הממממ... תמונה מעניינת של אדי...

SoundsOfSilence

New member
הממממ... תמונה מעניינת של אדי...../images/Emo8.gif

שימו לב ללמטה, לאיפה שהוא מחזיק את המכנסיים...

מיצי007

New member
אני יודעת שזה עלול להישמע חולה

אבל אני מאוהבת בכפות רגליים של אד. אני פסיכית,אני מודעת לעובדה. הייתם צריכות לראות אותי שראיתי דרקון אדום,יש שם כמה סצינות עם הכפות רגליים שלו,ואני צרחתי-"כפות רגליים
בוהן
יש לו בוהן
|
|
"

ayaliar

Well-known member
לבקשת הקהל, הסברים על התמונות

התמונה הזו: 25th Hour Cast Attend Berlinale Film Festival

S P O C K

New member
תגובות

-את הראשונה כבר ראיתי (ונהניתי) -את השנייה - קוווווווול תקופת הקורטני לאב שלו... הוא נראה שם.. נורא.. אוף קשה להסביר.. אולי HILL VILLEY או איך שלא אומרים את זה..
היל ווילי... -השלישית - אמממממ לא זוכרת נראה לי.. הממ יש את זה עם החור במכנסיים ךםך
לכל הבנים יש שם חור במכנסים [?] ו.. כפות הרגליים שלו.. העמצ'.. אממ.. אני רוצה להגיד מגעיל
כי הן כאלה מלוכלכות.. אבל אנשים רבים יגידו שזה רק מוסיף לסקסיות/ המממ= איזה טמבע אני אני לא ממש הסתכלתי בפנים של אד בתמונה הזאת..מוישה -התמונה שהוא "מציץ לה במחשוף" (הוא לא=/ ואני יודעת שאמרת בשביל הכיף[?]). הממ.. סחטיש על השמלה של סלמה [?] כי למרות המחשוף העמוק בעזרת איזה משהו (לא זוכרת מה) היא הצליחה להביע תמימות..|מלאך| -כל התמונות עם שער ארוך =
-התמונה האחרונה עם.... סתם הסמוצ'ינקעיות.. הממ זה אכן סמוצ'י.
|ריינבואו רנדולף||סמוצ'י =]||שלדון מופס||לא זוכרת איך קוראים לרובין וויליאמס.. חוץ מהרנדולף=/=/=/=/ רנדי[?] נענצ'..||הדמות של קת'רין קינר||הדמות של דנה דה ויטו|

S P O C K

New member
|הדמות של ג'ון סטיוארט|

ושוב, בקשר לתמונה עם החור במכנסיים (לא, לא מזהים את זה לפי הרגליים החשופות לפי החור במכנסיים
) ראיתי את הפנים שלו ואיזה חמוד.. הוא מביט ישירות כזה למצלמה בצורה חמימה כזאת..
ציפיסומק

למעלה