המממ...הצילו...

Zoharrr

New member
המממ...הצילו...

טוב בימי שישי אני עובדת בחנות-דוכן פרחים של אח שלי. יש מישהו. ממש ממש ממש חמוד שקונה פרחים כבר דיי הרבה זמן... איך לעזאזל מתחילים איתו? ומה עושים אם מגלים שיש לו חברה?!

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני אישית הייתי אומרת לו שיש לו חברה ברת מזל, במידה והוא היה עונה שאין לו, הייתי אומרת שאשמח לקבל את המספר שלו ולדבר איתו עוד.

מיטללל

New member
ממממ

" שוב אתה? (חיוך) , מי ברי המזל שמקבלים כל הזמן פרחים ממך?" זה משפט לגיטימי להגיד, לא ממש התחלה. וככה גם תגלי (כנראה) אם יש לו חברה. במידה והוא יגיד שהפרחים לחברה שלו, תחייכי שוב ותגידי "ברת מזל" במידה ויגיד שזה לסבתא שלו, תני לשיחה להתגלגל.....

orangeada

New member
לא אומרים ברת מזל

אלא בת מזל כמו שיש בר מצווה ובת מצווה
זה היה רגע של לשון

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo45.gif

בנים, בניגוד להרבה בנות, לא ממציאים חברות. אם יש להם - יש להם. אם אין להם - הם יגידו שאין להם.

נועם m

New member
הממ...

נראה לי שמישהי צריכה להיות מתוסבכת קשות בשביל להמציא חבר. וטיפשה. ולראות הרבה יותר מדי אופרות סבון...

הסיבה היחידה שבגללה

בנות "ממציאות" חברים היא כאשר הן לא מעוניינות בבנים שמתחילים איתן. מה לעשות? מניסיון, זה יותר קל מלהגיד: "לא בא לי עליך" וגם בנים עושים את זה.

TheWhiteTigris

New member
אכן, היא נתנה דוגמא

למקרים בהם פתאום לבנות "יש חבר". (לתשומת ליבך נועם) ועם כל הכבוד, בנים (אם הם עושים זאת) הם עושים זאת הרבה פחות (ה-ר-ב-ה פחות) ביחס לבנות.

נועם m

New member
אני נתקלת פה בפורום...

בסיפורים על תופעות שחשבתי שקורות רק (או בעיקר) בטלנובלות... להמציא חבר? כמה נמוך עוד יגיעו? ברוך שלא עשני גבר... משתתפת בצערכם...

הגזמתם!

סה"כ יש בנות שמעדיפות לדחות מישהו שמתחיל איתן בצורה קצת יותר עדינה מ"מצטערת, אתה לא עושה לי את זה". התירוץ "יש לי חבר" גם אם הוא לא נכון הוא דחייה הרבה יותר עדינה, שגם חוסכת מהבחורה שלא מעוניינת נסיונות נוספים , וגם הרבה פחות פוגעת בביטחון של הבחור שנדחה. ברוב המקרים הם לא יפגשו יותר, אז מה זה כל כך נורא אם היא שיקרה? אני באופן אישי לא הייתי עושה את זה..אבל לי דווקא יש חבר

Zoharrr

New member
עוד דבר זה...

שהמון בנים לא יודעים לקבל "לא" כנה(גם בנות) קרה לי לא מעט פעמים שבהם אמרתי בכנות:"אני פשוט לא מעוניינת" בין אם זה כי לא הייתי מעוניינת בבחור או כי פשוט לא רציתי קשר באותה תקופה והצד השני התעקש והתעקש! משום מה כשאומרים "יש לי חבר" ישר עוזבים אותך במנוחה... ני נוטה להיות כנה ולא לסנן או לנפנף או לשקר כי אני גם הייתי רוצה שיאמרו לי בכנות "אני פשוט לא מעוניין" מאשר שישקרו לי וישחקו משחקים. ולא, אני לא חושבת שזה כ"כ פוגע. הרי יש מלא בחורות בעולם,סביר להניח שמתוך המיליון בחורות לפחות חצי לא יעשו את זה לצד השני ואני אהיה ביניהן. ויש גם מיליון בחורים בעולם,והרבה יותר מחצי מהם לא עושים לי את זה... מה לעשות,לאנשים יש טעם שונה...

נועם m

New member
אם הוא לא מסוגל לקבל "לא!"

וכמה ניסיונות להסביר לו בעדינות לא עבדו, אני מעדיפה כבר להיות קצת יותר אגרסיבית, ולהסביר לו, לא כל כך בעדינות, שהוא ממש לא עושה לי את זה... אחרת הוא פשוט ימשיך להתקרצץ על מישהי אחרת! צריך למגר את גזע המתקרצצים מהעולם וזאת יעשה רק באמצעים בוטים!

TheWhiteTigris

New member
את עד כדי כך חושבת שאנחנו מטומטמים?

כל בן נורמלי יודע שהתירוץ "יש לי חבר" זאת דחייה, משום שהמון (ואין לך מושג כמה המון) בנות משתמשות בו. והם יודעים שגם זאת דחיה, וזה לא מפחית מעוצמת העלבון. אודה לך אם לא תזלזלי כל כך באינטליגנציה שלנו.

למעלה