הממם לא היה פורום אחר מתאים יותר אז

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
הממם לא היה פורום אחר מתאים יותר אז

זה לא קשור למטריקס ולא קשור לקונספירציות ולא קשור למה שביניהם זה רק שאלה של לגבי איך העולם מתנהל אלכוהול. מוגבל לאנשים מתחת לגיל שמונה עשרה לפי החוק. בארצות הברית אפילו מתחת ל21. אבל אני מסתכל על זה כאילו זה היה צריך להיות הפוך הרי זה מה שבני נוער אוהבים לעשות מה נראה לכם מצב אידיאילי יותר מדינה שבה אנשים מתחת לגיל נגיד 30 לא מורשים לשתות ומעל כן או מדינה שבה רק אם אתה מתחת לגיל 30 מותר לך לשתות ואם אתה מבוגר אז הגיע הזמן שתפסיק עם הרגל מגונה זה ותמצא משהו אחר :) ? איזה מן דוגמא משמש מבוגר ששותה אלכוהול התרבות נבניתה ממש מוזר בקטע הזה גם צנזורה למשל יא חתיכת בן "ביפ"ה מה עדיף , מבוגרים שמקללים או ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם שגם ככה מקללים ? אולי זה הכל פסיכולוגיה הפוכה מתוחכמת ביותר ? -- אייסי הדוגל להגביל משתמשים מבוגרים באלכוהול ומתן אותו אלכוהול לצעירים מפגרים שגם ככה ישתו בדרך זו או אחרת!

צוחה

New member
זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי בחיים שלי

אתה תהיה מוכן לתת לילד שלך, נגיד הוא בן 8, לשתות אלכוהול כי לדעתך הוא ישיג את זה בכל מקרה ? תגיד אתה אדיוט ??? זה לא עניין של לתת דוגמא אלא שיקול דעת של מבוגר !!! נער בן 14 יחשוב שזה מגניב לשתות אז הוא ירצה לשתות, והרבה ! אבל מבוגר מבין את ההשלכות של שתייה ומה שזה גורם לו ולכן הוא יפעיל את שיקול הדעת שלו כדי להחליט אם הוא רוצה לשתות או לא, או כמה כמויות הוא ישתה (סתם בירה עם חברים או להפוך להיות שתיין) אותו הדבר עם סיגריות..... ונגיד הבן שלך בן 13-12, הוא כמובן יתחיל להתעניין בסקס, אתה תיקח אותו לזונה כדי פשוט לגמור עם זה ? (תרתי משמע) ת´אמת ? ההודעה שלך היא ההודעה המפגרת ביותר שראיתי, מצטער אבל זה נכון..... דרך אגב, כולנו נמות בסופו של דבר, מה אתם אומרים נתאבד בצוותא ? נו באמת.............

RedStorm

New member
לא טיפשי בכלל

אני יודע מה נעשה בקשר לסקס !!! נרשום לפני כניסה לאתרי סקס שהכניסה מוגבלת לגיל 18 ומעלה והחומר נועד למבוגרים בלבד...! זה ימנע מהם!!!! הריי נערים עד גיל שמונה עשרה מהווים אממ 98% סליחה 99% מקהל האתר בכלליות ...אז למה לא???? הם יגיעו לגיל מסויים ויגמרו עם זה לבד.. אז מה רע שבינתים יהנו??זה רע?? בכל מקרה ... מה שאיי סי אמר לא כל כך טיפשי הבעיה היחידה היא התמכרות... כי אם זה יהיה כל כך לגיטימי (אני הישתמשתי במילה הזאת?) לשתוות אלכוהול , הרבה ישתו והרי כולנו יודעים שאלכוהול ממכר תאמת אני לא יודע אבל עדיין...

srullli

New member
בעניין הזה לא נראה לי

שצריך יותר מדיי להבין את החוק.... (או התרבות) כל המטרה הזאת שמי שמתחת לגיל 18 לא ישתה נובעת פשוט מסיבות בריאותיות, פשוט צעירים יותר נותנים פחות שיקול דעת לגבי כמות האלכוהול שהם מכניסים לגוף , כי מה לעשות, יש הרבה שמאוד מושפעים מהחברים שלהם או מהסקרנות של ה"להשתכר".... ובכלל בני-נוער עדיין נמצאים בתקופת "התפתחות"(....) וזה יכול לפגוע באיזושהיא צורה....... אני גם לא מבינה למה אנשים בכלל חושבים על זה כל-כך הרבה.... ז"א , רוצים - תשתו , לא רוצים -אל תשתו ( כל אחד יכול לקנות איזה בקבוק במכולת .... ) אאאמממ... כן ! מיציתי (אגב,עדיין אין לי דיעה.... למרות שמה שאמרת נכון. ואני מכרמיאל. וגם אני סיימתי את המסך הקטן ב-9 שניות :) )

