המממ הידעתם?

Diegol

New member
Link

Nomi, esa es la razon por la que te tuve que pedir el link al forum... Te acordas
...?

Hurakano

New member
יש הטייה שונה...

תגידי נעמי, כמה זמן למדת עם המורה ? לא יודע אני חשבתי שאת יודעת יותר (ואני לא אומר את זה רק בגלל המקרה הזה)

SBK

New member
שלא באשמתה

עמרי, אני מתאר לעצמי שנעמי למדה ספרדית של ספרד ולכן לא נפגשה אפילו עם הגוף vos לא לכלם יוצא לשוחח עם דרום אמריקאים. ד"א מעניין לראות איך מתחלף ה- Tú ב- Vos החל מונצואלה לכוון דרום.

Hurakano

New member
יוסי

מי כמוני מבין בספרדית של הדרום אמריקאים, וחס ושלום אני לא מתרברב או משהו כזה, אבל vos זה יותר ארגנטינאי מטנגו. אולי גם באורוגוואי מדברים אותו.... אבל לא יותר. Hurakano

SBK

New member
vos

קיים גם בספרדית של ספרד אך משמש לפניה לאישיות באמת חשובה מאוד לפחות כמו המלך. אני חושב שהמקור לשמוש ב- vos בארגנטינה בא מה- voce גוף שני יחיד בגייגו (ובפורטוגזית גם) שבת שלום, יוסי

SBK

New member
הטיה שונה

כן! הטית הפעלם בגוף vos שונה מההטיה בגוף tú. האם עניתי על השאלה?

SBK

New member
לא יכול לעזור

מצטער, כאן אני לא יכול לעזור לך.

טוב, סליחה באמת שאני לא כזו

מוכשרת ומוצלחת כמוך ועם השחצנות הזו, אני בכלל לא מעוניינת שתהיה מנהל פורום אנשים פה בשביל ללמוד ולשפר ולא בשביל להשוויץ בידיעות שלכם אםפ אני ארגיש שאני לא יכולה לשאול כלום, בשביל שתשאל אותי שאלות כאלה, אז אני פשוט אלך. למדתי שנה עם מורה ארגנטינאית שלימדה אותי ספרדית של ספרדים, זהו, קפיש?

Diegol

New member
Tiene razon../images/Emo45.gif

Nomi, Yossi tiene razon. En el lugar del que yo vengo, se dice: "Te acordas". Muy buenas tus respuestas Yossi...

Hurakano

New member
כן....

זה מוזר מאוד... הוא לא מופיע, אמרו שסגרו אותו אבל הנה, acá estamos. אגב בקרוב הולך להיות לכם מנהל חדש (אני), תפוז סוף סוף ענו לי, שאלו על רמת הידע שלי, עניתי להם... עכשיו אני מחכה לתשובה... מקווה שהכל ילך טוב

למעלה