הממממ....

Sea Cat

New member
הממממ....

אוקיי, אני עובר לעברית כדי שכולם יבינו.... אם אתה אומר שאנחנו לא יכולים להבין אותך, כי אנחנו לבנים ואתה שחור... אז למה בכלל להכניס לפה את כל העניין ולעשות מעצמך פה Gang-Niggers-Freestyle-Mafia??? זה לא רחוב פה, וגם אם היית כחול או ירוק לא יה משנה לי... אז למה בכלל להכניס את כל הקטע הזה של הגזעים ואחר כך לצעוק שכולם גזענים כי הם לבנים? רד מזה, ומכל העסק הזה של מוזיקה כאן... זה פורום של העיר ולא של תחנת רדיו... והוא מכוון לכולם, לא רק לניגרים, או לבנים, או צהובים או ורודים... בכלל אני לא מבין למה מוזיקה מחייבת בן אדם למשהו... אם אתה מטאליסט נגיד סביר להניח שתלך בחולצות שחורות ותגדל שיער ארוך, ואם אתה אוהב ראפ אז תלך במכנסיים שחצי עיר יכולה להיכנס אליהם, קובע וחולצה ענקית... חחח...

Grandmaster KC

New member
אתה ממש מחפש את זה

תשמע חתול,יש לך מלא טעויות ואני אפרט לך את כולם שתבין סוף סוף קודם כל לא אמרתי שלא תוכלו להבין אותי,אלא אתה לא תבין את העניין הזה. לכל קבוצה יש את הדברים שלה שרק אנשים בקבוצה שלה יבינו. אתה מנסה להכליל כאן "כי אנחנו לבנים ואתה שחור... " מה זאת אומרת להיות?!אנחנו,בשם מי אתה מדבר?תדבר בשם עצמך,תעשה טובה.ואיזה עניין מאפיה?אמרתי nigga זה הכל.איפה אתה רואה מאפיה? לא אמרתי שכולם גזענים אמרתי שאתה גזען! וחתול,דיברתי על המוזיקה בבת ים.מוזיקה זה חלק גדול ממני ולא ראיתי מישהו שזה הפריע לו חוץ ממך. ותאמין לי אני הולך עם בגדים רגילים כמו כל בנאדם,אז אל תנסה להכליל אותי. בקיצור חתול,אתה ממש מחפש את זה אבל אני לא יעזור לך ואם אני ארצה לדבר על מוזיקה בבת ים אני אדבר ואף חתול לא ימנע ממני את זה אין לי כוונה לבזבז את כל הכוח שלי במריבות אז יש לך שאלה רצינית ולא אחת כמו זו,תשאל

לחתול::

לפי דעתי אתה באמת מחפש עם מי לריב ולהתווכח. הבן אדם יכול להגיד מה שהוא רוצה וגם אפשר להגיב לדבריו, להגיב ולא לרדת עליו. הבנת?? אחרת כל אחד יפחד להגיד את דעתו כי מישהו עלול לרדת עליו. אתה מבין? וחוץ מזה אתה היחיד פה שמגיב ככה לדברים, זאת אומרת שרק לך יש בעיה

Sea Cat

New member
זה פשוט מגוחח!

מה זאת אומרת אני מחפש את זה??? שאלתי שאלה, כדי להבין, אבל אני מקבל תשובה שאני לא יכול להבין את זה, כי כל קבוצה מבינה משהו אחר, אבל כאן זה לא קבוצות, אנחנו קבוצה אחת כאן, ולכולנו פה יש מכנה משותף אחד (ראה שם הפורום)... דווקא כשאני מנסה להוריד את כל הנושאים האלה של להתחלק אז אני יוצא הגזען?! ואיך ירדתי עליו??? קודם כל הבן אדם אמר הרבה יותר מרק nigga, כל הסגנון דיבור היה כזה, אבל זה ממש לא הנקודה... כל אחד ידבר פה איך שהוא רוצה, ושאלוהים יעזור לו... אבל אני לא אמרתי לו שהוא דפוק, לא אמרתי - אני לא אתן לאיזה ראפר או ניגר להרוס לי... כמו שהוא אמור שאני לא אתן לאיזה חתולי... ודווקא אני התוקפני, למרות שניסיתי לפתור את זה בצורת שיחה נורמלית???? מגוחח לחלוטין...

Grandmaster KC

New member
End The Beef

תשמע,אני רוצה לסיים את העניין הזה אל תנסה להבין כל דבר,כי תאמין או לא,יש דברים מעל להבנתך. ותשמע אתה מחפש לריב על דברים מאוד.... אבל תשמע כל בנאדם הוא שונה,תבין את זה ומה שאני רואה,אתה לא רואה וההפך אני עדיין לא מבין את המשפט "אני לא אתן לאיזה ראפר או ניגר להרוס לי..." מה אני ניסתי להרוס לך ולמה מה שאני כותב מפריע לך אבל,בוא נסיים את הפרק הזה כי יש דברים הרבה יותר מעניינים בפורום בת ים משנינו M i Right or m i right?

FreezingMoon

New member
גזען

שונא חתולים שכמותך! חתולים לשלטון! Shoot me in the head and put my picture on your album cover

למעלה