

New member
המלצת היום

שמעתם על להקת forest of shadows? להקה ממש טובה עם סגנון מטאל גותי יפה, מומלצת בחום. ניתן למצוא אותם ב-mp3.com חפשו תחת מטאל גותי תוכלו למצוא שם טראקים להשמעה אונליין ולהורדה. טראקים מומלצים (ויחידים): eternal automn, under the dying sun הם להקה די חדשה אז אין להם הרבה טראקים אבל הטראקים הנ"ל שווים כל מגה של הורדה באחריות!

voodoo

New member
אותך אני מכיר ../images/Emo67.gif

איזה היפי !!! כמה קיבלת במתמטיקה ? וסליחה שזרקתי לך ספר לצוואר ...כיוונתי לראש ( היהי ..כמה שנון מצידי ) בא לי לשאול מה דעתכם על בוש ? יש להם אחלה של שיר ששכחתי איך קוראים לו... אני רוצה לקנות את האלבום, נראה אם יש משהו שווה שם. אני המלצתי ראשון על הלהקה שההיפי מדבר, אני אמרתי לו עליה ...והוא אהב, כי הוא היפי אנד סטאף ואני לא יגיד הומו כי זה מעצבן אותו ...
רק עוקץ אחרון ...100 השירים של אמטיוי סאקס !!!וזה לא מפתיע אותי שהם מלקקים ללהקות גראנג´ מסיאטל ( לא שיש לי בעיה עם פארל ג´אם ...בעצם כן, אבל זה כבר סיפור אחר...

warrior hippie

New member
אני לא סתם היפי, אני היפי לוחם!...

וחוץ מזה, השיר החדש של בוש נקרא people that we love. אחלה שיר. ודרך אגב וודו תוכל אולי לסדר לי את הדיסק החדש של סיסטם?

Chot

New member
נאאא

קצת מעצבן בסוף אני קצת נבוכה בשבילו שהוא צריך להגיד את אותו משפט מטופש עודפם עודפם וחוזר חלילה. למרות שזה די כיף לראות אותמנגנים ובועטים בעיגולים.

OPERATi0N_iVY

New member
BUSH

השיר האחרון באמת די נורמלי כי בכמה קטעים הם נשמעים קצת כמו BAD RELIGION..

למעלה