Mondlicht

New member
Boys will be boys

לדעתי זה אומר הכל...זה לא משנה ההגבלות, כל בן נוער מתבגר מתעניין בדברים כאלה....ואנשים מבוגרים מספיק מבוגרים בשביל להבין את כל העניין של השתייה וזה כי הם התנסו בדיוק באותם דברים כשהם היו בגילנו...

מאטריקס

New member
לא יודע איך להסביר את זה אבל...

איכשהו IC צודק, אבל גם טועה... צוחה צודק - אתה צריך לחנך את הבן שלך ולא שמגיל 0 הוא יתחיל לקלל קללות איומות שהוא שומע בסרטים ארוטיים וככה סתם הוא יהיה מכור לסקס ורק סקס יעניין אותו בחיים... אם אתה לא מחנך נכון, או מכה נגיד את הילד שלך - הוא ילמד ממך ויתחיל לתת כאלו מכות.... המטרה היא לגרום לילדים לא לראות את כל הדברים ה"לא חינוכיים" וככה הם לא יהיו בעתיד... למרות ש-IC די צודק, כי זקנים לא נכנסים לאתרי סקס בדרך כלל, לא?! וגם מבוגרים שונאים קללות, ואם מצנזרים סרטים זה לאו דווקא לילדים - זה עלול להיות למבוגרים, למרות שאתה די צודק, זה בעיקר לילדים... תאר לעצמך - מה יקרה אם תלמד את הילד שלך את הדברים הלא חינוכיים שהמדינה לא מרשה שתעשה לילדים שלך?! תראה להם סקס, לך איתם לנרקומנים, שיעשנו, שימותו בגיל צעיר... ככל שאתה יותר צעיר, אז אתה מתפתה פחות, בגיל שמונים אתה רואה מישהו מעשן אתה לא רוצה להתנפל על זה ישר, לעומת זאת ילדים זה כן יפתה והם יעשנו ויעשנו ויעשנו עד, שבשלב מסוים, הם יחלו בסרטן וימותו או שהם ימותו סתם מסיגריות... אבל זה לא עניין של צדק, כי כל אחד מגדל את בנו כפי שהוא רוצה, למרות שמועדף יותר לא להראות לילדים בני 8 סרטי אימה או סרטים ארוטיים... ועוד משהו - IC אתה לא חושב שהיית צריך להפנות את זה לפורום "פיליסופיה" או "פסיכולוגיה"?!

IC4

New member
אההה קטלתם את הקיצוניות המיותרת שלי

[צודק לגבי הפורום] אני לא התכוונתי שאני רוצה לחנך את הבנים שלי שיזריקו סמים וישתו אלכוהול אני רק אומר שאם גם ככה הם יעשו זאת, אז... בוא אני אשתמש בידע שלי כתגובה להערותיך היה היתה בארצות הברית פעם תקופת יובש שאסור היה לשתות למכור לקנות וכל מה שקשור באלכוהול כמובן שהדבר רק גרם לצורך/רצון לאלכוהול להיות מחתרתי ולא העלים אותו ולכן אחרי שהבינו המחוקקים עד כמה שזה מטומטם בצורה מדהימה כי במקום לשפר את המצב הם גרמו לגלי פשע מוגזמים - הם תיקנו את המעוות בקשר לסמים... אתה באמת חושב שאפשר לצנזא כיום משהו ? שאפשר לגרום לבנאדם לראות את טריינספוטינג רק אחרי שיגיע לגיל 21? מראים לבני נוער את "יומן נעורים" בבתי ספר כדי שידעו שסמים זה רע. אצלנו הביאו נרקומן לשעבר שידבר איתנו. אף אחד לא מסגיר את הנושא מפנינו אני לא רוצה לגדל ילדים שיחשבו שכל מה שיש בחיים זה אלכוהול וסמים !! אני חושב שבנאדם צריך לסמוך על עצמו כהורה וכן לסמוך על הילד שלו שלא לעשות טעויות (לא הוא בחינוך הילד ולא הילד) צוחה - הבאמת סבור אתה כי אני מופרע שיחנך בכוונה תחילה את ילדיו לדעת לקלל ולעשן ? ואולי אם הם לא יתרשמו מזה בתור דבר רע הם לא יעשו זאת CHINPOKOMON פרק בסאותפארק שצוחק על הסחיפה של פוקימון. כשבסוף הפרק ההורים מגלים שכל מה שהם צריכים לעשות כדי לגרום לילדים לצאת מזה זה שההורים יחשבו שצ´ינפוקומון זה מגניב (ואז הילדים רואים שזה לא מגניב) לא יודע למה ציינתי את זה , זה פשוט פרק שאני מאד אוהב

