המממ... מישהוא יכול להמליץ לי...

edlessme

New member
המממ... מישהוא יכול להמליץ לי...

מה יהיה יותר חכם לקנות... דיסק מהזמנים המוקדמים או מהזהמנים המאוחרים של הפלוידיינים? יענתו more או the devision bell ושאר המאוחרים?

edlessme

New member
כן... אבל איזה...

יש לי דיי הרבה... ABS,AHM,ommaguma,relics,TPATGOD and meddle ואני דיי התרשמתי high hopes... בגלל זה ניזכרתי דווקא עכשיו...

meandmeandme

New member
High Hopes באמת טוב

וThe Division Bell הוא דיסק נפלא. אבל Meddle החלילן וAHM לוקחים אותו מכל כיוון. תעשה אן דן דינו, אין סיכוי שתתאכזב. דרך אגב: מה זה "ABS"?

N a V e

New member
division bell הוא דיסק מדהים לטעמי,

וכן,בין הטובים של הפלויד.

electricGirl

New member
אלבום מעולה אומנם

אך אין להשוותו לחומרים המוקדמים שלהם. זו תקופה אחרת לגמרי. מה שכן, השיר MARRONED לוקח כמעט כל סולו גיטרה ששמעתי בחיי. אם נשארו אלבומים ישנים שלהם שאין לך, הייתי מציעה לך להשקיע בהם בעדיפות קודמת.

meandmeandme

New member
../images/Emo23.gifMarooned../images/Emo23.gif

אהבה ממבט ראשון. איזה קטע.. ואו. אני מת שיגיע כבר שבוע דיווז'ן בל ומומנטרי. לכתוב על השיר הזה ביקורות. ואו. ואו.

rainbow demon

New member
תיקון

לא שיר, אינסטרומנטל:) זכה במקום כבוד בECHOES כמו גם HIGH HOPES וTHE DOGS OF WAR שאני אישית מאד מחבב

meandmeandme

New member
אוף

פעם שניה שאומרים לי את זה ביומיים האחרונים. זה שאין ביצירה מוסיקאלית כלשהי מילים זה לא אומר שהיא לא שיר. היא פשוט שיר אינסטרומנטלי. זה עדיין שיר. ובקשר לאקוז: נכון, זה באמת היה שם.. אבל קיצו את זה ל3 דקות וזה נכנס ויוצא בפייד אווט מגעיל. בכלל. מה ששמעתי מאקוז בנתיים ממש גרוע. החכמים שמו את שיפ ולא את דוגס. פחח. מי צריך אוסף של פינק פלויד?!

rainbow demon

New member
התבלבלת קלות

שיר יכול להיות בלי מוזיקה אבל הוא לא יכול להיות בלי מילים. זאת ההגדרה שלו, אין טעם שתתווכח עליה ישנן הגדרות שונות ליצירות מוזיקליות ללא שירה , הנגזרות מהתקופה המוזיקלית בעיקר. יצירה מוזיקלית מודרנית (לא קלאסית) מכונה אינסטרומנטל או יצירה אינסטרומנטלית. בתור אחד ששמע את האקוז מספיק פעמים א) בשביל לשים את כל השיר האהובים והטובים לא היו מספיקים שני דיסקים גם אם היו מקצרים את כל השירים בחצי ב) על ארגון השירים החליטו חברי הלהקה ולכן גם לא נמצא באוסף את אטום הארט מדהר שבעיניי חברי הלהקה היה אלבום די מיותר ג) שיפ זה שיר טוב לא פחות טוב לטעמי מדוגס ד) אם יש לך אוסף מקורי אני מוכן לקנות אותו במחיר סמלי:) יום נעים.

edlessme

New member
אני מנסה להבין...

אז לפי מה שאתם ממליצים בהחלט ובתמים עדיף לי לקנות את more או את saucerful of scerets לפני שאני קונה את the devision bell או momentary lapse of reason?

rainbow demon

New member
זאת ההמלצה האישית שלי...

יכול להיות שתאהבי דווקא את החדשים יותר מהישנים...

edlessme

New member
שגיאת כתיב...

ABS זה אוטומטיק ברייקניג סיסטם... OBS... obscoured by clouds...

למעלה