אמ.. רוב הזמן שאת שם יש חושך.. אז לא הייתי בטוח :)
C cold fire1 New member 9/4/04 #28 זו דווקא לא הייתה ירידה.. אבל תצתרכי לחשוב קצת כדי להבין מה זה אומר..
H Hii BiTcH New member 9/4/04 #29 אבל אתה יודע שאני לא אוהבת לחשוב אז למה אתה עושה לי את זה תמיד? הא? למה?!?!!? (נדפקתי אה?) עד היום אני מנסה לחשוב מה אומרת החתימה שלך:|
אבל אתה יודע שאני לא אוהבת לחשוב אז למה אתה עושה לי את זה תמיד? הא? למה?!?!!? (נדפקתי אה?) עד היום אני מנסה לחשוב מה אומרת החתימה שלך:|
ח חןשסק New member 9/4/04 #17 נמש גם לא עידכנה את הבלוג הרבה זמן.... את פריאור אני רואה בפורומים אחרים... מה עם שביעיסטית ראשלצית? איפה את עומרית?! ויש עוד, רק שאני לא זוכרת את הכינויים כל כך...
נמש גם לא עידכנה את הבלוג הרבה זמן.... את פריאור אני רואה בפורומים אחרים... מה עם שביעיסטית ראשלצית? איפה את עומרית?! ויש עוד, רק שאני לא זוכרת את הכינויים כל כך...
ש שביעיסטית ראשלצית New member 9/4/04 #18 הלו בחורה.. אני פה../images/Emo9.gif בדיוק גם כתבתי הודעה.. ואם אינ זוכרת נכון-טל עדכנה אתמול את הבלוג..
הלו בחורה.. אני פה../images/Emo9.gif בדיוק גם כתבתי הודעה.. ואם אינ זוכרת נכון-טל עדכנה אתמול את הבלוג..
נ נמשושית פלא New member 9/4/04 #21 ../images/Emo26.gif ../images/Emo124.gif אני כן פה... לא אשמתי שאין לי זמן וכמעט אין לי מחשב ואין כ"כ מה לחדש ו/או לרשום.. ולא ממש נחמד לי שאנשים מדברים עליי אז אני אשמח שלא תדברו עליי! וחנו'ש כן עדכנתי את הבלוג צ'או אמיגוס
../images/Emo26.gif ../images/Emo124.gif אני כן פה... לא אשמתי שאין לי זמן וכמעט אין לי מחשב ואין כ"כ מה לחדש ו/או לרשום.. ולא ממש נחמד לי שאנשים מדברים עליי אז אני אשמח שלא תדברו עליי! וחנו'ש כן עדכנתי את הבלוג צ'או אמיגוס
C cobainos New member 9/4/04 #30 סה"כ הזכירו אותך בתור נעדרת ואת הבלוג שלך ורק דברים חיוביים.. תבואי יותררר