הממממ..

• פותח הנושא dylan
  • פורסם בתאריך

dylan

New member
הממממ..../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

במוסף החג (השני) של ´ידיעות אחרונות´ היתה כתבה על מעצב אופנה ישראלי, שלומד (או סיים ללמוד) לתואר שני בעיצוב אופנה בבי"ס יוקרתי באנגליה וצפוי לו (או שהוא צופה לעצמו..) עתיד גדול בעולם האופנה. עד כאן הכל בסדר.. אבל, מסתבר שביצירות המדהימות שלו הוא גם משלב פרווה לפעמים, אבל אל תדאגו הוא שונה משאר המעצבים, הוא ע"פ דבריו נותן כבוד לפרווה בזה שהוא נותן אותה בשלמותה , היתה דוגמא של שמלה שמשולבת בה פרוות שועל שלם, כולל (פרוות) הראש, הרגליים והזנב... עד כאן החדשות הפחות רעות.. ועכשיו ההסבר לשני האייקונים שבכותרת, בכתבה התראיינה מישהי (הוקדש לראיון איתה אפילו ריבוע כזה בפינת העמוד..) שמכירה אותו מאז שהוא ילד אבל באמת הכירה אותו (מקצועית) רק שהוא גדל ועשה סרטים עם אחיה והיא שיחקה בהם, אח"כ הוא גם עבד בסיבוב הופעות שלה והגיע גם להיות המנהל האומנותי בתכנית טלוויזיה בהשתתפותה (נו ניחשתם כבר מי..?), והיא תיארה אותו כ"בן אדם עם מעוף, יצירתיות ואכפתיות מדהימה" ואמרה ש"אבשלום הוא כשרון ונשמה וחום" ו"הוא מקורי, הוא שונה, ואני מחזיקה לו אצבעות. אני מאמינה שיצליח" ולמי שעוד לא ניחש, לאשה הזאת קוראים... אורנה בנאי..
ו
כבר אמרתי?

Weird Eyal 21

New member
אותה אורנה בנאי

שהלכה להשקה של בושם לכלבים ולא הביאה את הכלבה שלה (היא כניראה יודעת שכלבים מריחים את זה פי 40 וזה נורא חזק ומגעיל) אז היא בישמה כלב "מתנדב" שהביאו לה לשם אותה אורנה בנאי שהביאה לרק בישראל את הכבשה האומללה מהפירסומת של מנה חמה שעברה כל כך הרבה התעללות בצילומים עוד הייתה צריכה להיגרר לאולפן רק בישראל כדיי שאורנה וארז יצחקו קצת יש דמויות ציבוריות שתומכות במאבק למען זכויות בעליי חיים... הם רק שוכחים לפעמים שצלמיי עיתונות נמצאים בכל מקום.... תסיקו את המסקנות לבד....

נועם ר

New member
אותה אורנה בנאי

שהביאה לראיון עם רבקה מכאלי כלב שעבר התעללות והיא מחפשת לו בית ואותה אורנה בנאי שממשיכה לתרום לאגודה נגד ניסויים בבע´´ח- בהחלט מפתיע, ותודה על המידע.

m_shy

New member
חלאס, נו...

יש לי חבר טוב שאוכל בשר בכמויות כאלו, שאני קורא לו לעיתים "בית קברות לחיות". מאידך, הוא מציל בעלי חיים על בסיס יומיומי, בהיותו וטרינר. אני מברך על כל דבר טוב שהוא עושה, ואני חולק עליו קשות על הפגיעה שהוא פוגע מאידך. זה לא מפריע לי לקחת את כל מה שאמרה אורנה בנאי, וליחס את זה לחבר שלי. הוא עם מעוף, יצירתיות, ואכפתיות, הוא כשרוני, והוא ידיד אמת. אני לא מכיר את אורנה בנאי באופן אישי. אבל מאוד, מאוד התרשמתי ממנה כמישהי שמחויבת לבעלי חיים. חבל לי שהיא "בישמה" אצ אותו כלב בבושם. אבל אולי עשתה זאת ללא כוונת זדון? האם אתה באמת חושב שהיתה עושה זאת אם היתה יודעת שהכלב סובל מזה? אורנה בנאי גם לא התבטאה בשום דרך לפי מה שציטת, בעניין הכללת הפרוות בעבודותיו של האיש המדובר. היא לא הביעה תמיכה בפרוות. למען האמת לא ידוע אפילו ממה שצטת אם עדותה עליו נתנה בהקשר לתצוגה הנוכחית הזו שלו או לא, והאם בכלל עלה נושא הפרוות בשיחה. אורנה בנאי סופגת לא מעט בשל מאבקה למען בעלי חיים. אני זוכר שנתקלתי במכתב של מישהי לעיתון שקרא לבטל את הופעתה באירוע מסויים, משום שהיא מתנגדת לניסויים בבעלי חיים. אותה מישהי, שהיתה חולה, האמינה לתעמולה השקרית כאילו להיות נגד ניסויים בבעלי חיים זה להיות נגד אנשים, ולקחה את זה באופן אישי. זה לא פופולרי להיות למען בעלי חיים, ואורנה בנאי בכל זאת, מתגייסת. יש לי כלפיה הערכה עצומה! בואו נתרכז בעיקר. בואו נתרכז במהות. לילה טוב שי משולם

