המלצת ספר

• פותח הנושא ossy
  • פורסם בתאריך

ossy

New member
המלצת ספר

הי. לקראת ההתכוננות שלי להנקת תאומים הסתובבתי ברשת וראיתי כל מני סירטונים מאוד מועילים עם כל מני עצות קטנות שמעולם לא היו בתודעה שלי כשהנקתי ילד אחד. אני הנקתי כבר שלושה ילדים כשנתיים כל אחד בנפרד. אבל אני מרגישה שהנקת תאומים זה עולם אחר לגמרי.
האם מישהי קראה את הספר Mothering Multiples ?

וואו, נראה ספר מעניין...

אם הוא של ליגת לה לצ'ה הוא אמור להיות טוב. לא?
אחד הדברים שאני מרגישה שלסרים לי מאוד זה ספר על הורות טבעית לתאומים...
אם תקראי, תספרי איך זה. אולי אקרא גם וככה אשפר גם את האנגלית שלי על הדרך :)
המשך הריון קל ותקין!

ספרים על תאומים

הי ossy

בוקר טוב, ברוכה הבאה :)
לצערי הרב, אין ספרים בעברית על תאומים (חוץ מלגדל ולגדול של ליאורה באור, ושנינו ביחד וכל אחד לחוד של ד"ר רונית פלוטניק)...

זה ספר טוב, הוא אכן של ליגת לה לצ'ה וממה שראיתי גם לא יקר.

את חושבת שחסר לך עוד מידע אחרי הנקה של כל הגדולים ?

מה בעצם את מחפשת ?

ossy

New member
תודה

גידול של ילד אחד נראה לי כ"כ שונה משניים. אני רוצה להבין איך מחזיקים שניים בהנקה שיהיה נוח. הבנתי שאסור שפיטמה אחת תפצע כי אז זה יכול ממש לפגוע בהנקה. ואני נוטה להפצע בהתחלה כי יש לי פטמות רגישות. אז אני רוצה להשיג כמה שיותר ידע כדי למנוע את זה. וגם לא יזיק לי טיפים שיקלו עליי בהתנהלות עם שתי תינוקות, במקום ללמוד בדרך הקשה.

יכי67

New member
אני מאוד אהבתי את הספר

קראתי בו הרבה עוד לפני הלידה והמון גם אחריה. היה צמוד אליי אפילו בבית החולים.
כתבה אותו יועצת הנקה ומנחת הורים שהיא גם מדריכת לה לצ'ה והספר כתוב בגישה של הורות מקרבת. ניתן ללמוד ממנו הרבה על הנקה ועל גישה חיובית וזורמת בהנקה ובגידול תאומים.
לא תמצאי בו טיפים נוקשים של ניהול זמן, סדר יום וסינכרון תאומים, אלא יותר טיפים לפיתרון סיטאציות מסויימות והכל מתוך הסתכלות מעמיקה גם על האמא והרגשות שלה וגם על התינוקות עצמם. שיהיה לך בהצלחה!!!

ossy

New member
תודה על ההמלצה!

עכשיו אני בטוחה שאני רוצה לקרא אותו.

ברוכה החוזרת
- תודה רבה על ההמלצה.

למעלה