המממ... שאלה בקשר לצריפין מחר.

Starving Marvin

New member
המממ... שאלה בקשר לצריפין מחר.

בתשע וחצי אמורים להיות בשער הראשי של צריפין? או כבר בבה"ד 7? ואיך הולכת ההגעה בפנים- הולכים ברגל, לוקחים אוטובוס פנימי?

tty2

New member
בה"ד 7...

בה"ד 7 המכונה גם מחנה גדעונים, נמצא מחוץ למתחם צריפין (בסמוך לכניסה של בית החולים אסה"ר. הבסיס נמצא מהצד השני של הגשר להולכי רגל. השעה שנקבעה היא שעת ההגעה למחנה גדעונים (שעת ההגעה אל הבסיס עצמו!) אם אתה מגיע מכיון שער צפון (שיכון המזרח בראשון) אתה צריך לתפוס טרמפ או אוטובוס פנימי שנוסע אל הצד השני (שער בי"ח). אתה יכול גם להעזר בחיילים שממתינים בבוקר שם, כי כולם יודעים איך 7מגיעים למחנה גדעונים (בה"ד 7).

Starving Marvin

New member
מוסיף ושואל:

אוקי, כרגע התברר לי שיש מצב לאוטו מחר. אז למי שיודע- נסיעה מאזור חדרה לצריפין ביום ראשון בבוקר... כמה זמן? מתי לצאת כדי להיות בתשע וחצי שם? (בעצם, ניקח טווחי ביטחון... בתשע ורבע וקחו נהיגה איטית ביותר ובלבולים אפשריים בחשבון).

מאוד משתנה.

לפני שבועיים היו שלוש תאונות על כביש החוף. להגיע מחיפה לצריפין לקח לי קצת יותר מ4 שעות! להגיע מחיפה לחדרה לקח בערך חצי שעה-40 דקות. מאידך, בשבוע שעבר להגיע מחיפה לצריפין לקח לי שעה ו20 דקות. תגזור משמעויות לבד
.

Starving Marvin

New member
אם יהיה איזה פקק ארצי מטורף שכזה...

כמו שלוש תאונות על כביש החוף, אני מניח שהרבה יאחרו ויוותרו לנו... לא? אני מדבר על יום ראשון רגיל. עם הפקקים, בלי חלליות שיתרסקו באמצע כביש החוף. לצאת שעתיים וחצי לפני (דהיינו- שבע) נראה לי מספיק ביותר, לא?

למעלה