בגדול אני יכולה להגיד לך שאני אוהבת את כל השירים של מלאני ואני ממליצה לך לקנות את שלושת האלבומים. (הם שווים את הכסף- תאמין לי...) באלבום הראשוןNorthern Star השירים האהובים עלי הם: Northern Star I Turn To You Never Be The Same Again Closer Feel The Sun מהאלבום השני Reason השירים האהובים עלי הם: Here It Comes Again Reason On The Horizon Positively Somewhere Water (זה השיר האהוב על מלאני מהאלבום) מהאלבום השלישי Beautiful Intentions השירים האהובים עלי הם: Next Best Superstar Better Alone Little Piece Of Me Never Say Never You'll Get Yours
את האלבום הראשון, יש לי מקורי וקניתי אותו כשהייתי בכיתה ג' או ב'. שמעתי את I Turn To You והייתי חייב לקנות את האלבום. אני לא ידעתי בכלל עד עכשיו שמלאני הוציאה עוד אלבומים, ואני מחפש בנרות את האלבום השני והשלישי. בנתיים צרבתי ;]
כמה צי'זיות! מהאלבום הראשון: closer, feel the sun מהאלבום השני: water, home, positively somewhere מהאלבום השלישי: last night on earth, you will see, youll get yours
מהדיסק הראשון- וואי זה קצת קשה להמליץ על 1 כי יש כמה שירים ממש חזקים אבל - northern star מהדיסק השני- on the horizon מהדיסק השלישי- first day of my life
השיר הזה הוא כל כך אני עברתי תקופה קשה לפני זמן מה וכל מילה ומילה מדברת על אותה תקופה שעברתי פשוט נכתב עליי השיר הזה!!!
את On The Horizon. בקשר לזה שהשיר הזה נכתב עלייך, אני אוותר לך כי מי שכתב את השיר היה אנריקה איגלסיאס, אבל את שאר השירים שלה היא כתבה ללא ספק במחשבה עלי. אני פשוט יודעת שאני תמיד במחשבותיה של מלאני... חחח