המממ עזרה? מישהו?

המממ עזרה? מישהו?

יש מצב שמוכרים בדיוטי פי בארצינו הקטנטונת את ה 9210? יש מצב שמוכרים אותו בניו יורק? הרי שם הם עובדים על 1900 וזה לא יתאים לארץ קרוב משפחה שלי טס הלילה לניו יורק והייתי רוצה שהוא יחזור עם ה 9210 אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובה צ´או :)

2eb

New member
בדיוטי פרי שלנו לא מוכרים

פלאפונים! בקשר לניו יורק אני לא יודע

PingPong18

New member
פתרון...../images/Emo62.gif

תן לו ת´
אם יהיה שם 9210 - הוא יקנה לך... אם לא - הוא לא יקנה לך...

LordNor

New member
זה לא יעבוד...

בארה"ב זה 9290 והוא פועל על תדר 1900 וזה לא יעבוד בארץ!!! ישראל פועלת בתדר 900 ורוב הפלאפונים שנמכרים באירופה פועלים בתדרי 900\1800 ביחד.. אז לצערי היא לא תוכל לרכוש את זה בארה"ב אחרת זה לא יעבוד כאן... אם היא רוצה, היא תוכל לרכוש באירופה! שם זה יותר זוללל

guylevy

New member
וחוץ מזה את ה - 9290 עדיין אין.

יש אותו ב - Pre-Order ב : http://www.expansys.com

geostant

New member
../images/Emo5.gif

לא הבנתי כלום ממש רשמת... היא זה SHE הוא זה HE מה הבעיה ?

AndrewV

New member
אבל בנוי יורק אפשאר למצוא 9210

שפועל ב GSM 900/1800
נדר

קצת בשורות טובות

אוקיי אז בדיוטי פאי דווקא כן מוכרים טלפונים סלולרים אבל רק של סלקום. לפי דעתי טעות גדולה שהם לא מוכרים GSM. בכל אופן בארה"ב יש חנויות שמוכרות גם מכשירים תואמי אירופה כגון ה3310, ואולי גם יהיה להם את ה9210. אני שמעתי מכמה אנשים שהם חזרו מארה"ב ובידם טלפון אירופאי\אסיאתי. בכל אופן, כמה דברים: 1. תבדוק שהמספר הסידורי תואם בין המדבקה לבין מה שכתוב על המסך. 2. זה קצת בעיה, כדי לבדוק שהמכשיר אינו נעול לסים כארד, לא תצליח כי הטלפון לא יעבוד שם, ולכן יש צורך בקוד כדי לבדוק שזה באמת לא נעול. 3. לקבל חשבונית מפורטת עם שם המכשיר והמספר הסידורי, ושם החנות כדי שישמש לאחריות.

אחלה אני מחפש עכשיו באינטרנט

אולי נעשה משלוח של יום למלון אולי אמאזון מישהו מכיר חנויות כאלו שאפשר להזמין מהאינטרנט? אם באתר של אורנג´ באנגליה, 9210 עולה 499 לירות שטרלינג כמה לדעתם זה באמת עולה וכמה הוא יעלה בארץ / בארהב?

למעלה