נועם ר

New member
נכון

אני מסכימה עם כל מילה, התודה שלי היתה כי היה פה מידע חדש בשבילי. אני באמת חושבת שלא צריך להיות קטנוניים כי יש כל-כך מעט מי שעושה וצריך לומר לו תודה! אגב, אם התגובה היתה אישית לנועם- אז הנועם הזאת היא בת...

shanty.G

New member
ויש דמויות ציבוריות שלא עושות דבר.

אורנה בנאי אינה ביניהן. כל אחד בוחר לעשות או לא לעשות למען בעלי חיים או למען מטרות חשובות אחרות. כל אחד גם מחליט עבור עצמו מהו אותו קו אדום אותו לא יעבור. אחד יכול למשל להיות צמחוני ולהיעצר שם, אחר מחליט לתרום כך וכך שקלים בחודש לאחת העמותות ולהיות לגמרי שלם עם עצמו. אדם נוסף מחליט על ניתוק מחברת אינטרנט זהב ומרגיש שתרם. הכל לגיטימי וראוי להערכה. לעומת זאת, אדם יכול להחליט שאינו עושה דבר למען אף אחד וגם זו החלטה שיש לכבד. אולי לא הייתם עושים החלטה מעין זו (אחרי הכל, כולנו פה במטרה משותפת
) אולם מדוע העמדה השיפוטית? ומדוע להעמיד מול כיתת יורים אשה מקסימה שעשתה הרבה יותר מסלבריטאים אחרים למען בעלי חיים? עֶזרה לעמותת תנו לחיות לחיות, לאגודה נגד ניסויים בבע"ח לא יכולות להימשל לנוצות ברוח.... אפשר לחשוב שאורנה עצמה מייצרת מעילי פרווה חבר´ה, יש לנו אישו´ס אחרים על סדר היום. מקווה ומאחלת לכולם סופשבוע שקט ונעים, shanty

Weird Eyal 21

New member
שנטי

את צודקת ואני אישיתנורא אוהב אותה יש לי אפילו מדריך קוסמטיה שהיא חתמה לי עליו שהוא מזמן לא בתוקף ואני שומר אותו והכל אבל לפעמים זה נראה כאילו היא שוכחת באיזה צד היא.... לא יודע.....

שונרא2000

New member
נכון

באמת נראה שהיא שוכחת באיזה צד היא. לא יצא לי לראות רק בישראל כל התקופה האחרונה. אם היא באמת הביאה לאולפן את הכיבשה "של תלמה" היא מאוד סוטרת את עצמה. היא אחלה בכלליות אבל לא הייתי מאמינה עליה שהיא תעשה דברים כאלה כמו להביא את הכבשה הזאת או לבשם את הכלב ההוא. זה גורם לי עכשיו להסתכל עליה באור שונה לגמרי, אולי היא לא כזאת "מגינת החיות" שחשבתי שהיא אחרי הכל.....

Nightwish-boy

New member
הכל עניין של פוזה

זה נורא אופנתי עכשיו להיות הומאני ומתחשב ולהגן על החיות. הרבה מאוד עוברים לצמחונות רק בשביל הפוזה, וכנראה ש(לצערי) היא אחת מהן. וקח בחשבון, שאם לא בפרסומת של תלמה, הכבשה הזאת היתה יכולה לגמור הרבה יותר גרוע... מצמרר (תרתי משמע) לחשוב על זה אפילו. שלך
דור

למעלה