הממלצה לשידרוג השניצלים

הממלצה לשידרוג השניצלים ../images/Emo13.gif

אז נכון שהילדים מאד מאד אוהבים שניצל אבל דיי כמה אפשר אותו דבר
אז אני החלטתי לשרג קצת לקחתי חזה עוף חתכתי לרצועות טיגנתי ככה בלי כלום רק שמן טיגנתי טוב טוב אחר כך הוספתי קופסא גרגרי חומוס תיבלתי עירבבתי והנה רצועות חזה עוף ילדים טורפים את זה
 

סמד13

New member
בדרך ככל מציצה כאן הרבה

אבל אני משדרגת את השניצל בפרורי לחם שמה שום שום הרבה או המקום פרורי לחם טוחנת בסלי דק או תפוציפס מבטיחה לנסות את הרעיון שלך יום טוב סמדי
 
היי סמד13 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כמה כיף לראותך פה איתנו. רעיון הביסלי נשמע מעולה!!! אני גם מבטיחה לנסות תודה
 

pirge

New member
שניצלוני עוף בשום שאמא שלי מכינה- כל ילד אוהב

שניצלוני עוף בשום שאמא שלי מכינה ותאמינו לי שיש לזה טעם אחר שיש רק לאמא תודה אמא גם על ה"טיפים" שיותר ארוכים מהמתכון. המרכיבים וההכנה: 2 פרפרי חזה עוף פרוסים לרצועות די דקות ולא גדולות 2 ביצים טרופות עם 3 שיני שום גדולות כתושות, מלח ופלפל צלחת עם פירורי לחם . משאירים את השניצלונים בביצה והתבלינים כ-4 שעות לפני ההכנה במקרר – מכוסה היטב למניעת ריחות. לפני הארוחה מה שנשאר לעשות זה לטבול את השניצל בפירורי הלחם ולטגן מ-2 הצדדים. "טיפ" 1. יש אפשרות להקפיא את השניצלים לפני טיגון. מכינים אותם באותה צורה בדיוק אבל עד השלב של הטיגון. 2. מחלקים למנות ועוטפים כל מנה בנילונית ומכניסים לקופסה סגורה היטב לפריזר. 3. מפשירים את הכמות הרצויה ומטגנים ממש לפני הארוחה 4. אפשרות אחרת היא להקפיא את השניצלים כבר מטוגנים ואז יש להפשיר ולטגן לפני הארוחה שוב במחבת משומנת קלות בלי עודפי שמן. 5. אפשרות להשבחה לטבול את השניצלים בפירורי לחם מסוג זהב או בפנקו הפירורים מהמזרח. 6. תהנו
 
למעלה