המלצת רופא /מרכז רפואי לסוכרת נעורים

מורה 60

New member
המלצת רופא /מרכז רפואי לסוכרת נעורים

אודה מאוד על המלצה לרופא/מרכז רפואי המטפל היטב ונעים לחולה בן 13 בסוכרת נעורים. (כעת הוא מטופל במרפאה בצפון)הילד הנמצא בגיל ההתבגרות ובכל מה שמשתמע מזה. ההורים אובדי עצות.
 

מורה 60

New member
תודה לאבו זקן .לא חשוב האזור הם מוכנים להגיע גם לטיפול פרטי.

טובת הילד היא החשובה ביותר.
 
אנחנו מטופלים במרפאת סכרת נעורים ברמב"ם חיפה ומרוצים מהצוות

פחות מרוצים מהצפיפות והבלגן.
&nbsp
בכל מקרה אחרי ההדרכה מהדיאטנית הרופאה והאחות ועצות מועילות פה ושם, אתם לבד עם הילד והאחריות לאיזון הסכרת היא שלכם. לא פשוט בגיל ההתבגרות, אני יודע.
 

מורה 60

New member
תודה למענך. הם גם מטפלים שם .

לכן ביקשתי המלצה נוספת הם מוכנים לנסוע לכל מקום בארץ בפרט שימצא הרופא שיצליח להוציאו מהתסכול ויעזור לו לטפל בעצמו בצורה ראויה ומתאימה לו . העיניין הוא ,שההורים חסרי אונים,חרדים לו מאוד. הילד אינו ממושמע ועושה ככל העולה על רוחו ומכאן מתדרדר מצבו הרפואי . אודה מאוד להמלצות נוספות.
 

תומרונתם

New member
מנהל
איזון בגיל ההתבגרות הוא בעיה

בעיה מוכרת, נחקרת, וקשה.
&nbsp
אני לא רופאה, אבל תחשבו על זה: תעזבו אותו בשקט. תנו לו לעבור את השנתיים-שלוש הקשות האלו של גיל ההבגרות, ההורמונים, הקושי החברתי, הקושי האישי והנפשי. תנו לו כמה כללים שקל לעמוד בהם, ותרדו ממנו. אל תשאלו אותו שאלות כל היום, מה אכלת, מתי אכלת, לקחת אינסולין, מדדת, כמה היה... זה יכול לשגע כל אחד, ובוודאי ילד מתבגר שגם ככה חושב שכל עולם המבוגרים נוצר כדי להקשות עליו את החיים.
למה אני מתכוונת כללים שקל לעמוד בהם - אל תיקח אינסולין בלי למדוד. אל תאכל בלי לקחת אינסולין. אם אתה לא מרגיש טוב, תמדוד, ותאכל משהו מהיר. אם המדידה שלך מעל 250, קח תיקון. דברו איתו על איך למנוע היפו, ואיך לעזור לרדת מהיפר, וזהו.
תבטיחו לו שאתם יורדים לו מהווריד אם הוא מבטיח לעשות את המינימום כדי לא לפגוע בעצמו.
אל תדברו איתו על נזקים לטווח ארוך, זה בטח לא מעניין אותו.
&nbsp
מנסיון (אמנם לא בגיל ההתבגרות אבל ביחס דומה), מגיע הרגע שבו מתחיל להיות אכפת לך, ואתה נרתם למשימת האיזון האישית שלך. הוא כבר לא ילד שעושה מה שרוצים ומבקשים ההורים, והוא עוד לא בוגר מספיק כדי לעשות את זה לבד. אבל הוא יגיע לשם.
 

מורה 60

New member


 

ladybug4NLP

Active member
לדעתי צוות של סוכרת לא תמיד יכול לתת מוטיבציה ולעיתים

למרות היותו אמפטי - זה לא עוזר.

מניחה שלנער יש בעיות של גיל ההתבגרות שבנוסף עליהן יש את הסוכרת.
לכן הייתי ממליצה ללכת לפסיכולוג או למאמן או מטפל רגשי. החלק של הסוכרת כבר יבוא יותר בקלות כי כנראה הנער
פשוט נלחם במציאות וחוסר קבלה עצמית ומרדנות.

ישנם טיפולים קצרי מועד (ניתן לראות בחתימה שלי) לשם אינפורמציה בלבד.
אני מטפלת בנשים או נערות בלבד וגם לא מהאזור שלהם.

אם תרצו - אשמח להמלי. על מישהו בפרטי מאזור הצפון.
 

FashionKitty

New member
ממליצה בחום

על כמה אפיקים שכדאי לקחת בחשבון. קודם כל, לאפשר לו להוציא אנרגיות בצורה אחרת. לתת לו למרוד בצורה מסויימת.....
&nbsp
אבל חוץ מזה, עו"ס במרפאת סוכרת, או פסיכולוג שמתמחה בתחום יכולים מאוד לעזור.
&nbsp
עוד אפיק שממש כדאי לבדוק - זה "אח גדול". יש את פרוייקט פר"ח וסחלב, ואולי אפשר לנסות לתאם בין האגודה לסוכרת נעורים לבין סטודנט שנמצא במסגרת פר"ח.
 

mrkorr

New member
יש בצ'ק פוסט בחיפה את המכון לסוכרת ואנדוקרינולוגיה של מכבי

אני לא יודע מה הנוהל לגבי חולים מקופות אחרות שמגיעים לשם, אבל אפשר לבדוק.
מקום גדול, מסודר (כולל חנייה), מרווח מאד עם צוות אנושי שמקבל אותך כמו בן משפחה ולא כמו מספר על פתק.
האחיות,הדיאטניות וכמובן הרופאות מכירות כל מטופל בשמו ואת כל הסיפור שלו.
בגלל המרחק הפסקתי להגיע לשם, אבל אם הנסיעה היא לא בעייתית - מומלץ (לפחות לנסות).
חיפה, צ'ק סנטר, מרקוני 10 חיפה,
טלפון 04-8810733
 
למעלה