אך אין להשוותו לחומרים המוקדמים שלהם. זו תקופה אחרת לגמרי. מה שכן, השיר MARRONED לוקח כמעט כל סולו גיטרה ששמעתי בחיי. אם נשארו אלבומים ישנים שלהם שאין לך, הייתי מציעה לך להשקיע בהם בעדיפות קודמת.
פעם שניה שאומרים לי את זה ביומיים האחרונים. זה שאין ביצירה מוסיקאלית כלשהי מילים זה לא אומר שהיא לא שיר. היא פשוט שיר אינסטרומנטלי. זה עדיין שיר. ובקשר לאקוז: נכון, זה באמת היה שם.. אבל קיצו את זה ל3 דקות וזה נכנס ויוצא בפייד אווט מגעיל. בכלל. מה ששמעתי מאקוז בנתיים ממש גרוע. החכמים שמו את שיפ ולא את דוגס. פחח. מי צריך אוסף של פינק פלויד?!
שיר יכול להיות בלי מוזיקה אבל הוא לא יכול להיות בלי מילים. זאת ההגדרה שלו, אין טעם שתתווכח עליה ישנן הגדרות שונות ליצירות מוזיקליות ללא שירה , הנגזרות מהתקופה המוזיקלית בעיקר. יצירה מוזיקלית מודרנית (לא קלאסית) מכונה אינסטרומנטל או יצירה אינסטרומנטלית. בתור אחד ששמע את האקוז מספיק פעמים א) בשביל לשים את כל השיר האהובים והטובים לא היו מספיקים שני דיסקים גם אם היו מקצרים את כל השירים בחצי ב) על ארגון השירים החליטו חברי הלהקה ולכן גם לא נמצא באוסף את אטום הארט מדהר שבעיניי חברי הלהקה היה אלבום די מיותר ג) שיפ זה שיר טוב לא פחות טוב לטעמי מדוגס ד) אם יש לך אוסף מקורי אני מוכן לקנות אותו במחיר סמלי יום נעים.