המממממ....

silly rabbit

New member
המממממ....

למה בהולידיי בילי אומר משו על "הנציג מקליפורניה" ואז הוא אומר את כל ה"זיג הייל" וכל אלה- בהתחלה חשבתי שהוא מתכוון כאילו זה מייצג את מה שבוש אומר, אבל בוש בכלל לא מקליפורניה... אז מה הקשר? ד"א, שמעתי גם איזה שיר של noFX עם דברים על קליפורניה ועל בוש... המממ...?

NOYMAN12

New member
כבר היה על זה שירשור ....

את יכולה לחפש אותו ... ואני בעצמי לא ממש יודעת אבל זה איכשהו קשור לנאצים בהשוואה של בוש להיטלר ... משהו כזה אני לא ממש יודעת אבל יש שירשור על הנושא הזה אז תחפשי

nofx גדולים

nofx גדולים כן וגם הם מתנגדים לבוש ולממשל שלו כמו כל הלהקות בזמן האחרון והוציא תקליט שלם נגד המלחמה the war on errorisem

Sum41xGiRL

New member
nofx ענקיים!

פאט מייק(הסולן,וגם בעליה של פאט וורק קורדס) הוציא את האוסף המפורסם Rock Against Bush(vol 1, and vol2) בראשון רוב הלהקות היו רק פאנק אבל בשני היו גם להקות שהן לא פאנק(Foo fighters,No doubt) The War On Errorisem זה דיסק גדול כמו כל האלבומים שלהם

DoDaDa

New member
נצלש!...אףף אחד לא אמר מה עשה בל"ג

מדורה? עניינים? מישו? אנחנו במדורה היינו רק 10 אנשים אבל היה אדיר... שרפנו את השולחן שלו (שהיה מיטה במקור) בגלל חוסר בעצים...חברה שלי התחילה לרוץ עליה שהיא הייתה כבר באש...חזרתי ב-5 בערך לחברה שלי כי הלכתי לישון אצלה...זרקו עליי מלפפון חמוץ אנשים שליד...היה כיף כי הם פוצצו דברים וזה היה מבהיל בהתחלה אבל אחר כך ירדנו עליהם כי הם לא הפסיקו וזה כבר לא היה מבהיל..לומשנה...היה כיך! האג שמייח טו יו אול!

DoDaDa

New member
אוי! וגם אכלתי בשר לא מוכן!

לקחנו גחלים מהאש למנגל ומישהי לא הכינה טוב..פרגיות בעעע

ואייי ל"ג בעומר שולט

איזה מדורה ואיזה נעליים!!!!!!! עשינו על האש ככה ב 11:00 סתם מסריח איזה שעה ואז הלכנו למסיבה בבור בגימל בונא!! איזה פצצה היה כמה כוסיות כמה אנשים!!1,ה' ישמור איזה מסיבה בחיים שלי לא הייתי ככה שיכור דפקתי בקבוק וודקה נקי אחד לבד!,לא ראיתי בעניים כמה כוסיות הכרתי!!,יווו איזה כוסיות!!!,יוווווווו!! איזה מסיבה לא ראיתי בעניים עד עכשיו הראש שלי מסתובב !!! ,אתה לא מאמין!!!,יוווו דפקתי ראש אחו שרמוטה התהפכתי מההר 6 פעמיים הקאתי באותו בוקר!! ואיי איזה יום ענק זה היה חבל שנגמר!

Sum41xGiRL

New member
חחחח

אני שותה וודקה נקי כמו מים.. וודקה = סם חיים! מצחיק אבל אתה מתנהג עכשיו כמו איזה מכיתה י'\יא' שהלך לאיזה מסיבה מלאה בכוסיות והוא ישתכר

Sum41xGiRL

New member
oh where you go franco un american?

I hate the radio when i like fungus The only punk rock station its Humanges I think they just played Misfits - walk among us mashu 23 am a huge fan of Bad Religion I even bought a brown Fender Precision Signing to Atlantic was a really bad decision Now they're back on Epitaph hey I bought Suffer then I bought a thesaurus Then Graffin sang on S/M Airlines chorus Now we hang out and party on each other's tour bus Cuz the old bands know how to have fun] this is the new song by nofx, really

coullette

New member
בילי מדבר פה על עצמו

בילי הוא מקליפורניה לכן, בילי הוא הנציג מקליפורניה. בגלל זה מראים אותו עם מיקרופון ועומד על האוטו הזה..

silly rabbit

New member
אז למה כל מה שהוא אומר זה

ההפך ממה שהוא אומר שהוא באמת חושב? ז"א, בשביל מה להגיד ההפך? זה אמור להדגיש את המסר או משו?

למעלה