המלצת צפיה חמה

placid1

New member
המלצת צפיה חמה

Thirteen reasons why בנטפליקס.
בטח רבים כבר צפו, משום מה לא היה בליסט שלי ונפלתי עליה אתמול כשחיפשתי משהו לצפות בו (מרותקת למיטה עם כאבים ולילות נטולי שינה). לא הצלחתי להפסיק וראיתי כמעט בנשימה אחת את כל הפרקים.
משחק מצוין, סיפור טוב ומוזיקה מעולה. חובה לכל מי שהיה תלמיד תיכון או הורה לתיכוניסטים.

debby12

New member
מנהל
ספרי קצת יותר...

זה מותח? מפחיד? משעשע? כמה פרקים יש? כמה זמן נמשך פרק? (אולי פעם אצליח לראות משהו בטלויזיה - למרות שתמיד נמאס לי אחרי רבע שעה. זה לא מדיום בשבילי)

placid1

New member
13 פרקים, מתחיל בהתאבדות של ילדה

בת 17 והיא משאירה מאחוריה 13 קלטות שמספרות על 13 סיבות להתאבדות. יש מעבר יפה בין ההווה לבין אפיזודות מהעבר ולמרות שהסדרה בהחלט לא משעשעת, היא גם לא דיכאונית או אפילה, בעיני. כל פרק אורך כשעה, אני חושבת, והעלילה זורמת. לי לא היו ציפיות מהסדרה, ידעתי בערך על מה היא אבל לא ידעתי למה לצפות ולא ממש תיכננתי עליה, עד שהתחלתי אתמול וסיימתי לפנות בוקר

danakama10

New member
ראיתי את זה לפני מספר חודשים

ולא אהבתי.
אני לא זוכרת את הפרטים ומה בדיוק ה"חטאים" שחטאו כלפיה, אבל היא למעשה חטאה את החטא הגדול ביותר בכך שהאשימה כל כך הרבה אנשים, שרובם הגדול לא עשה לה שום דבר רציני, במוות שלה. לתת לאנשים להסתובב עם המטען הזה הוא חמור יותר מכל (או כמעט כל, אני באמת לא זוכרת את רשימת החטאים) מה שעשו לה.

ראיתי, ולדעתי המטרה היא לצאת נגד התאבדות

ראיתי בעקבות המלצה שהסדרה חשובה להורים לבני נוער או עבור מי שעובדים עם בני נוער.

יש בתכנית הזאת כמה מאפיינים דביקים, אבל מה שטוב זה האפשרות לעורר דיון סביב לחץ חברתי, התמודדות עם קשיים ועוד.
מצד אחד הם לא מקלים במה שעבר עליה (בין היתר גם אונס, אבל גם ״סתם״ משברים שעובר כל בן עשרה) ומצד שני המסר הוא שהתאבדות היא לא הפתרון.

לדעתי, למי שיש בן-עשרה שצופה בסדרה: חשוב לאוורר רגשות סביב הצפיה ולעבד את המסרים.

ron1222

New member
ועוד המלצה

Tin Star באמזון פריים. סדרה מדהימה באמת. משחק משובח של טים רות׳ המופתי. נופים של הרי הרוקי הקנדיים שמתפקדים כשחקן נוסף, מתח, טירוף, ושרטוט עדין של אופי. נפלא.
ולפלאסיד- מקווה שתחלימי ותתאוששי הכי הכי מהר שאפשר, מאחלת הרבה שינה וכלום כאבים!

מעניין, כשלא מזמן נאלצתי

להישאר יותר מדי בבית בגלל שבפעילות הספורטיבית שכחתי בן כמה אני ופצעתי את גיד האכילס שלי, דווקא העדפתי ללכת על קומדיות לשיפור המצב רוח, במיוחד קלאסיקות שראיתי כבר מיליון פעם (נגיד, Midnight Run) או פיגוריות במיוחד שבהן עדיין לא צפיתי (נגיד, The Wild Wild West).
&nbsp
פלאסיד, מקווה שזה משהו שיעבור במהרה. תרגישי טוב.

TrigATUSA

New member
עוד המלצה BO JACK HORSEMAN

זמין בנטפליקס
הרבה בדיחות הוליווד פנימיות, והעניין שזו סדרה מצויירת עם גיבורים שהם חיות הופכת את זה לצפייה משעשעת

The Other One

New member
ועוד מנטפליקס - mindhunter

אנחנו בערך באמצע העונה והיא בנתיים מצויינת. זוהי סדרה שמבוססת על סיפורי פשע אמיתיים בשנות ה70, ומספרת על תחילת הניתוח הפסיכולוגי ובנית פרופיל קרימינלי בחקירות של ה FBI

Anat Shemer RDI

New member
חרא של סדרה

גוזלת לי שעות שינה, מונעת מלעשות דברים חשובים אחרים, פשוט אי-אפשר להתנתק...

בידור במיטבו.

למעלה