המלצת חנות

Remirat

New member
המלצת חנות ../images/Emo45.gif ../images/Emo91.gif

לפני זמן לא רב שמעתי ברדיו על פתיחת חנות תבלינים גדולה ב"חונים קונים" שבאזור התעשיה בראשל"צ. נו, התמזל מזלי, והאלים הובילו אותי לשם היום... מה אני אומר לכם, הפרסומים לא עשו עימם צדק... חנות מדהימה, גדולה ומלאה בכמעט כל תבלין שניתן לחשוב עליו! (מה גם שהמחירים יפים בהחלט) יש שם את כל העשבים הנפוצים וחלק קצת פחות שרוב העולם ישים באוכל, וחלקנו, מה לעשות, ישתמש בהם לדברים אחרים...
פרטי החנות: תבליני הכפר סניף ראשל"צ - רח´ לישנסקי 9 מתחם חונים קונים. טלפון - 03-9520390 סניף אשדוד - רח´ הבושם 5. טלפון - 08-8523201 מקווה שתהנו :)

gwizard

New member
שאלה...

יש אולי איזה סניף יותר צפוני ? או מקבילה שלו. איפה יש מדריך מקיף ששווה משהו בנושא זיהוי צמחים, תכונותיהם ולא פחות חשוב שמות לטיניים - רגילים (עממים) ? בברכה, אלון.

אני תמיד ממליץ על

"המדריך השלם לצמחי המרפא בארץ ובעולם" של נסים קריספל בהוצאת "הד ארצי". בסוף יש גם אינדקס עפ"י שמות לטיניים (אבל לא אינדקס של שמות אנגליים עממיים, אם כי בתיאור כל צמח יש את השם האנגלי). יש גם שניים או שלושה קישורים בפורום. יש גם כל מיני "מגדירי צמחים". רובם מתייחסים לשמות העבריים ולמדעיים. אולי יש כאלו שלו, צריך לבדוק.

suki da yo

New member
בנוגע לספר הזה

או בערך בנוגע אליו..... המון חומר שהורדתי מהנט פה ושם לא רשום בו, כאילו, שימושים רפואיים שונים... אבל אני לא בטוחה אם זה כי פהוא פשוט לא היה יכול לכתוב הכל או שהמקור מידע הנוסף שלי דפוק ( וגם זה הגיוני כי יש שם דברים שנשמעים קרובים באופן מוזר לשימוש המאגי של הצמח...)

למעלה