המממ...המממ.....

רחלי1

New member
המממ...המממ..... ../images/Emo4.gif

הבטחתי, ולכן אקיים.... במדידה השלישית קרו שני דברים טובים, ואחד מאכזב. הדברים הטובים: 1. ג´סיקה המופלאה הגיעה לעודד ולתמוך!!! ככה, כמו פייה טובה, היא נכנסה בדלת והפילה את כל החומות הוירטואליות. היא פשוט מותק של בחורה. ערימות של שמחת חיים וחמודיות. (וגם עצות לא רעות בכלל...) 2. אמא שלי גם הגיעה. עם אוכל..... (חזרתי משם לעבודה וטרפתי הכל...) האכזבה: לא היה שיפור ממשי מהמדידה הקודמת, ולא כל כך עשו את השינויים שביקשתי. הכתפיות היו ברוחב סנטימטר, כשביקשתי 4 ס"מ.... הצרו את הנפילה של הבד בצורה לא מי יודע מה, ולא תפרו את הריקמה של המעויינים...בכלל, נראיתי לעצמי לא משהו. אולי זה מין יום כזה...? בקיצור, במדידה הבאה אני אמורה לראות משהו הרבה יותר קרוב למה שרציתי, עם שינויים קוסמטיים מניחים את הדעת ו"פינישים" נוספים. - נשיקות רבות לכל המעודדות המתוקות מהבוקר, מקווה להתלהב קצת יותר במדידה הבאה...(מגיע לפחות לכן, אחרי כל העידוד הזה
) ערב נעים ל-כ-ו-ל-ן, וג´סיקה - שוב תודה רבה רבה שבאת!!!

אתי@

New member
כמה מדידות עוד צפויות לך???

כי אני יכולה לומר לך שרק במדידה השלישית (אחת לפני שבאתי לקחת את השמלה) ראיתי איך פחות או יותר תראה השמלה שלי.... ככה זה כנראה. יש לך עוד חודש עד החתונה ככה שיש מספיק זמן לתקן ולשנות. אל תדאגי רחלי יקירתי, את תהיי כלה יפיפיה
אתי@

רחלי1

New member
שטרודליתוש - זאת היתה השלישית...

אבל נראה לי שהושפעתי נורא מזה שבאתי נורא עייפה, נרגנת ועם יותר מדי ציפיות... כשדיברתי אחר כך עם אמא שלי (שפניה לא הסגירו דבר במשך המדידה), היא הכתה אותי בתדהמה כשאמרה לי שנראיתי כמו נסיכה, למרות שלא הייתי מאופרת ומסורקת, וגם לא כל כך רזה כמו הכלה הגבעולית שהסתובבה לי כל הזמן בזווית העין ועשתה לי לרצות הביתה...
אני לא מצליחה להביט על עצמי מבחוץ בזמן האחרון...אולי ג´סיקה תוכל להגיד משהו אובייקטיבי ושפוי, יש לה אחלה טביעת עין שבעולם, זה בטוח. במדידה הבאה אני לבטח אראה שינויים משמחים.....
תודה, בובונת!!!

אתי@

New member
לפי התגובה של ג´סיקה - אין לי ספק

שתהיי מלכה אמיתית...
רחלי - תתפסי לך קצת בטחון עצמי: תגידי מה שאת חושבת ומה שאת חולמת עליו, ואל תוותרי להם - בסופו של דבר את תלבשי את השמלה הזאת ולא אף אחת אחרת...
בהצלחה מתוקה אני פה מחזיקה לך אצבעות...

רחלי1

New member
אוי, שטרודלית - ../images/Emo66.gif

את נורא צודקת...ולמרות שבאינסטינקט שלי אני מתקפלת כשאומרים לי "ככה יפה לך וזהו", הפעם תחושת הבטן ניצחה, והצלחתי למלמל משהו שהבהיר להן שזה לא מה שהתכוונתי אליו. הבטיחו לי שבמדידה הבאה זה יהיה בדיוק כמו שרציתי... את צודקת גם בעניין הביטחון העצמי. חייבים לעבוד על זה, אחרת זה מעוות נורא את המציאות...
תודה על העידוד הנפלא, יפיופית בעצמך!!!

שמופית

New member
ברוכה השבה רחלי ../images/Emo13.gif

אני מקווה שהפעם הבהרת להם שם טוב טוב מה את רוצה ושבפעם הבאה שתבואי למדידה, השמלה תהיה לשביעות רצונך. מתי המדידה הבאה
איזה יופי לך שג´סיקה הפתיעה
(כל הכבוד ג´סיקה
) לי לא נעים לצאת מהעבודה לסידורים אישיים... את המדידות שלי אני קובעת ל 18:00 ואת הפגישות עם המעצבים ל 21:00... (אחרת גם הייתי באה)...

