המממ כמה שאלות..........

המממ כמה שאלות..........

מה ההבדל בין קרם פנים ליום לבין קרם פנים ללילה? זה באמת יהיה כזה אסון אם אני אשתמש בקרם פנים רגיל גם ליום וגם ללילה? כי אמנם אני לא הכי מבינה בזה, אבל זה נראה לי סתם בולשיט. אחד ליום, ואחד ללילה. טוב שאין אחד לצהריים
מה שמים קודם? חלב פנים או מי פנים? מה ההבדל ביניהם, מה כל אחד עושה? ושאלה אחרונה........ לוראל זו חברה טובה?

MaYo0sH

New member
לא יודעת

אם זה מזיק או אם כדאי להשתמש בכמה קרמים.. אבל ממה שנראה לי שחברות הקוסמטיקה מנסות לעשות כסף על חשבונינו ולכן הן משכנעות אותנו שאנחנו צריכים קרם לכל אירוע ולכל מצב. יש כל כך הרבה סוגי קרמים כמו קרם לילה, קרם יום, קרם חורף, קרם קיץ, קרם נגד קמטים, קרם לחות, קרם יצוב והרשימה מתמשכת.. בקיצור הייתי ממליצה לך לא להאמין בפירסומות.

mandy

New member
אז ככה

קרם לילה זה בדרך כלל יותר למבוגרות, לקמטים הקרם יום הוא בסך הכל לחות. איזה קרם פנים יש לך? דבר שני, קודם כל חלב פנים וכדי להשלים את הפעולה שמים מי פנים. מה כל אחד עושה? החלב פנים מנקה את הפנים והמי פנים סוגר את הנקבוביות אם אני לא טועה ומנקה ביסודיות יותר. ואם את רוצה חברה טובה למוצרי פנים- ז´נס קוסמטיקס או דקלאור

angelina1

New member
לא לא לא לא!! טעות נפוצה!!!

ההבדל בין קרם יום לקרם לילה הוא עצום!! אבל אם את מתחת ל-30 אין על מה לדבר כי את ממש לא צריכה את זה. קרם לילה הוא יותר שומני ונותן לך אקסטרא לחות לעור. מה שקרם יום לא עושה כי קרם שומני מידי ביום ויגרום לך לעור שומני מידי!!!! אז זה ההבדל.. וחוץ מזה לנקום היא חברה מצוינת אני משתמשת בה במיוחד במסקרה החדשה שלה שהיא ממש טובה!!

אה חייב

New member
המדריך שלי - אז ככה

נניח שאת בגיל העשרים כמוני - הנה מה שאני עושה: חלב פנים - על מנת לנקות את הפנים לפני השינה (אני לא מנקה גם בבוקר אלא משאירה את ה"שומן" הטבעי שלי). אני משתמשת בלנקום. אח"כ מי פנים - לסגור את הנקבוביות. לנקום. קרם לחות - יש הבדל בין יום ללילה גם מבחינת לחות וגם במרכיבים. למשל: בקרם לחות בוקר בד"כ מוספים מסנני קרינה, בקרם ללילה יש תוספים שונים כמו פילינג, מלבין פנים, מתקנים פגמים וכמובן יתר שומניות. בעקרון לא מומלץ להשתמש בקרם ללילה לבוקר. ההיפך זה לא נורא. אני משתמשת באסתי לאודר או בשיסדו. קרם עיניים - לא הייתי מוותרת.בשבילי חובה גם בבוקר וגם בערב.שיסדו למרות שגם של אסתי לאודר לא רע. אבל הכי הכי הכי הכי הכי חשוב - קרם הגנה נגד שמש. אני שמה בכל פעם שאני יוצאת מהבית (בשעות היום כמובן) קייץ וחורף.של סקיןגארד או של רוק.

תגידו (קרציה אני......)

אוקיי אז ככה חלב פנים, מי פנים, פילינג,קרם לחות מה הסדר? במה משתמשים קודם?!

mandy

New member
הסדר

חלב פנים
מי פנים
פילינג
מסיכה
לחות כמובן שאת התהליך הזה את עוברת פעם-פעמיים בשבוע אם את מתכוונת לטיפול יום יומי-זה רק חלב פנים, מי פנים (או לחילופין- ג´ל ניקוי לפנים) ולחות. זה מספיק.

למעלה