הממממממממ.....

הממממממממ.....

הייתי חייבת להוסיף הודעה כדי שלא לייבש את הפורום הנהדר הזה.. אתם מזניחים אז אני לא!!! אני טסה ביום שבת בלילה (17.3) להודו ומקווה מאוד שיש שם לפחות מקלחות נורמליות חוץ מזה ממש לא מעניין אותי.. זהו.. סתם שיעמם לי אז כתבתי..
אנטר

אנטר נתחיל מזה....

שאף אחד לא מזניח את הביבי שלנו..... הוא חי ונושם... עכשיו בקשר למקלחות תלוי למה את קוראת נורמלית... יש כאלו עם דלי (או ברז שיוצא מהקיר כמו שיש במטבח ) ויש מקלחות נורמליות כמו שכל אחד מכיר.. זה לא הכי משנה... ואם חוץ מזה לא מעניין אותך כלום את מסודרת (אולי תרצי סדין חדש כל יום וסבון חדש ודיאודורנט ואם לא תתקלחי יומיים את תבכי) הכל באופי... ערב טוב ברי

micmuk

New member
בקשר למקלחת

עזבי אותך שטויות!! לא משנה איך המקלחת נראית (אלא אם כן היא ממש זוועתית) העיקר זה שיהיה לך מים חמים. עדיף להתקלח בדלי עם מים חמים מאשר בברז מים קרים. (והאמת אפילו אפשר להנות מכזאת מקלחת...) מקנאה בך שאת נוסעת , אני חזרתי לפני חמישה חודשים וכבר מתגעגעת... יאללה תעשי חיים מיקמוק

מיקמוק........... אל תחשבי ש.....

נוותר לך על התמונות נוו יאאלה אל תשחקי לנו אותה עמוסה ובלה בלה בלה.. לכי לשייקה תסרקי אותם... אני רוצה חוויות והכל... אז קדימה לעבודה... ברי

oryw

New member
hunter הטיסה שלך ביום ראשון בלילה

גם אני אהיה שם....

הממ...

קודם כל - יש אחלה מגוון - כל מיני גסט-האוסים. בד"כ אפשר לשלם טיפה יותר ולקבל חדר נחמד. ובקשר להרגשה - זה עניין של הרגל, לדעתי. כשבאים היישר מה"לוקסוס" של דירה מהמערב, בד"כ בהתחלה "הפרטים הטכניים" נורא חשובים (בעיקר שיהיו שירותים "נורמליים"). אח"כ מתרגלים וזה פחות עניין. ועוד משהו - אחד הדברים שאהבתי זה הסבונים המקומיים - יש כמה מעולים! והכי הכי - mysure sandal soap לא להחמיץ! וכמובן.. צאתך לשלום שובך לשלום.. :)

למעלה