המממ מכיווון שהפורום קצת דועך....

o n o f f

New member
המממ מכיווון שהפורום קצת דועך....

תופעה טבעית ומובנת לחלוטין, אשתף אתכם במעשה שהיה כך היה: זיפזפתי בין כוכב נולד לשאר הערוצים......ובין השאר הגעתי ליס 1. הפסקתי לזפזפ שם (הסרט שהוקרן היה "ריי") והתעסקתי בדברים אחרים, כשלפתע אני שומעת קול מאוד מוכר, את הקול של טובי, הלא הוא ריצ'ארד שיף. אמרתי הממ מוזר והפנתי מבט אל הטלויזיה. לפני נגלה מראה מאוד מאוד מוזר. טובי בלי זקן !!!! חטפתי שוק תרבותי, והרגשתי צורך לשתף...... יאללה יש תוצאות (תחזיקו אצבעות למאיה רוטמן כי ז'קו כבר בטוח.) שבת שלום....

AnnabeI Lee

New member
בכלל מקרה דומה קרה לי לא מזמן

עם ברטלט. זיפזפתי וראיתי את "אדוני הנשיא" (ככה קוראים לזה, נכון?) ומייקל דאגלס היה במן עמדת כח כזו מעל ברטלט ואני נחרדתי ובטון הגנתי חשבתי לעצמי "מי אתה חושב שאתה?!". כן כן, השתלטו לנו על תפיסת המציאות לחלוטין
.

אריאל2005

New member
לסרט קוראים בעברית "הנשיא מאוהב"

גם אותו סורקין כתב. מרטין שין משחק שם את ראש הסגל, השחקנית של ננסי מקנאלי משחקת שם את הPress Secratary, ומייקל ג'יי פוקס משחק דמות שאמורה להיות הדמות של סאם סיבורן. סורקין סיפר שהסרט הזה עורר אותו ליצור את "הבית הלבן", ויש קצת דמיון בין הסרט לסדרה: הנשיא בסרט (מיקל דאגלס) מתלונן על ה- Propotional response, תגובה יחסית, בדיוק כמו בפרק השלישי של הבית הלבן...

Popeye78

New member
הזכירו את זה לפני כמה שירשורים

הוא גם מופיע בשבעה חטאים בלי זקן. זה מאוד מוזר. דרך אגב, היה סרט לא מזמן עם נציגות מכובדת: אלן אלדה (ארנולד ויניק), ליסה אדלשטיין (לורי) ומי שמשחק את קליף קאלי.

Popeye78

New member
וראיתי את וויל ביילי היום בסרט

בחורים טובים (A few good men) לתפקיד קטן של 2 שורות עם 10 שניות מסך.

נדמה לי שגם את זה סורקין כתב

ואני לא בדיוק זוכרת, אבל נדמה לי שכמה מהחבר'ה מהסדרה שיחקו גם בהפקות התיאטרליות של ההצגה.

Popeye78

New member
מושחתים נמאסתם!

מתוך IMDB:
The role of Lt. Dan Kaffee was originally played on Broadway by Tom Hulce. He was replaced by Timothy Busfield. The only actor from the Broadway cast to reprise his role in the film was Joshua Malina, a close friend of Aaron Sorkin's, who plays Jack Nicholson's assistant in one scene.​
כמו כן:
The Aaron Sorkin trademark of showing two characters walking down a hallway toward a moving camera talking sidelong to one another (as seen in The American President (1995), "Sports Night" (1998) and "The West Wing" (1999)) originated on this movie. A scene between Kaffe and Ross was written as being set in an office, but Rob Reiner, in an effort to create more action on screen, suggested that it be changed so that they were walking down a hallway... and the rest is history.​

באחד האתרים יש גם התייחסות

לזה שסורקין ממחזר שמות של פרקים וציטוטים ואירועים, בייחוד בין Sports Night ן-WW.

למעלה