המממ אתם תדסקסו פה גם על טוטמים?

morning star

New member
אני עצמי לא מבין גדול בטוטמים

אבל ודאי שנדסקס בנושא. למה שלא תתחילי? שלך הנווד

דרייה

New member
טוטמים בהקשר למה?

נושא מענין שיש לי אליו קירבה מתוך דברים שכתבתי... אשמח לדעת בהקשר למה ... אור לכל

sol lory

New member
טוטם אינדיאני

הטוטם מציין מספר דברים בתורת באינדיאנים.קיים הטוטם הפיסי , אותו יוצרים מאלמנטים הנמצאים בטבע. טוטם זה מייצג את ארבעת רוחות השמים ויש ליצור טוטם לכל אחת מרוחות אלה . הטוטמים מהווים מגינים. קיים הטוטם האישי אותו פותחים רק פעם אחת במהלך החיים. טוטם זה נפתח באמצעות הקלפים האינדיאנים , בהם הסימבולים הינם של בעלי חיים. כל קלף מייצג מישור אחר. 1. המזרח - מייצג את הדלת שלך אל האור 2. דרום - האישיות של הילד הפנימי3. מערב - האמת הפנימית 4.צפון - הביטוי העצמי 5-כח עליון- מה שמקשר לעולמות עליונים , מהיכן באתי ואנה אני הולך 6.כח תחתון - הגנות באדמה(במהלך גילגול)7. כח ימני - האנרגיה הזיכרית 8. כח שמאלי - האנרגיה הניקבית 9 . כח פנימי - יכולות אישיות להגשמה עצמית. לכל קלף יש משמעויות נוספות (הדף קצר מלהכיל) זהו רק היבט כללי. כל תורת האינדיאנים, הינה תורה המקנה ערכים מופלאים ביחס לטבע ולאדמה. בבברכת אור ואהבה סול ולורי

morning star

New member
שלום וברוכים הבאים!

אני אשמח לשמוע עוד על קלפי הטוטם האינדיאנים - יש לי חפיסה ברשותי ואני נהנה מהם מאוד. שלך הנווד

ראשית , ברכות...

על האתר החדש. נפלא, פשוט נפלא...המון הצלחה. שאל על כל קלף שעולה בדעתך, נשמח לענות . הקלפים מדהימים במסרים הרוחניים הגבוהים שלהם. בנוסף הם פותחים לנו צוהר לתרבות מופלאה עליה שמענו ממרחק מה, הם אלה המקרבים אותנו אל מקורותינו. אל האש הגנוזה , אל האור הגנוז. שוב עלה והצלח סול ולורי

morning star

New member
בחנויות מיסטיקה שונות

באזור חיפה והקריות - ראיתי ב"בראשית" בקריון ובגרנד קניון. בשרון - סטונאייג´ (לא אני אישית, אלא המלצה). בת"א - "עידן חדש" ליד תיאטרון הבימה. דרומה מזה אני לא מכיר חנויות (קניון באר שבע קצת השתנה מהפעם האחרונה ששרצתי שם). תחפש ליד שאר קלפי הטארוט. זה נמצא שם בד"כ ומצורף לזה ספר (ממש ספר) עם הסברים. המחיר הוא בסביבות ה-200+ שלך הנווד

Justin Angel

New member
רק לציין

שסטונאייג´ הם אנשים נחמדים.... אבל טיפה גבוהים במחירים. למעשה "שקית חלוקי נחל למילוי עצמי" עולה 20 ש"ח... :) (תחשבו טוב טוב מה אתם מדמיינים שאומרים שקית חלוקי נחל למילוי עצמי...)