רחלי1

New member
כן, כן!!! הפעם הורדתי את הכפפות ../images/Emo11.gif

ודרשתי (בקול חלוש ומתנצל...) מקצה שיפורים והתייחסות לחלומותיי הצנועים וברי הביצוע... אגב, אני כל כך מנסה לדחוף את המדידות האלו לשעות הבוקר והערב, אבל זה לא מסתדר...אני נורא מבינה אותך בעניין העבודה. גם אני לא מרגישה בנוח בעניין הזה.... נשיקות, שמופית, ותודה על המעקב הצמוד והאופטימי אחר מעלליי!!!

J-סיקה

New member
אל תקשיבו לה היא היתה מלכותית

כמה שאפשר להיות במדידות יש לה שמלה מטרפת !!! משגעת !!! ועיצוב שהוא כל כך רחלי .... ובכלל רחלי היא ממש רחלי כל מה שהיה לי בראש התגלה מולי בדמות מלאת מרץ לא יושבת רגע לא שותקת לשניה (וטוב שכך...) כמה טוב שבאתי כי אני ממש מאושרת ואיזה צמרמריות שעברו לי בגוף כשראיתי את יצירת המופת שלה .. השמלה אותי עצבנה אחת הלקוחות שמתחתנת עוד שבועיים לקחה שמלה (מחוך וחצאית) שמה עליה וכאילו שזה נתפר בשבילה ... היה לה גוף של ברבי והכל היה מתאים מאילו שאפילו בשילב היו מוצאות שמלה לחתונה שלהן.. אבל לעיניננו .. רחלי ... השמלה שלך מדהימה !!!! והשיפוצים הקטנים רק יעשו אותה יפה יותר אז תתעודדי את לא פחזנית בשמלה אלא בחורה מדהימה בשמלה מהממת שלך ג´סיקה

רחלי1

New member
ג´סיקה -

אני יכולה אולי להקליט את דברייך ולהאזין להם בכל ערב לפני השינה? יא רגיעון מהלך שכמוך!!!
תודה, יקירתי, על הביקור ועל המילים המחזקות! - מאז ההכנות לחתונה הפכתי לכזאת רכיכה טעונת חיזוקים, שזה פאתטי!
(זאת אני...) המון תודה, ג´סיקה, מגיע לך חיבוק גדול גדול!!!

ואני סופקת כפיי בהנאה גלויה ובגאווה

לא קטנה נוכח הפורום החם והתומך הזה. איזה כיף לראות אתכם תומכים זה בזה. היום המחווה של ג´סיקה לפני שבועות ספורים זו היתה יעל של צביקה.. לא יאומן. אני גאה ומאושרת.

רחלי1

New member
ואת חייבת גם להיות בריאה!!! ../images/Emo101.gif

מה יהיה אתך? גאה, מאושרת ומשתעלת!!! אבל את צודקת לאללה, אתי, הפורום הזה מסוגל לעשות דברים גדולים.... אני נורא מקווה שיהיה עוד מפגש מתישהו

רחלי1

New member
אני שמחה לשמוע! תתחדשי! ../images/Emo100.gif

אגב, תתאפרי לבד? (נורא אהבתי את האיפור שלך בחתונה...הוא היה שובבי וסקסי כזה...)

אתי@

New member
ג´סיקה נשמה טובה שכמותך ../images/Emo85.gif

קבלי ח"ח על הנוכחות אתמול במדידה של רחלי

*שיר

New member
רחלי, קראתי את כל השרשור ואני

מצטערת לומר שפשוט התפקעתי מצחוק!!
ההודעות שלך כלכך חמודות ומצחיקות!! אני יודעת שזה לא יפה, וזה לא מנומס כי היית מבואסת, אבל מה לעשות וגם הרגעי הדכאון שלך את מצליחה להצחיק אותי בתיאורים הפלסטיים (
) ובקיצור, אני מאמינה לג´סיקה שהשמלה מדהימה ושנראית מצויין, ואני בטוחה שבמדידה הבאה כבר תראי לעצמך יותר טוב - מה לעשות, לוקח קצת זמן לעכל את התחפושת הזאת... אז אני מבטיחה לך שיהיה טוב ואת תהיי כלה יפהפייה!!

רחלי1

New member
שירשיר ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

למשפחתנו גדושת הדימויים הציוריים הגרוטסקיים (סטייל דורית רביניאן, את יודעת...) יש נטייה כבר דורות להפוך כל משפט תמים לסרט מצוייר, ככה שאפילו לא שמתי לב לכך שיש בתאורים הפלסטיים שלי משהו חריג ושונה מהנפוץ.... ("מה, לא כולם מדברים ככה???") תמיד משעשע אותי (ואף מרים לי גבה של פליאה) לשמוע שאנשים מתפקעים מהשטויות האוטומטיות שלי... אני שמחה שמצאת שמץ של חן במשפטיי הלחוצים...איזה כייף לי... תודה, חמודתי, ולהשתמע בהיסטריות הבאות

הילית*

New member
מתה עליך... את כזאת מצחיקה

ואחרי שראיתי את תגובתה של ג´סיקה אז אפילו נרגעתי. יהיה בסדר מתוקה. את תהיי יפהפיית הערב ומדהימה וקורנת ותזזיתית כמו שנראה לי שאת.... קבלי

למעלה