המממ אני חושבת שאני בבעיה

Zoharrr

New member
המממ אני חושבת שאני בבעיה

אוקיי אז יש לי איזה ידיד לא ידיד קרוב, אנחנו מכירים כבר שנתיים. כשהכרנו רציתי אותו, הוא רצה את החברה הכי טובה שלי, הם יצאו פעמיים,לא עבד, אני והוא נשארו בקשר רופף שכזה,שטיפה התחזק בשבועיים האחרונים. קבענו להיפגש ביום שני. ואז דיברנו במסנג'ר אתמול וגיליתי משהו, הוא נמשך אליי. לכאורה לא אמורה להיות שום בעיה כי אנחנו לא חברים טובים שכאלו שיש מה להרוס פה וגמני נמשכת אליו אבל משום מה,אני בלחץ... כי אנחנו נהיה אצלו בבית ולבד ואהממממממ מה עושים?

מה עושים?

מה שבא לך:) וזה שאת בלחץ זה כי איכפת לך מהסיפור הזה אבל זה לחץ טוב, לא? לי זה נשמע כמו התגשמות "חלום" שלך. לחייך! להרגיש מוחמאת! ולצאת מההסטריה:) וכמובן- לעדכן

אממ..

אם את עדיין מרגישה אליו משהו /אם הוא עדיין עושה לך את זה. לכי על זה.. מה תפסידי?.. אפילו בשביל הסקרנות, לראות מה כ``כ רצית בו אז.. שהוא היה עם חברה שלך.. מה תעשו?.. תראו סרט.. זה תמיד נחמד..

liontamer

New member
לא נשמע מסובך מדי

אני בטוח שאם ייקרה משהו ביניכם זה לא יהיה כי התנגדת יותר מדי... תאכלס את רוצה שיהיה משהו בגלל זה את בלחץ אני בעד כל הסיפור הזה! חזקי ואמצי לאון אוהב את האנדר

Zoharrr

New member
חחחח

כן, אני רוצה שיהיה משהו. אבל מלחיץ אותי הקטע שהוא מחפש משהו רציני,ואני מכירה אותו,הוא עוד עלול להתאהב בי... אני לא רוצה את זה. לא חושבת שאני רוצה את זה. ממש ממש טוב לי לבד... אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני היסטרית.

מיטללל

New member
למה את בטוחה שהוא רוצה משהו רציני ?

במידה ואת צודקת וכשתבואי אליו דברים יתגלגלו, תבהירי לו מלכתחילה שאת לא מעוניינת במשהו רציני ושטוב לך לבד.. ככה לא תשלי אותו, הוא לא ישלה אותך, שניכם תעשו מה שבא לכם כבוגרים וזהו.

Zoharrr

New member
הוא אמר לי

דיברנו על מערכות יחסים שהיו לנו וזאת היתה שיחה מוזרה, מצד אחד שנינו הסכמנו על זה שכיף לנו עם החופש הזה,והפחות כאב ראש וה"לבד",ומצד שני הוא אמר לי משהו כמו:"אני מתגייס,ובא לי שתהיה לי מישהי שתחכה לי בבית,אני רוצה קשר רציני". ואמרתי לו שזה מה שאני תמיד רציתי,אבל זה לא ממש עובד לי אז אני עוזבת את זה. ואני מניחה שאני אעשה את מה שאמרת... זה רק קצת מוזר, כי הוא כל מה שאני רוצה בבחור, רק שהוא בא בזמן לא טוב, בזמן שטוב לי עם עצמי, ואני לא יודעת אם להגיד לו דבר כזה יכול להוות חתיכת פיספוס או לא... כמה זמן אני ארצה להישאר לבד? מתי אני אתחיל לקנא בזוגות ברחוב שוב ויימאס לי? אוף

למעלה