אפשר להשיג אותה בכל חנות מיסטיקה,

אבל אני ממליצה לכל מי שרוצה לקנות כל מיני ספרים וקלפים וכו´, לבקש ממישהו שנוסע לארה"ב לקנות לכם - זה הרבה יותר זול שם. הכי זול זה, כמובן, דרך אמאזון. אבל בארה"ב יש את הדברים האלה כמעט בכל חנות ספרים, וזה יותר זול מבארץ. אגב, גיליתי שיש גם הרבה מאוד ספרים בצומת ספרים מתחת ל"מיסטיקה". יש להם מדפים עמוסי ספרים על כל הנושאים שאתם מחפשים. המבחר הוא הרבה יותר גדול מבסטימצקי, וכמובן שהמחיר הוא בדרך כלל נמוך יותר (הספרים בצומת ספרים יכולים להגיע ל-10 ש"ח לספר!).

morning star

New member
לפי הרגש

החיה שאני יכול לזהות אותה כחיית טוטם היא זאב (תראו לבד בעמוד הפרטים האישיים) ולאחריה ינשוף... עשיתי את פריסת 9 הקלפים של החפיסה ואכן זאב יצא אחד מהם. את השאר אני לא זוכר בע"פ. שלך הנווד

שאמן

New member
קלפי הסגולה האינדיאנים

קלפי הסגולה (ולא קלפי הריפוי) האינדיאנים עומדים לצאת בקרוב במהדורה עברית אז כדאי לחכות קצת - בכל אופן מי שמעדיף לקרוא עברית. כאשר באנגלית אנו מתייחסים למילה medicine cards אנו מתייחסים לאיכויות, סגולות של בעלי החיים אשר מהווים לנו מורים ואפשרויות ללימוד וחיבור לאנרגיות שנמצאות זמינות בטבע. הקלפים הללו נוצרו בהשראתה של טווילה ניטש מורה אינדיאנית משבט הסניקה, אשר לקחה לעצמה את המטרה ללמד את הפילוסופיה ודרך החיים האינדיאנית לאנשי המערב. היא שינתה את הדרך המסורתית בה אדם למד לגלות את טוטם החיות שלו ויצרה כלי מדהים- הקלפים- בעזרתם אנו מגלים את חיות הטוטם שלנו. הטוטם הינו מראה מדוייקת ומדהימה של תבנית האישיות שלנו. דרכו אנו יכולים להזכר מי אנו באמת ולהפסיק לנסות להיות משהו שהוא לא אנחנו. עושים אותו רק פעם אחת בחיים וחשוב מאוד ... חשוב מאוד לדעת לפרש אותו.

אמא שלי לומדת עכשיו את מעגלי החיים

או medicine circles ממישהי שלמדה את זה ישירות מסבתא טווילה. לימדו אותה לעשות מעגל צבעים, והיא עשתה לי כזה מעגל וזה יוצא מאוד מאוד יפה. אמא שלי גם פותחת המון ב-medicine cards והיא פשוט לא מפסיקה לדבר עליהם

Justin Angel

New member
אה הא....

אתה בבקשה מוכן לפרש את המשפט: ". דרכו אנו יכולים להזכר מי אנו באמת ולהפסיק לנסות להיות משהו שהוא לא אנחנו. "?

שאמן

New member
להזכר מי אנחנו באמת

גסטין יקר שלום. קודם כל אני את- שמי טרה לצערי כי רב התרבות שלנו מחנכת אותנו לדרך של התאמות. כולם צריכים להתאים לתבנית של הצלחה, לתבנית של חינוך לתבנית של מה הוא עכשיו in, דרך זו של חינוך משכיחה מהילדים מי הם בדיוק ואנחנו כולנו הולכים לאיבוד. הלימודים של טווילה מאפשרים לנו להזכר מי אנחנו באמת האם אני אריה- אז חשוב שאעשה ואחווה דברים של אריות, אם אני נמלה חשוב להכיר את תל הנמלים ולהשתלב שם. הדרך האינדיאנית מאפשרת לנו לחזור הביתה לעצמנו ולהתחיל ליצור לנו את המציאות ממקום זה. מהנסיון שלי ... זה מדהים. אמא אדמה אוהבת גם אותך טרה

למעלה