המממ משהו על בארסה שלי

tomash11

New member
המממ משהו על בארסה שלי

שיחררתי את כל השחקנים הזבלות שמשחקים בברצלונה ב´, ונשארו לי 36 שחקנים בכל הקבוצה. החתמתי באמצע העונה בהעברה חופשית לקראת השנה הקרובה שני חלוצים במטרה להרוויח עליהם קצת כסף (למרות שיש לי כבר איזה שבעה חלוצים בקבוצה...). תגידו לי אם שמעתם עליהם משהו- הראשון- Sergio Sestelo שהוא בא מריאל מדריד ב. פורוורד, אמנם די קקה על הנייר אבל יש לי תחושה טובה לגביו...במקרה הכי רע, הוא ישחק בברצלונה ב´ ויעוף...עליו אני לא בונה בכלל. השניים שהתכונתי אליהם הם: Peter Ofori-Quaye שהוא בן 22 מגאנה. בא מאולימפיאקוס. חלוץ עם נתונים לא רעים בכלללללל. Michael Bridges בן 24 מלידס. שניהם אגב חלוצים... מישהו מכיר?

קיר קמט

New member
שניהם מספיק מוכרים....

למייקל ברידג´ס היה עתיד די מבטיח ופתאום לידס התחילו לקנות חלוצים במקומו.... נדמה לי שהיה לו פציעה או משהו..... פטר אופורי קווי אני לא אוהב אותו.... אבל יש לו נתונים נחמדים במשחק.

KaZaM

New member
ברור שמכיר

אופרי קווי הוא מעולה במנג´ר גם ברידג´ס הוא טוב(כן הייתה פציעה מאוד ארוכה שנה ומשהו ונראה לי שעכשיו הוא לקראת חזרה) ובקשר לחלוץ מריאל גם מכיר והוא סתם אפס

El Raanan

New member
אם כבר

בחלוצים עסקינן אני מציע לכם לבדוק את ניל מידג´לי, שהוא איזה חלוץ מילואים באיפסוויץ´ (שהיא במקרה הקבוצה שלי כרגע). בעונה הראשונה שלי שעוד הייתי קבוצה בינונית נתתי לו צ´אנס לשחק בהרכב סתם ככה והבנאדם כבש שערים בסיטונות, וסיים עם 25 גולים והפך לכובש המצטיין שלי. בשתי העונות הבאות אחוזי ההבקעה הפנומנאליים שלו ירדו אבל זה היה בעיקר בגלל שהפכתי אותו למחליף עקב ריבוי החלוצים הטובים בקבוצה..העונה הוא חזר להיות שחקן הרכב ויש לו כבר 9 שערים ב10 הופעות, והפינישינג שלו הוא 18...

למעלה