שניצלוני עוף בשום שאמא שלי מכינה- כל ילד אוהב
שניצלוני עוף בשום שאמא שלי מכינה ותאמינו לי שיש לזה טעם אחר שיש רק לאמא תודה אמא גם על ה"טיפים" שיותר ארוכים מהמתכון. המרכיבים וההכנה: 2 פרפרי חזה עוף פרוסים לרצועות די דקות ולא גדולות 2 ביצים טרופות עם 3 שיני שום גדולות כתושות, מלח ופלפל צלחת עם פירורי לחם . משאירים את השניצלונים בביצה והתבלינים כ-4 שעות לפני ההכנה במקרר – מכוסה היטב למניעת ריחות. לפני הארוחה מה שנשאר לעשות זה לטבול את השניצל בפירורי הלחם ולטגן מ-2 הצדדים. "טיפ" 1. יש אפשרות להקפיא את השניצלים לפני טיגון. מכינים אותם באותה צורה בדיוק אבל עד השלב של הטיגון. 2. מחלקים למנות ועוטפים כל מנה בנילונית ומכניסים לקופסה סגורה היטב לפריזר. 3. מפשירים את הכמות הרצויה ומטגנים ממש לפני הארוחה 4. אפשרות אחרת היא להקפיא את השניצלים כבר מטוגנים ואז יש להפשיר ולטגן לפני הארוחה שוב במחבת משומנת קלות בלי עודפי שמן. 5. אפשרות להשבחה לטבול את השניצלים בפירורי לחם מסוג זהב או בפנקו הפירורים מהמזרח. 6. תהנו