המלצת השבוע - כנסו כולם! בשבילי:)

BurningUp10

New member
המלצת השבוע - כנסו כולם! בשבילי:)

ככה, רציתי לספר לכם על חברה טובה טובה שלי שהיא זמרת והיא הולכת להוציא דיסק בקרוב מאוד:) קוראים לה מיקה שדה (כן זאת היא מכוכב נולד 2). בקיצור היא כרגע מסיימת להקליט את האלבום סולו הראשון שלה, היא עובדת עם להקת פקינשטין למי שמכיר להקה ענקית ומופיעה ועובדת ביחד עם האמן גבע אלון (זמק ענק!). ביום שלישי הקרוב היא מופיעה, עם חומרים של הדיסק החדש שיצאו ובנוסף שירים של רחל המשוררת (היא כרגע נמצאת בהצגה על חייה של רחל המשוררת בצוותה, היא שרה שם שירים של רחל). משך ההופעה בין 90 עד 120 דקות גג. סביבות ה20 שירים + -. ההופעה תהיה בשעה 11:00 (לאחר משחק המונדיאל שיארך באותו היום), בקפה ביאליק בתל אביב (אלנבי פינק ביאליק). עלות הכרטיס היא 20 שח. ואני ממליץ בחום מאוד על ההופעה! הופעה מדהימה! לכל המעוניינים העלאתי גם 3 שירים של מיקה שתוכלו לשפוט לבד (אלו שירים באנגלית שמיקה הקליטה בחול בפרויקט מיוחד, שגם יהיו בהופעה בנוסף לשירים שיכנסו לאלבום הסולו הראשון שלה, שירים בעברית). מיקה אחרית על כל כמעט על כל כתיבת המילים והלחנים בהופעה, פרט לשירים של רחל. מיקה שדה - לקראת אלבום הבכורה. 27.06.06 שעה: 10:45 קפה ביאליק, תל אביב. כניסה: 20 שח.

BurningUp10

New member
להורדת 3 השירים כנסו!

הנה קובץ הזיפ להורדת 3 השירים שהעלאתי לכם, שיהיו בהופעה: נ.ב לכל המודאגים, הורדת השירים חוקית לחלוטין.

וואי

אהבתי אותה עוד בתקופה של כוכב נולד. אבל לצערי שלישי תפוס לי. אני צריכה התראה יותר רחוקה
שיהיה לה בהצלחה
אולי בפעם הבאה
אלעד, אני מחכה לעידכונים איך היה ושות... ומאיפה אתם מכירים

למעלה