rshilkrot

New member
היתה תכנית של ממשלת גרמניה או הולנד

לחלק סמים למכורים כדי למנוע אלימות ופשיעה... זה פשוט - אם הסמים שלהם יהיו זמינים ובחינם הם לא ילכו לשדוד כדי להשיג כסף למנה, כל העניין של סחר בסמים יעלם, ולממשלה יהיה כלי לשלוט באיכות הסמים ובמניעת מחלות מדבקות כמו איידס דרך מחטים ועוד סיבות... בעיקרון זה היה רעיון גדול, אני לא מבין למה הוא לא יושם...

TomerZimmermann

New member
זכור לי משהו כזה

ובאמת אחרי דיונים רבים בנושא הגעתי למסקנה שזה באמת יכול להיות יעיל אם חוק כזה יהיה קיים בעולם. אם אני לא טועה למפלגת "עלה ירוק" יש במצע שלהם משהו בסגנון. הם הציעו (נראה לי) שיתנו לכל המסוממים מתאדון (ככה קוראים לזה?) חינם בתנאי ש... לא זוכר מה. ככה ידעו מי המסוממים שמנסים להגמל ויעזרו להם ויהיה שליטה טובה יותר על המצב ופחות פשע.

IC4

New member
מזכיר לי שיעורי אנגלית/חברה בביצפר

אני חצי הולנדי גאה גאה בליברליות השולטת במדיניות מדינתי שאינה מולדתי מתאדון זהו הסם ואגב יש לו שימושים אחרים של להקל על הכאב ולא רק ניתן למכורים לסמים, כך אני סבור (כי היה מיטה לידי פועל ערבי שנכווה בכל פניו וגם ידו נשרפה) וכן אני רק תומך ברעיון של בקרה מדינית על סמים וככה אנשים לא יקנו מריג´ואנה ממקורות מפוקפקים ומורעלים מלבנון

צוחה

New member
מאטריקס יקר, זקנים לא נכנסים

לטינטרנט כי הם לא יודעים מזה בכלל ?!?!!?!? מה להם ולמחשבים ? וגם אם תנסה ללמד אותם על זה אז לא יהיה להם כוח והם לא יבינו כלום מהמושגים שלנו....

IC4

New member
"NAMING"

הגדרה בחוגי הפילוסופיה לתופעה שרק אחרי שאתה מודע ומגדיר דבר שהוא, אז הוא קיים בשבילך סתם חשבתי לידע את כולם שכן הפורום שלנו מנסה לטעון שיש כל כך הרבה שאיננו יודעים אבל אנחנו יודעים שזה OUT THERE זה שאתה לא יודע שזקנים כגון אמא שלי וחבר (אבא אינטרנטי) בן 50 ומשהו שלי משתמשים הרבה במחשב, זה לא אומר שהם לא משתמשים

TomerZimmermann

New member
צודק

אבי הזקן עד מאד (עוד מעט 55) מבלה כל שבוע לפחות 10 שעות באינטרנט (בדרך הכלל הרבה יותר). וידידה שלי בת 40 עוד מעט מבלה שעות על גבי שעות באינטנרט ומדברת עם אנשים שונים בצאטים פורומים מחפשת שטויות ומבלה... אבל אם כבר מדברים על חוקים, אולי נכריח אותם להפסיק להשתמש באינטרנט? כן אני יודע שזה לא בדיוק חוק הגיוני אבל נמאס לי לרצות להתחבר ולגלות שאבא שלי כבר מחובר ועכשיו אני צריך לחכות עד שימאס לו...

למעלה