הממממ..

הממממ..

טוב מהיום אין לי נושאים להודעות זה יהיה תמיד המממ....טוב? לפעמים אני שאלת...למה לי ההודעות האלה? הרי אני....לוך פת לי מה יאמרו כולם...לא שואלת שאלות של למה...איך...ומדוע מה כדאי? ומה טובב לי לעשות?<אני יודעת כבר את כל התשובות> כן....ילדה....גדולה שכמוני..לא כל כך יפה..לא בת 16....אבל... "יודעת משהו על העולם הזה" ואם תשאלו אותי....<אל תשאלו> אם הייתיחוזרת ל 16.... לא! אבל.....<אצלי יש תמיד אבל> הייתתי מוכנה לקחת מ 16....את......התמימות והנאיביות את התשובות שיוצאות בלי לחשוב...ישר מהבטן....מהלב בלי סינונים...בלי חישובים ומשלבת איתם .....את כל מה שיש בי היום.....נחישות...ביטחון אסרטיביות....אהבה....חיוכים...<אפילו את החושניות הייתי מכניסה לשם> והיה יוצא לי......הממממממ. אולי... רק אולי.... זו הסיבה שאני כותבת כאן...כי כאן.... אפשר לי לשעה אחת או שתיים פשוט להרים ידיים <שחס וחלילה לא יתפרק לי ארמון הקלפים שלי עכשיו> לעשן סיגריה בנחת לשמוע את ריטה קצת גונחת <הנה לך חרוזה אחת פשוט....> ולצבור לי קצת כח כי....... ואבל........ וסתם.......... שבת שלום כולם שקולדה <בווקר של שבת של אחרי יום שישי ה 13....כן... אני מאשימההה לפעמים את שישי של ה 13.... ואני לא פולניה!>

טאKילה

New member
מממממ....../images/Emo142.gif

יופי של פתיחה,, יודעת זה אפילו מדליק כזה.. תתקרבי הנה רגע, יופי את לא פולניה - לא יודעת אם זה טוב או רע,,, חוצמיזה היי פעם מזמן חשבתי שהתאריך 13 רע, מאוד לא רציתי ללדת בתאריך הזה,והנה יצא בדיוק, 20 דקות לפני חצות לקראת ה-14 לדצמבר, החלטתי לאמץ לי את תאריך המזל 13 . בעצם לנו ליהודים ה-13 הוא גיל בר מיצווה-זה גם שמח. אז נניח לנוצרים שיאמינו באמונתם, לנו ה-13 הוא תאריך טוב.

תלתלית

New member
שלומלום שוקולודה

אני מסכימה עם מה שכתבת גם אני כותבת <בערך> מהסיבות האלה וגם אצלי ריטה צווחת ברקע.. אני אוהבת לקרוא אותך. <הכול נכון לגביי>, חוץ מהסיגריה... .... אפרופו יום שישי ה 13 אתמול הכרחתי את כולם לשיר לי "עוד חודש יומולדת".. אני נולדתי ב 13 לחודש. עוד חודש מאתמול יתווסף עוד קמט למצחי.. אהפוך לילדה טיפה יותר גדולה, <או שלא> שוקולודה , השם שלך כל כך מתוק גם אם אין לך נושא מעניין מה שאת כן אומרת...

Mוניk

New member
המממממ זה המון שוקולDה../images/Emo79.gif

קודמקול בוקר טוב מאמי
כן אצלי זה בוקר בשבת תמיד הממממ הזה מוביל לאן שהוא ובאמת לא היה לך נושא? ותראי כמה מעניין כתבת שלא היה לך נושא וריטה ברקע ומגדל קלפים ועשן סיגריה שעף לחלל ומה זה בכלל יום שישי ה13 מה קשור אלינו אצלנו יום שישי ה-13 זה יום טוב זה עונג שבת עם שולחן ערוך זה היום היחיד של היהודים שהוא יום מיוחד זה יום גיבוש משפחתי ככה כולם מסבים לשולחן בייחד מה שאין לנו במשך כל השבוע.
שוקולדה כמה יפה כתבת
הינה יום שבת ה-14 כבר רואה רואה איזה יופי עבר ה-13 אמממממ ולי יש ברקע עכשיו pavarotti הגדול צ´או מוניק

המממ

ה 13 היה סתם תירוץ
ה המממ זה בגלל שאפפעם אני לא יודעת מה "יצא" לי שבת שלום שוקולדה

tairon

New member
בלי נושא...

ואז שהאצבעות החלו במסע ריקוד אל תוך מגוון האותיות מחשבות לפתע קיבלו סדר וארגון לא היו שאלות ולעיתים גם לא ממש היו תשובות.. אבל את יודעת משהו.. ובכל זאת האצבעות לאותיות נמשכו לכתוב דבר מה שחלף בראש... כותבת מבלי לחשוב משגרת ללא תהיות.. והנה יצא לך הודעה... את קוראת אותה שוב ושוב.. שואלת למה לך? ובכל זאת משגרת הודעה בשלח...

למעלה