המלצת שיר לגלגל"צ.

המלצת שיר לגלגל"צ.

אם אני רוצה להמליץ על שיר כלשהוא לגלגל"צ, לאן אני צריכה לפנות? יש המון שירים יפים שמשודרים בVH1 ובMTV שגלגל"צ לא משדרים, וממש חבל לי על זה!

גלעד2211

New member
אין לך מה להמליץ

מה שהם משמיעים הם משמיעים ושימיעו זה לא ישתנה זה חבל להרבה על זה אבל עובדה שמאזינים לזה. ככה זה.

tkuihehr

New member
אויש, איך נמאס לי לקרוא אותך

מעכשיו אני מפסיק לפתוח הודעות שלך, סתם ,רק שתדע...

גלעד2211

New member
לא אל תעשה לי את זה!

עכשיו אני הולך להתאבד! מה אני אעשה בלי שתפתח את ההודעות שלי <שאתה כל כך שונא ועדיין קורא אותם> מה אני אעשה? זה יהיה על מצפונך עם יקרה לי משהו על הגג.

גלעד2211

New member
חוץ מזה שהייתי ממליץ לך להצטרף

אליי כך לא תקרא ותגיב על הודעות שלא מיועדות לך וכך כשישאלו שאלות ומישהו יענה אתה לא תצטרך לדחוף את אפך ולומר כמה שזה לא נראה לך.

chen010189

New member
הלו! בלי להסית!

מזה "להצטרף אליי"? הסתה לשמה!

גלעד2211

New member
חחחחחח ../images/Emo13.gif

רוצה גם את להצטרף?
חחחחחחחחח אגב זה הרוח שלי כותבת כאן אני כבר לא בעולם הזה עכשיו תאשימו אותו הוא לא היה צריך להיות כזה קיצוני אז לא הייתי מתאבד lol

גלעד2211

New member
נשמע ביחד לאיפה שנגיע ../images/Emo13.gif

גן עדן או מה שזה לא יהיה כבר הכנתי לנו רדיו מכובד שיקלוט מכל מקום שם

chen010189

New member
חחחחח אני לא מבינה מה אתה רוצה

אני לא אהיה אף פעם נגד גלגל"צ או גל"צ, אני אוהבת את השדרנים, העורכים, המוזיקה, התוכניות וזאת זכותי.. אתה יכול לחשוב שאני פאנטית\אובססיבית מה שבא לך זה לא מעניין אותי.. אז אתה יכול להמשיך את מה שהתחלת (להסית אנשים WTF) אותי אתה לא תצליח, דלג עליי :)

גלעד2211

New member
אוף לא הבנת (-:

הכל היה בציניות עשיתי כאילו מזיז לי שיערה מהשיער שההוא לא יקרה את השירשורים שלי יותר. ואז אמרתי בציניות שאני הולך להתאבד והצעתי לך להצטרף אליי.

b o n c h

New member
לא חןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אל תקשיבי לו! אל תתאבדי!!!! את צעירה מידי, כל החיים עוד לפנייך!!! אני אוהבת אותך!!!!

למעלה