המםם

המםם

הסתדרתי עם הסורק (תודה למי שענה לי בהודעה ההיא.. ;>) , העיניים לא יצאו משהו, והתמונה טיפה בהירה כי עוד לא סיימתי עם האינקינג במחשב, אבל מבינים שם את הכל...

gewitter

New member
איך אתה אוהב את הציצים שלך?

החזה בסדר אבל נראה רחב מדי יחסית לבטן. לא השקעת בפרצוף. אולי כדאי. ובכלל תסרוק את זה קטן יותר(Clean Moir משהו כזה וגם שחק עם האחוזים. אני סורק ב300dpi וחייב להקטין ל25% כדי להגיע לגודל המקורי), תבצע את האינקינג, תקע איזה בלון כדי שנחשוב שזה קומיקס, וזהו.

אויש

עכשיו שמתי לב ששמתי תקובץ שאחרי הסריקה.... לא הבנתי למה אתה התכוונת כשאמרת שזה גדול אני שיניתי אותו ל-640X480...

מה...

זה מפריע לכם שאנשים שמים ציורים שהם עשו?!?! כבר טחנתם תנושא הזה איזה מיליון פעמים

gewitter

New member
היא נדבקה לי למוח

ולפני שאני הולך לישון אני נזכר בכל מיני פעמים שאנשים אמרו פין-אפ, ורק עכשיו אני מבין מה הלך שם :)

The Flash

New member
חבללללללללללללללל

אני אמשיך לטחון עד שתפסיקו יאללה אתם לא רצויים אנשי שלא קשורים לקומיקס תפסיקו להתקרצץ כאן!

מי אמר שזה לא קשור לקומיקס?

דבר ראשון, אני קורא קומיקס, דבר שני,אני מנסה לעשות איזה ציור לתחרות אחת שיש באתר של ומפירלה, דבר שלישי, אם לא הייתי אוהב קומיקס, מה הייתי עושה פה?

עזוב...הוא רוצה לראות עלילה בועות..

דיבור וכו´ הוא לא מקשר כלום לקומיקס!!!אז אל תתיחס אליו! בכל זאת זה ממש יפה

שיהיה../images/Emo70.gifבכל מקרה תצייר בלון כדי....

שהוא ישתוק(אני הבאתי שאלה מאוד קשורה לקומיקס
,והוא ישר"מה זה קשור לקומיקס???"

effigy

New member
יניב תרגע קצת.. דיברנו שאני שופט

ולא אתה... פינאפ זוהיא הצגת דמות חדשה עם עלילה ובלי עלילה... אני מבקש אבל לא להגזים עם ציורים "סתמיים" למרות שזה נראה לי קצת קומיקסי... פעם הבאה לעלות ישר את הגירסה ה"מאונקרת" כי אחרת קודם כל אי אפשר להבין שנית זה לא נראה קשור ונראה אפילו ילדותי משהו... אנחנו מעדיפים שאם כבר לעלות ציורים אז שיהיו קשורים בקומיקס בדר"כ פנאפים אם לא אז לפחות תוסיף קצת פרטים (ואני לא מתכוון למשהו כמו שם: אישימוטו, מקצוע:נהג)

effigy

New member
מחקתי כמובן

בטעות גם תגובה אחת יותר מדי.... יניב אני עדיין זה שמוחק כאן את ההודעות ומחליט מה שייך ומה לא... פעם הבאה תפנה אליי אישית ותגיד לי... בקשר לטומב ריידר פעם הבאה שאתה מקלל אתה עף.. וגם את יניב...

מה אתה רוצה ממני????????????????

זה לא אני שהתחלתי עם הקללות!!! אלא הפלאש הזה! אני סתמתי ת´פה בפעם הראשונה ולא פניתי אליו אפילו והוא זה שהתחיל עם כל המריבה הזאת! והוא זה שמתחיל עם כולם ועוד משהו,יש לי שם! ועוד משו אחרון:תפנה את זה לשרה,שתפסיק עם הילדים הקטנים!!! מה יש לה מאיתנו?

למעלה