המממ... חשבתי על זה.

Slim Jim

New member
המממ... חשבתי על זה.

דבר הגיוני וטוב שיכול לקרות, זה לכמה הופעות בניו יורק. כמו ששוטי הנבואה עשו וזכו להצלחה לא מעטה. גם הדג נחש... יש שירים שהתרגום יכול להיות צולע ולכן אם יחליטו כמו כוורת לעשות גרסאות באנגלית לשירים, אז לא לתרגם אלא לכתוב מלל אחר ושיהיה מכוון לאנגלית וככה זה גם ישמע סביר. אבל אם יתרגמו את "אין לי" זה עשוי להצליח". וגם מכיוון שאינפקציה נותנים שואו תמיד, וזה לא תמיד סביב המוסיקה (לא שזה טוב או משהו כזה). אני יכול לומר שהייתי שמח אם אינפקציה תנסה להשתפשף בסצינה הניו-יורקית המסריחה. כמובן לקחת בחשבון שזה קהל אחר שהמון דברים לא ידברו אליו. אם אינפקציה ישיגו חוזה יפה בחברה גדולה-בינונית, זה יעשה לה נפלאות. מבחינת הפקה וגם איכות. ובינינו, הניו-יורקים לא ראו את הצד הזה של ישראל עדיין. כלומר, מישראל מה הם כבר מכירים? רוקפור? שוטי? הדג נחש? יכול להיות מעניין מאוד להופיע כלהקה כזאת במקום כזה. כמובן שהעבודה הגדולה היא בשיווק,הפקה,ובעיקר הפרשנות האמריקנסקית.

יצאת טמבלולו מסיבה אחרת לגמרי

כי כבר תירגמנו איזה 90 אחוז מהשירים! חשבו על זה לפניך נה נה נה .. :) סתם. אבל באמת- קראת חלק מהשירים באנגלית? and im hoping to fuck sheli yechimovich..

Slim Jim

New member
אבל אני יודע שפורום אינפקציה בהייד

פארק תירגם את השירים. וזה יצא מעפן. ולכן, אם יעשו כמו שכוורת עשו, זה יכול לצאת סבבה. רק לא לאבד מהטעם הטוב. תירגום ישיר זה אחד הדברים המכוערים שיש...

הו לא

תבדוק באתר, בכל עמוד-שיר יש גם את התרגום שלו באנגלית וזה אפילו יפה. It was in the evening of 28th of pocket-heart We drove in the bypass root Jabutinski to the big city On the side of the road we could see Romanian workers poking out and smoking nobles The parking lots were full until zero place I stood to the hand of the bar and ordered a capitol The barman knew me Therefore I didn't need to specify which type And then, the blue-light thrower lit the corner of the room And there I saw her and I realized this is the woman We she approached my heart skipped a beat And suddenly we were naked to candle light The meadow deafened my ears, but I didn't weep (Jabutinski) I was a prisoner of the mighty creation that stood in front of me And as I aim to her love pit She suddenly asked me Say to me – where are you from??? I can't believe I live in Open Hope!!! Years!! Years on the back of years!!! Thugs, old ladies, and sons of Akiva!! I can't believe I liiiiiiiiiiiiiiiive in Open Hope!!!

למעלה