המממ אני מרגישה צורך לכתוב פה..

shellydeez

New member
המממ אני מרגישה צורך לכתוב פה..

לפני שנה וחודשיים הייתי לוחמת בחיל הים. יום אחד פשוט נפצעתי. זה קרה ככה בלי שום תכנון מוקדם והכול בהינף של שנייה אחת. באותה תקופה סיפחו אותי למשך 95 יום ולא טיפלו בי. כששוחררתי מר"מ 2 אז אמרו לי "הממ כנראה שהיינו צריכים לשים לך גבס אבל זה כבר לא יעזור". מעט אחרי ששוחררתי ומוטיבציה עוד הייתי בדמי יצאתי לקורס קצינים. בקורס המפק"צ הכריח אותי לעשות את הניווטים דבר שכנראה דפק לי את הרגל עוד יותר. אחרי שהודחתי על רקע רפואי הייתי במיון מעגל שלושה ימים של מאמצים לרגל שלושה גימלים וככה חוזר חלילה. עד שלפני חודשיים כבר לא יכולתי יותר וסופחתי בפעם השנייה. גילו לי שיברי מאמץ ופריצת דיסק. אני נמצאת שלושה חודשים לפני שחרור והתסכול רק גדל והיום הוא רק העצים. בחודשיים האחרונים אני הולכת עם קביים, היום העבירו אותי לאשפוז יום. הגעתי לרופאה שאמרה למרות תוצאות של בדיקות שמראות שיש לי בעיות שאין לי כלום. והיא עושה לי טובה שהיא מספחת אותי(ציטוט מדויק). ואז היא לקחה לי את הקביים שלא שלה. מה אני בעצם מנסה להגיד חוץ מלשפוך? אחרי יותר משנה שלא הייתה לי אמונה ברופאים בחודשיים האחרונים פגשתי שני רופאים לפנייה שהחזירו לי את האמונה והיא לקחה את זה בחזרה. עכשיו אני שלושה חודשים לפני שחרור, מתוסכלת, כואב לי ואני לא מבינה איך אחרי 238 יום של גימלים במצטבר היא חושבת שלא כואב לי? מתי הרפואה בצה"ל תשתפר כבר. אני כבר לא יכולה לחכות להשתחרר וללכת ללמוד רפואה כדי שאני אהיה רפואה יותר טובה גם מבחינה אנושית וגם מבחינה מקצועית לפניה.

שלי../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

קודם כל אני חייבת להגיד לך שמה שעברת [ואת עדיין עוברת] פשוט מדהים, ואני לא יודעת אם אני במקומך הייתי מצליחה לעבור את זה :/ את כל כך מדהימה, את יודעת? בקשר לרופאה, אין מה לעשות. יש אנשים כמוה והיא לא האחרונה מסוגה שתפגשי. זה חלק מהחיים, ואת חייבת לזכור שעל כל אדם רע שאת פוגשת - את תפגשי גם אדם טוב, ולמרות שהאדם הרע הוא זה שמצליח יותר ללכוד את תשומת הלב שלך.. את חייבת להתמקד באנשים הטובים, באלו שכן רוצים לטובתך ואלו שכן תומכים בך ואוהבים אותך, ולנסות כמה שיותר לשכוח מאלו שלא. אני יכולה לתאר לעצמי כמה הרופאה הזו השפילה ופגעה בך, אבל היא לא הרופאה היחידה בעולם. תשכחי ממה שהיא אמרה לך, את יודעת בעצמך שהיא חתיכת מטומטמת. ואל תגבשי דעה על רפואה רק מהחוויה עם הרופאה הזו, זה לא יהיה הוגן. אני מקווה שהכל, או לפחות הרוב יסתדר

שלי!!

נא לתבוע את משרד הביטחון לאחוזי נכות! התחילי את הניירת כבר עכשיו, לא להתמהמה. אספי בדייקנות כל מפגש, כל מסמך, כל צילום, כל תאריך, כל שם של רופא... ואת מה שאומרים לך בעל פה, לבקש בכתב. פני במסרים אם את זקוקה להכוונה נוספת.

עָנת

New member
שלי שלום

שמי ענת,וממש במקרה אני פה
. אני מנהלת פורום נכי צה"ל(388) ועל סמך מה שאת טוענת, בהחלט יש עילה לתביעת משרד הביטחון. אני מזמינה אותך לפורום שלנו" נכי צה"ל",למועצת החכמים של הפורום שלנו,בטוח יהיה מה להגיד. מחכה לבואך

A N I g M A

New member
שלי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חמודה :) אני חושבת ששומדבר שאומר לא יעודד אותך, אבל אני יכולה פשוט לתת תגובה. זה שצה"ל זונות את יודעת, וגמאני יודעת. אני ממש מצטערת על הפגיעה שלך, ועל שהם החמירו אותה. אני לא חושבת שמישהו יכול לקחת ממך את האמונה שהייתה לך. כל שאת צריכה לעשות הוא להמשיך להאמין. רופאים אמורים להיות אנשים שאפשר לסמוך עליהם, אבל רופאים עשו כבר כל כך הרבה שגיאות... אולי זה לא טוב להאמין רק במה שנח להאמין בו - אבל במקרה שלך זה לא רק נח - זה גם טוב. טוב להאמין במשהו טוב (אללי מה קורה לניסוחים שלי היום). ממש יפה לשמוע שאת רוצה ללמוד רפואה כדי להיות רופאה יותר טובה מאלו. אני חושבת שזה אומר שאיכשהו את עדיין מאמינה שיכול להיות טוב יותר. אנלאדעת עוד מה להגיד לך. אם את רוצה, אני במסנג'ר. אוהבתותך

yoooni

New member
מאחורי כל הפציעה והסבל שליווה אותך

בשירות, כיף לראות את השאיפות שלך - ובמיוחד לראות שאת רוצה לתקן ולתרום לתחום הזה שלא ממש הצליח לעזור לך - כל הכבוד

למעלה